Προβολή Δημιουργών Γραπτού Λόγου

Το project προβολής

δημιουργών του γραπτού λόγου

της ιστοσελίδας «Τυπολόγος»

jpeg-optimizer-provoli-dimiourgon-graptou-logou-one

Το project Προβολή Δημιουργών του Γραπτού λόγου υλοποιείται αποκλειστικά μέσα από την ενότητα «Λογοτεχνία» της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Τυπολόγος»

Προβολή Δημιουργών του Γραπτού λόγου, τιτλοφορείται το ποιοτικό project της πιστοποιημένης επαγγελματικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Τυπολόγος» και της εταιρείας NMOS-Ν. Μόσχοβος, που αφορά στους ανθρώπους των γραμμάτων.

Ποιους αφορά

Το όλο project αποτελεί τη μετεξέλιξη του έργου της ίδιας ιστοσελίδας «Μόνιμη  διαδικτυακή φιλοξενία των δημιουργών του γραπτού λόγου» και απευθύνεται σε:

✍️Ποιητές- ποιήτριες.

✍️Στιχουργούς.

✍️Λογοτέχνες- λογοτέχνιδες.

✍️Συγγραφείς.

✍️Διηγηματογράφους.

✍️Σεναριογράφους.

✍️Δοκιμιογράφους.

Η υλοποίηση του project

Το όλο project ως προς το τομέα της φιλοξενίας και της προβολής των συμμετεχόντων και των συμμετεχουσών υλοποιείται αποκλειστικά μέσα από την ενότητα «Λογοτεχνία» της ειδησεογραφικής  ιστοσελίδας «Τυπολόγος», όπου έχουν δημιουργηθεί οι εξής κατηγορίες:

🔴Ποιητές.

🔴Συγγραφείς.

🔴Ποιήματα.

🔴Ιστορίες.

🔴Κριτικές βιβλίων.

🔴Γκαλερί εξωφύλλων.

🔴Βιντεοπαρουσιάσεις.

 Η κατηγορία Ποιητές

Μέσα από τη κατηγορία Ποιητές προβάλλονται οι ποιητές, οι  ποιήτριες και οι στιχουργοί. Η παρουσίαση γίνεται με τη συγγραφή,την επιμέλεια και τη δημοσίευση ενός βιογραφικού σημειώματος ή σχετικού άρθρου έκτασης έως και 200 λέξεων στην ιστοσελίδα «Τυπολόγος». Η σχετική δημοσίευση δημοσιεύεται από 1-2 φωτογραφίες του/της δημιουργού.

Η κατηγορία Συγγραφείς

Μέσα από τη κατηγορία Συγγραφείς προβάλλονται οι συγγραφείς, οι λογοτέχνες ή λογοτέχνιδες με έργα πεζού λόγου, οι διηγηματογράφοι, οι σεναριογράφοι και οι δοκιμιογράφοι. Η παρουσίαση  γίνεται με τη συγγραφή, την επιμέλεια και τη δημοσίευση ενός βιογραφικού σημειώματος ή σχετικού άρθρου έκτασης έως και 200 λέξεων στην ιστοσελίδα «Τυπολόγος». Η σχετική δημοσίευση δημοσιεύεται από 1-2 φωτογραφίες του/της δημιουργού.

Η κατηγορία Ποιήματα

Μέσα από τη κατηγορία Ποιήματα φιλοξενούνται και δημοσιεύονται μόνιμα 3 ποιήματα των ποιητών, των ποιητριών ή των στιχουργών και τα οποία θα συνοδεύονται έκαστο από μια επιλεγμένη φωτογραφία.

Η κατηγορία Ιστορίες

Μέσα από τη κατηγορία Ιστορίες φιλοξενούνται καιδημοσιεύονται μόνιμα 3 διηγήματα ή δοκίμια ή ιστορίες ή αποσπάσματα σεναρίων- θεατρικών έργων (σ.σ.αμφότερα θα πρέπει να είναι μικρής έκτασης) εκ των συγγραφέων, των διηγηματογράφων, των σεναριογράφων και των δοκιμιογράφων. Κάθε αναρτώμενο έργο θα συνοδεύεται από 2 επιλεγμένες φωτογραφίες.

Η  κατηγορία Γκαλερί εξωφύλλων

Μέσα από τη κατηγορία Γκαλερί θα προβάλλονται τα εξώφυλλα των βιβλίων του ή της κάθε δημιουργού του γραπτού λόγου, εφόσον έχει εκδοθεί ένας ικανός αριθμός έργων του/της (σ.σ. από 4 και επάνω).

Η κατηγορία Κριτικές βιβλίων

Μέσα από τη κατηγορία Κριτικές βιβλίων θα δημοσιεύεται μια κριτική έκτασης τουλάχιστον 500 λέξεων για ένα επιλεγμένο  βιβλίο του παρουσιαζόμενου ή της παρουσιαζόμενης δημιουργού του γραπτού λόγου. Η κριτική αφορά σε πρωτότυπο κείμενο, το οποίο γράφεται, συντάσσεται και επιμελείται η αρχισυνταξία της ιστοσελίδας «Τυπολόγος». Η σύνταξη και η δημοσίευση της κριτικής στη εν λόγω ιστοσελίδα αντιστοιχεί και παρέχεται υπό τη προϋπόθεση της συμμετοχής του ή της δημιουργού στο 3ο πρόγραμμα του project Προβολή Δημιουργών Γραπτού Λόγου.

