Oλοκληρωμένη Κάλυψη Γραφείου Τύπου για συλλόγους – φορείς

Ολοκληρωμένη κάλυψη Γραφείου Τύπου

για συλλόγους- σωματεία

μη κερδοσκοπικές οργανώσεις  

ή πολιτιστικούς φορείς 

Μια  κορυφαία υπηρεσία 

σε ιδανική αξία- προσφορά!

jpeg-optimizer-Olokliromeni-kalipsi-grageiou-typou-sillogous-foreis

Την ολοκληρωμένη κάλυψη και τη λειτουργία ενός Γραφείου Τύπου προς συλλόγους- σωματεία-μη κερδοσκοπικές ή μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) ή πολιτιστικούς φορείς παρέχουν το  πιστοποιημένο ειδησεογραφικό- ενημερωτικό διαδικτυακό περιοδικό «Τυπολόγος» και η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «nmos- Ν. Μόσχοβος» σε ιδανική αξία-προσφορά!

Την ολοκληρωμένη κάλυψη και τη λειτουργία ενός Γραφείου Τύπου προς συλλόγους- σωματεία-μη κερδοσκοπικές ή μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) ή πολιτιστικούς φορείς παρέχουν το  πιστοποιημένο ειδησεογραφικό- ενημερωτικό διαδικτυακό περιοδικό «Τυπολόγος» και η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «nmos- Ν. Μόσχοβος» σε ιδανική αξία-προσφορά!

Μια κορυφαία υπηρεσία

σε ιδανική αξία

Πρόκειται για μια κορυφαία υπηρεσία, που παρέχεται προς τους συγκεκριμένους φορείς μέσω μιας  ιδανικής αξίας- προσφορά, απόλυτα προσιτής και προσαρμοσμένης στις ανάγκες τους!  Κάθε σύλλογος ή φορέας μπορεί να αποκτήσει τις πλήρεις υπηρεσίες Γραφείου Τύπου, οι οποίες είναι υπερσύγχρονες και απόλυτα συγκρίσιμες με τις αντίστοιχες, που παρέχουμε προς τις επιχειρηματικές οντότητες.

Γιατί το κάνουμε

Σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες, γιατί επιθυμούμε να τις έχει  και ο κάθε σύλλογος ή το έκαστο σωματείο, η οποιαδήποτε μη κερδοσκοπική  οργάνωση ή  ο πρωτογενής πολιτιστικός φορέας, ώστε να επιτελέσει απρόσκοπτα στους σκοπούς του. Το κυριότερο για εμάς είναι ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε το ολοκληρωμένο γραφείο Τύπου χωρίς να «ξεφύγει» ο κάθε φορέας απότο προϋπολογισμό του. Γιατί επιθυμούμε πραγματικά  να μη περικόψει σημαντικά  κονδύλια από τους σκοπούς ή τις δραστηριότητές του, που ωφελούν γενικότερα τη κοινότητα και το κοινωνικό σύνολο.

Πως ωφελείστε

από τη κορυφαία υπηρεσία μας

1.Εκπονούμε

το στρατηγικό σχέδιο επικοινωνίας

Με την ανάληψη του Γραφείου Τύπου και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους  σας  εκπονούμε ένα στρατηγικό σχέδιο επικοινωνίας για το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ). Το όλο σχέδιο βασίζεται επάνω στους στόχους ή στους σκοπούς του φορέα ή του συλλόγου, στο καλεντάρι των εκδηλώσεών του και στις αναπτυσσόμενες ή μελλοντικές δράσεις του. Αφορά, δε, σε κάθε μορφή επικοινωνίας (έντυπη- ηλεκτρονική – ψηφιακή – προφορική).

2.Διευρύνουμε

τη φήμη της εικόνας σας

Δουλεύουμε βάσει χρονοδιαγραμμάτων, τα οποία διευρύνουν τη φήμη της εικόνας του φορέα, ώστε αυτό να επιφέρει την αύξηση των δωρεών ή των χορηγιών από πρόσωπα ή επιχειρήσεις, που θέλουν να στηρίξουν την αποστολή και τους σκοπούς του

3.Προωθούμε ευρύτερα 

τα προγράμματά σας

Προωθούμε ευρύτερα τα προγράμματα σας, ώστε το κοινό να  ευαισθητοποιηθεί και συμβάλλει σ’ αυτά ή να φέρει κοντά σας περισσότερους ανθρώπους, που χρειάζονται τις υπηρεσίες σας.

4.Δημιουργούμε

ένα «παλμαρέ»

θετικών δημοσιευμάτων

Δημιουργούμε ένα «παλμαρέ» των θετικών δημοσιευμάτων ή των προβολών και των ραδιοτηλεοπτικών παρουσιάσεων, που σας βοηθά να έχετε τις πιο ευμενείς σχέσεις με τους εκάστοτε κυβερνητικούς αξιωματούχους,  τις τοπικές εκλογικές περιφέρειες ή τους κοινοτικούς εταίρους.

5.Προβάλλουμε

τα θετικά σημεία

Προβάλλουμε τα θετικά σημεία των δράσεων σας, αλλά και αναδεικνύουμε τα διάφορα κοινωνικά ή άλλα θέματα, που θέλετε να επιλυθούν, ευαισθητοποιώντας το κοινό να εκτιμήσει την αποστολή του συλλόγου, του σωματείου, του μη κερδοσκοπικού ή πολιτιστικού φορέα σας.

