Ασφαλτόστρωση θα πραγματοποιηθεί στη κεντρική οδό Αγγελάκη της Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

και την

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

jpeg-optimizer_Asfaltostrosi-tha-pragmatopoiithei-sti-kentriki-odo-Aggelaki-tis-Thessalonikis

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από τις 8 το βράδυ έως και τις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης 23 Αυγούστου 2023 και της Πέμπτης 24 Αυγούστου στη κεντρική οδό από το Τμήμα Οδοποιίας  και Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση αυτή προέβη η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.Φωτογραφία από Emilia Babalau-Maghiar από το Pixabay

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από τις 8 το βράδυ έως και τις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης 23 Αυγούστου 2023 και της Πέμπτης 24 Αυγούστου στη κεντρική οδό από το Τμήμα Οδοποιίας  και Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση αυτή προέβη η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με την

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 δε θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο  δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής αυτής  με την οδό Τσιμισκή έως και  το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αγγελάκη θα διεξάγεται κανονικά από το εναπομείναν αριστερό τμήμα του οδοστρώματος (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Αγγελάκη με Τσιμισκή και Αγγελάκη με Εγνατίας θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Σχετικά με την

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023 δε θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής  αυτή  με την οδό Τσιμισκή έως και το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αγγελάκη θα διεξάγεται κανονικά από το εναπομείναν δεξιό τμήμα της οδού (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Αγγελάκη με Τσιμισκή και Αγγελάκη με Εγνατίας θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

jpeg-optimizer_Asfaltostrosi-tha-pragmatopoiithei-sti-kentriki-odo-Aggelaki-tis-Thessalonikis 2

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση των εργασιών δε θα διεξάγεται η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Αγγελάκη προς την οδό Αλεξάνδρου Σβώλου. Εναλλακτικά, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης. Φωτογραφία από OlinEJ από το Pixabay

Επισήμανση

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση των εργασιών δε θα διεξάγεται η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Αγγελάκη προς την οδό Αλεξάνδρου Σβώλου. Εναλλακτικά, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης.

Εκ της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες της σήμανσης προς  την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και της δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Επίσης, ζητείται η κατανόηση και η συνεργασία των πολιτών

©Typologos.com 2023