H κατηγορία βιντεοπαρουσιάσεις

 Μέσα από τη κατηγορία βιντεοπαρουσιάσεις προβάλλονται:

❇️Ένα video μικρής διάρκειας με απαγγελία ή με την αφήγηση έργου των ίδιων των δημιουργών μόνο μετά από τη γραπτή άδειά  τους, καθώς και με απόλυτο σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματά τους.

Το προβαλλόμενο βίντεο συνοδεύεται από ένα άρθρο παρουσίασης.

H προβολή αυτή παρέχεται υπό τη προϋπόθεση της συμμετοχής του/της δημιουργού στο 3ο πρόγραμμα του project Προβολή Δημιουργών Γραπτού Λόγου.

❇️Oι διαδικτυακές συνεντεύξεις ή και οι παρουσιάσεις των συμμετεχόντων και των συμμετεχουσών του project Προβολή Δημιουργών Γραπτού Λόγου( σ.σ. υπό τη μορφή των μαγνητοσκοπημένων βίντεο ή των Online ζωντανών παρουσιάσεων διάρκειας 40 λεπτών). H προβολή αυτή αντιστοιχεί στο 3ο πρόγραμμα του project Προβολή Δημιουργών Γραπτού Λόγου.

jpeg-optimizer-provoli-dimiourgon-graptou-logou 2

Το Project Προβολή Δημιουργών Γραπτού Λόγου παρουσιάζει μόνιμα τους συμμετέχοντες- συμμετέχουσες μέσα από τα εξής 3 προγράμματα: 1ο,2ο και 3ο

Τρία προγράμματα

μόνιμης παρουσίασης-προβολής– φιλοξενίας 

Το Project Προβολή Δημιουργών Γραπτού Λόγου παρουσιάζει μόνιμα τους συμμετέχοντες- συμμετέχουσες μέσα από τα εξής 3 προγράμματα: 1ο,2ο και 3ο.

Το 1ο πρόγραμμα

Το 1ο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

✅Την επιμέλεια, τη συγγραφή και τη δημοσίευση βιογραφικού σημειώματος του/της δημιουργού ή ενός σχετικού άρθρου παρουσίασης έκτασης έως και  200 λέξεων.

✅Τη δημοσίευση 3 Ποιημάτων μετά μίας επιλεγμένης φωτογραφίας.

✅Ή τη δημοσίευση 3 μικρών διηγημάτων, δοκιμίων ή ιστοριών ή αποσπασμάτων σεναρίων- θεατρικών έργων (σ.σ.αμφότερα θα πρέπει να είναι μικρής έκτασης) μετά από δύο επιλεγμένων φωτογραφιών.

✅Την ανάρτηση των εξωφύλλων των εκδόσεων των έργων του ή της δημιουργού στη κατηγορία Γκαλερί εξωφύλλων βιβλίων.

✅Το διαμοιρασμό του βιογραφικού σημειώματος, των 3 αναρτημένων έργων και της Γκαλερί εξωφύλλων βιβλίων σε 7 social media της ιστοσελίδας «Τυπολόγος».

✅Τη μόνιμη διαδικτυακή προβολή του συμπεριλαμβανόμενου περιεχομένου.

Αξία: 20 ευρώ +ΦΠΑ 24%.

Το 2ο πρόγραμμα

Το 2ο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

☑️Την έξτρα προβολή γραπτής συνέντευξης του/της δημιουργού στην αντίστοιχη κατηγορία Ποιητές ή Συγγραφείς με 10 ερωτήσεις τουλάχιστον και 2 άλλες επιλεγμένες προσωπικές φωτογραφίες.

☑️Την επιμέλεια, συγγραφή και τη δημοσίευση βιογραφικού σημειώματος του ή της δημιουργού ή ενός σχετικού άρθρου παρουσίασης έκτασης έως και 200 λέξεων.

☑️Τη δημοσίευση 3 ποιημάτων μετά μίας επιλεγμένης φωτογραφίας.

☑️Ή τη δημοσίευση συνολικά 3 μικρών διηγημάτων, δοκιμίων ή ιστοριών ή αποσπασμάτων σεναρίων- θεατρικών έργων (αμφότερα θα πρέπει να είναι μικρής έκτασης) μετά από δύο επιλεγμένων φωτογραφιών.

☑️Την ανάρτηση των εξωφύλλων των εκδόσεων των έργων του ή της δημιουργού στη κατηγορία Γκαλερί εξωφύλλων βιβλίων.

☑️Το διαμοιρασμό του βιογραφικού σημειώματος, των 3 αναρτημένων έργων,της γραπτής συνέντευξης και της Γκαλερί εξωφύλλων βιβλίων σε 7 social media της ιστοσελίδας «Τυπολόγος».

