Τα ζώδια της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tritis-27-dekemvriou-2022

Η Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 «προσδιορίζει» τις κινήσεις όλων των ζωδίων, όπως τις υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Oleksandr Pidvalnyi από το Pixabay 

Η Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 «προσδιορίζει» τις κινήσεις όλων των ζωδίων, όπως τις υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Στα επαγγελματικά θέματα θα αντιμετωπίσετε συμπεριφορές, για τις οποίες μπορεί να νιώσετε ευάλωτοι. Στηριχτείτε στη δύναμή σας και «κρατήστε» την αυτοκυριαρχία σας. Μην επιτρέψετε να σας πληγώσουν ή να μειώσουν την αντιληπτικότητά σας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αν αυτό χρειαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα ή με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που θα σας διασκεδάσουν. Βρεθείτε με άτομα, τα οποία σας «χαρίζουν» χαρά και μπορούν να σας «γεμίσουν» θετική ενέργεια. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Ο έρωτας και ο τομέας των παιδιών, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η ψυχολογική σας κατάσταση, μπορεί να είναι επιρρεπής σε αντιδράσεις, οι οποίες – ενδεχομένως- θα γίνουν εκτός των ορίων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην αφήνετε εκτεθειμένο τον εαυτό σας. Σήμερα, μπορεί να είναι μία δύσκολη ημέρα για σας, δε μπορεί -όμως-να σας σταματήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα δώσουν την εντύπωση πως μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες, οι  οποίες  επικρατούν. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε και μην αποθαρρυνθείτε, σε θέματα, τα οποία -ενδεχομένως- αναβληθούν.

ΛΕΩΝ

♌Αισθήματα αισιοδοξίας θα «γεμίσουν» με ζεστά συναισθήματα την ατμόσφαιρα και η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας, θα βελτιωθεί, ακόμα και αν τα πράγματα δείξουν το αντίθετο. Μείνετε απλά, επιφυλακτικοί σε ό,τι αρνητικό παρουσιαστεί στο δρόμο σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πιο δυναμικές δράσεις ή ασκήσεις που θα αποβάλλουν την αρνητική ενέργειά σας. Οικονομικές δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε, ιδίως σε υποθέσεις που αφορούν στο νόμο. Μην επιμείνετε να βρεθεί η λύση σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κληρονομικά και με  τράπεζες.

ΖΥΓΟΣ

♎Ίσως, δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν τρίτους κι αυτό, θα δώσει ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Βρεθείτε με πρόσωπα, τα οποία είναι εμπιστοσύνης και συζητήστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι διαφωνίες που προϋπήρχαν, μέσα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, θα ενταθούν και θα φέρουν μία απόσταση μεταξύ σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tritis-27-dekemvriou-2022-dyo

♏Σκορπιοί-Καλό είναι να «βάλετε φρένο» σε έμμονες ιδέες ή σε κτητικές συμπεριφορές, καθώς δε θα σας επιτρέψουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σας. Θέματα, τα οποία συσχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, δύναται να σας δυσκολέψουν-όμως- θα μπορέσετε να τα καταφέρετε.Φωτογραφία από Наталья Данильченко από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Καλό είναι να «βάλετε φρένο» σε έμμονες ιδέες ή σε κτητικές συμπεριφορές, καθώς δε θα σας επιτρέψουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σας. Θέματα, τα οποία συσχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, δύναται να σας δυσκολέψουν-όμως- θα μπορέσετε να τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η πρακτική στάση απέναντι στα επαγγελματικά θέματα, ευνοεί τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τους άλλους. Μην αφήνετε τους συναισθηματισμούς σε υπερβολικό βαθμό να σας «κυριεύουν», γιατί δε θα είστε ρεαλιστές, απέναντι στα πράγματα. «Βάλτε σε μία σειρά» τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να μείνετε στοχευμένοι και να «αδράξετε» τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Άτομα από το εργασιακό περιβάλλον, θα βοηθήσουν τις ενέργειές σας και θα αναδείξουν τις ικανότητές σας. Ξεκάθαρα αισθήματα θα βρουν ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και αφήστε τις δυσκολίες για μία άλλη ημέρα. Η επικοινωνία σας θα δυσκολευτεί και δε θα έχετε την ευχέρεια να συζητήσετε θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις ή με την ανώτερη εκπαίδευση. Απλά, μη βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Συνεργασίες με άτομα γυναικείου φύλου, θα είναι πιο εύκολες και θα επικεντρωθείτε σε νέα σχέδια. Η συναισθηματική σας αστάθεια, θα σταθεί εμπόδιο στα προσωπικά σας θέματα. Η φιλική διάθεση, θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση από τα άτομα γύρω σας.

©Typologos.com 2022