6.Αναπροσαρμόζουμε

το σχέδιο επικοινωνίας

Αναπροσαρμόζουμε και υλοποιούμε το σχέδιο επικοινωνίας σας με βάση τις συνθήκες και τις  καταστάσεις, που δημιουργούνται εν τη ροή του χρόνου. Γιατί το κάνουμε αυτό;  Διότι δε μένει ποτέ στατική η κοινωνία, αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης συντελούνται συνεχώς ραγδαίες αλλαγές λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων.

7.Ένα κορυφαίο σετ

χωρίς πρόσθετα λειτουργικά κόστη

Δια εξ αποστάσεως σας παρέχουμε ένα κορυφαίο σετ κάλυψης και λειτουργίας ενός Γραφείου Τύπου χωρίς πρόσθετα λειτουργικά κόστη, που θα επιβαρύνουν το προϋπολογισμό μας.

Στις περιπτώσεις, κατά τις οποίες απαιτείται η φυσική παρουσία μας, θα συνεννούμαστε αμφότεροι για τις συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί αυτό να επιτευχθεί.

Επιθυμούμε να έχετε μια απόλυτα λειτουργική σχέση με το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διότι κάτι που λειτούργησε θετικά για εσάς για ένα χρονικό διάστημα μπορεί να μη σας δώσει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα την επόμενη περίοδο.  Κάνουμε τις δέουσες αλλαγές για να επιτύχουμε τη θετική δράση του κοινού.

8.Είμαστε έμπειροι 

στο τομέα μας

Είμαστε έμπειροι στο τομέα μας, με πλήθος δεξιοτήτων και με υφιστάμενες σχέσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αποκτάτε εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι θα φροντίσουν πραγματικά για τη δημόσια εικόνα σας. Δουλεύουμε με υπομονή, σχέδιο και χαμόγελο για την επίτευξη των σκοπών και στόχων του συλλόγου, του σωματείου, του μη κερδοσκοπικού ή του πολιτιστικού φορέα σας.

9.Είμαστε οι ίδιοι

άνθρωποι του πολιτισμού

Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι του πολιτισμού και της τέχνης, την οποία λατρεύουμε! Δουλεύουμε με ευαισθησία, πείσμα, μεράκι για την επίτευξη των στόχων του πολιτιστικού φορέα σας! Εγγυόμαστε πως θα δώσουμε πέραν του 100% των δυνάμεών μας, για να τους πετύχετε!

jpeg-optimizer-Olokliromeni-kalipsi-grageiou-typou-sillogous-foreis-dyo

Με την ανάληψη του Γραφείου Τύπου και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους  σας  εκπονούμε ένα στρατηγικό σχέδιο επικοινωνίας για το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ). Το όλο σχέδιο βασίζεται επάνω στους στόχους ή στους σκοπούς του φορέα ή του συλλόγου, στο καλεντάρι των εκδηλώσεών του και στις αναπτυσσόμενες ή μελλοντικές δράσεις του. Αφορά, δε, σε κάθε μορφή επικοινωνίας (έντυπη- ηλεκτρονική – ψηφιακή – προφορική)

Σας αφορά

Μπορείτε τώρα να έχετε ένα απόλυτα λειτουργικό κι ολοκληρωμένο Γραφείο Τύπου  για το σύλλογο- σωματείο, τη μη κερδοσκοπική ή μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) ή το πολιτιστικό φορέα σας.

✅Ως δημοσιογράφοι παρέχουμε μια γκάμα κορυφαίων εργαλείων και υπηρεσιών, που καλύπτουν ακριβώς τις απαιτήσεις φορέων, όπως είναι:

✅Οι αθλητικοί σύλλογοι (σ.σ. δεν αφορά στις ΠΑΕ ή ΚΑΕ).

✅Τα πολιτιστικά σωματεία.

✅Οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι.

✅Τα εργατικά ή τα συνδικαλιστικά σωματεία.

✅Οι μη κερδοσκοπικοί φορείς.

✅Οι κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις.

✅Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις.

✅Οι οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών.

✅Οι θεατρικές- καλλιτεχνικές ομάδες (σ.σ. αυτές, που δε διαθέτουν συστεγασμένο λειτουργικό χώρο).

✅Οι πολιτιστικοί σύλλογοι.

Αξία

Η ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου Τύπου προς τους ανωτέρω φορείς προσφέρεται μόλις στην αξία των 198  ευρώ μηνιαίως με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου καθορισμένου και συμφωνημένου εκατέρωθεν.

Τώρα κάθε σύλλογος-σωματείο- μη κερδοσκοπική  οργάνωση ή πρωτογενής πολιτιστικός φορέας μπορεί να αποκτήσει την υπηρεσία της ολοκληρωμένη κάλυψης Γραφείου Τύπου μέσα και από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, πατώντας εδώ.

Λάβετε

μια δωρεάν διαβούλευση

Μπορείτε τώρα να λάβετε μια δωρεάν διαδικτυακή  διαβούλευση, ώστε να ας εξηγήσουμε το πως μπορούμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη  των σκοπών και της αποστολής σας. Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σας, να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, και γιατί όχι να συνεργαστούμε. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας:

📩Μέσω μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

🤳🏼Μέσω κλήσης στον αριθμό κινητού τηλεφώνου: 6944-18.17.72.

💻Μέσω διαδικτυακής συνομιλίας στα Skype, Viber, Microsoft Teams και What’s Up (σ.σ. θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση για το κλείσιμο της ώρας και της ημέρας της δωρεάν διαδικτυακής  διαβούλευσης.

©Typologos.com 2022