☑️Τη μόνιμη διαδικτυακή προβολή του συμπεριλαμβανόμενου περιεχομένου.

Αξία: 38 ευρώ +ΦΠΑ 24%.

Το 3ο πρόγραμμα

Το 3ο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

✔️Την έξτρα προβολή γραπτής συνέντευξης του/της δημιουργού στην αντίστοιχη κατηγορία Ποιητές ή Συγγραφείς με 10 ερωτήσεις τουλάχιστον και 2 άλλες επιλεγμένες προσωπικές φωτογραφίες.

✔️Την έξτρα συγγραφή 2 δελτίων τύπου.

✔️Την έξτρα συγγραφή κριτικής για ένα βιβλίο και την ανάρτηση αυτής στη κατηγορία Κριτικές βιβλίων.

✔️Την επιμέλεια, τη συγγραφή και τη δημοσίευση βιογραφικού σημειώματος του ή της δημιουργού ή ενός σχετικού άρθρου παρουσίασης έκτασης έως και  200 λέξεων.

✔️Τη δημοσίευση 3 ποιημάτων μετά μίας επιλεγμένης φωτογραφίας.

✔️Ή τη δημοσίευση συνολικά 3 μικρών διηγημάτων, δοκιμίων ή ιστοριών ή αποσπασμάτων των σεναρίων- θεατρικών έργων (σ.σ.αμφότερα θα πρέπει να είναι μικρής έκτασης) μετά από δύο επιλεγμένων φωτογραφιών.

✔️Την ανάρτηση των εξωφύλλων των εκδόσεων των έργων του/της δημιουργού στη κατηγορία Γκαλερί εξωφύλλων βιβλίων.

✔️Την έξτρα Online παρουσίαση διάρκειας 40 λεπτών ( σ.σ.υπό τη μορφή μαγνητοσκοπημένων βίντεο ή ζωντανών μεταδόσεων) ή τη προβολή 1 Video μικρής διάρκειας με απαγγελία  ή αφήγηση έργου των  ίδιων των δημιουργών μόνο μετά από τη γραπτή άδειά  τους, καθώς και με απόλυτο σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματά τους. Το προβαλλόμενο βίντεο συνοδεύεται από άρθρο παρουσίασης ή σχετική κριτική. Ο/η κάθε δημιουργός μπορεί να επιλέξει το ένα ή το άλλο για διαδικτυακή παρουσίαση.

✔️Το διαμοιρασμό του βιογραφικού σημειώματος, της γραπτής συνέντευξης των 3 αναρτημένων έργων,της μιας εξτρα διαδικτυακής παρουσίασης διάρκειας 40 λεπτών ή του ενός Video μικρής διάρκειας και της Γκαλερί εξωφύλλων βιβλίων σε 7 social media της ιστοσελίδας «Τυπολόγος».

✔️Τη μόνιμη διαδικτυακή προβολή του συμπεριλαμβανόμενου περιεχομένου.

Αξία: 83 ευρώ+ 24% ΦΠΑ.

Αποστολή του υλικού

Τα έργα του γραπτού λόγου, τα βιογραφικά και οι φωτογραφίες του/της δημιουργού διαστάσεων 640 pixel- οριζόντια και 340- κατακόρυφα (πλαγιαστή σε σχήμα)  μπορούν να αποστέλλονται στο εξής email:

typologoscom@gmail.com .

Κατοχύρωση συμμετοχής

Η συμμετοχή για το project Προβολή Δημιουργών του Γραπτού λόγου, μπορεί να καταβληθεί:

🔵 Με μετρητά.

🔵Με κατάθεση μέσω τραπέζης στους επαγγελματικούς  λογαριασμούς  της  εταιρείας παροχής υπηρεσιών ΝΜΟS- N. Μόσχοβος, που είναι η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας Τυπολόγος.

🔵Ψηφιακά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ιστοσελίδας Τυπολόγος, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες  και τις συμμετέχουσες θα δοθεί και θ’ αποσταλεί ηλεκτρονικά το αντίστοιχο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών).

Επισήμανση

Οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο  project Προβολή Δημιουργών του Γραπτού λόγου αφορούν  αποκλειστικά  και μόνο  στη  παρουσίαση και στη  φιλοξενία των συγκεκριμένων  δημιουργών από τους ίδιους ή τις ίδιες.Σε καμία περίπτωση δεν αφορούν στους εκδοτικούς οίκους για τους οποίους ή για τις οποίες ισχύει ο τιμοκατάλογος παροχής υπηρεσιών της ιστοσελίδας Τυπολόγος και της εταιρείας NMOS- Ν. Μόσχοβος.

Πληροφορίες

Πληροφορίες παρέχονται και συμμετοχές υποβάλλονται στα κάτωθι στοιχεία:

Νικόλαος Μόσχοβος

Κινητό: 6944-18.17.72

e–mail: typologoscom@gmail.com

Ιστοσελίδα:

https://www.typologos.com/

Facebook:

https://www.facebook.com/typologos/

©Typologos.com 2022