Tα ζώδια της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-26-dekemvriou-2022

Η Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 «χαλαρώνει» τους ρυθμούς όλων των ζωδίων, όπως τους επισημαίνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Terri Cnudde από το Pixabay 

Η Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 «χαλαρώνει» τους ρυθμούς όλων των ζωδίων, όπως τους επισημαίνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

 ΚΡΙΟΣ

♈Η ημέρα, θα «κυλήσει» ευχάριστα και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν τη δύναμη να πραγματοποιηθούν. Ίσως, θα πρέπει να εξετάσετε τα γεγονότα που συμβαίνουν και τι μπορεί να «κρύβουν» στο βάθος. Αυτό, θα σας δώσει μία ξεκάθαρη εικόνα, για το πως θα πρέπει να «κινηθείτε».

ΤΑΥΡΟΣ

♉Νέοι έρωτες, θα αναζωπυρώσουν τον ενθουσιασμό και την ερωτική διάθεσή σας. Μη «βάζετε» εμπόδια, σε σχέσεις που δεν έχετε δει την εξέλιξή τους. Συζητήστε με φίλους ή άτομα του κοντινού σας κύκλου, για τις ανησυχίες που μπορούν να «σταθούν» εμπόδιο στην ερωτική ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η ημέρα, μπορεί να μη χαρακτηρίζεται από τις πιο κατάλληλες, μπορείτε -όμως- να ασχοληθείτε με έρευνες που δίνουν ένα ενδιαφέρον στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Μυστικά ή παρασκήνια του παρελθόντος, θα «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Μία ειλικρινής διάθεση, θα επιλύσει προβλήματα ή απλές δυσκολίες, που υπήρξαν στο παρελθόν, με άτομα, τα οποία συμπαθείτε. Μην επιμένετε ή μη λειτουργείτε πιεστικά, αν οι άλλοι δεν έχουν την ίδια διάθεση. Η επικοινωνία με αδέλφια ή συγγενικά άτομα, θα μπορέσει να βελτιωθεί.

ΛΕΩΝ

♌Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη ρουτίνα και τα κεκτημένα σας, μπορεί να εμφανιστούν σε έντονο βαθμό και εσείς να έχετε την αίσθηση της αδικίας ή της μη κατανόησης. Αφεθείτε, σε ευκαιρίες και μη πιέζετε ή εμποδίζετε, οι ίδιοι τον εαυτό σας. Δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η πρόθεση να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας έχουν δοθεί στον εργασιακό σας τομέα, θα αυξήσει τις ώρες εργασίας και θα αφήσει το αποτέλεσμα να εμφανιστεί μακροχρόνια. Το φλερτ και ο έρωτας, μπορεί να «μπει» στη ζωή σας και να δώσει μία «νότα» χαλάρωσης.

ΖΥΓΟΣ

♎Μία έντονη στροφή προς την οικογένεια, θα αυξήσει το αίσθημα ευθύνης και θα καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες, σε άτομα που επιζητούν τη φροντίδα σας. Δείξτε, προσοχή σε υπερβολές και πράγματα που δεν αφήνουν να δείτε ξεκάθαρα, τις ανάγκες σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-26-dekemvriou-2022-dyo

♎Ζυγοί-Μία έντονη στροφή προς την οικογένεια, θα αυξήσει το αίσθημα ευθύνης και θα καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες, σε άτομα που επιζητούν τη φροντίδα σας. Δείξτε, προσοχή σε υπερβολές και πράγματα που δεν αφήνουν να δείτε ξεκάθαρα, τις ανάγκες σας.Φωτογραφία από Наталья Данильченко από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

♏Έχετε ανάγκη να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα-όμως – η διάθεση να κατακτήσετε τους στόχους σας παραμένει ιδιαίτερα όσο πλησιάζει η νέα χρονιά.Φροντίστε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις και δείξτε τα συναισθήματα που νιώθετε σε άτομα, τα οποία είναι σημαντικά για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Χρήματα που θα έρθουν στη διαχείρισή σας, απαιτούν προσοχή, ώστε να μη ξεφύγετε από το προϋπολογισμό σας. Η προτίμηση, προς τη θαλπωρή που σας δίνει το σπίτι ή τα άτομα, τα οποία είναι κοντά σας, θα βελτιώσει την ψυχολογία και τον συναισθηματικό κόσμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Αποφύγετε συζητήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και ελέγξτε τις αντιδράσεις σας. Δεν είστε στη κατάλληλη θέση, να οριοθετήσετε τα θέλω σας, εξαιτίας μιας μικρής συναισθηματικής αδυναμίας, που σας διακατέχει. Ταξίδια που έχουν να κάνουν με μακρινές αποστάσεις, θα είναι ευνοϊκά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Σε περιπτώσεις που θα σας απασχολήσουν υποθέσεις με παρασκήνια ή θ’ ανακαλύψετε «κρυφούς» εχθρούς, δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Οικονομικά θέματα, θα σας ευνοήσουν και θα μπορέσετε να «βάλετε σε τάξη» θέματα που έχουν μείνει ημιτελή.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η επικοινωνία με το γύρω περιβάλλον, θα είναι πιο ευχάριστη και θα σας ωθήσει να «στρέψετε» τη προσοχή σας σε επιθυμίες και όνειρα. Ίσως, σας βοηθήσουν φίλοι και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, δίνοντας την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας.

©Typologos.com 2022