Υπηρεσία Γραφείου Τύπου για Πολιτικά Γραφεία

Ολοκληρωμένη κάλυψη

γραφείου Τύπου 

για Πολιτικά Γραφεία

jpeg-optimizer-dimosiografikes-ypiresies-grafeio-typou-gia-politika-grafeia-tetragono

Ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου Τύπου για τα πολιτικά γραφεία βουλευτών και ευρωβουλευτών, τους συνδυασμούς των δημοτικών εκλογών, τους συνδυασμούς των περιφερειακών εκλογών, στους οργανισμούς «δεξαμενής σκέψης» (Think Tanks) παρέχει η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «nmos- N. Μόσχοβος»

Θέλετε να έχετε συχνή επαφή και επικοινωνία με ομάδες πολιτών, που σας ενδιαφέρουν;

Αποσκοπείτε στο να επιτύχετε μια συνεχή ροή πληροφοριών των πολιτικών και των κοινωνικών δραστηριοτήτων σας προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάθε είδους;

Θέλετε να «φτάσει» παντού

το μήνυμά σας;

Θέλετε οι πολίτες  και οι  φορείς να «μαθαίνουν από «πρώτο χέρι» τις προτάσεις, που «καταθέσατε» για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων;

Θέλετε να κοινοποιήσετε την αποτελεσματικότητα, που είχαν οι ενέργειές σας ή και οι παρεμβάσεις σας προς όφελος της Κοινωνίας των Πολιτών;

Θέλετε το πολιτικό μήνυμά σας, να «φτάσει» παντού στα Ελληνικά και στα Αγγλικά προ των οποιοσδήποτε εκλογικών διαδικασιών ή και μετά από αυτές;

Η ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου Τύπου για τα πολιτικά γραφεία βουλευτών και ευρωβουλευτών, τους συνδυασμούς των δημοτικών εκλογών, τους συνδυασμούς των περιφερειακών εκλογών, στους οργανισμούς «δεξαμενής σκέψης» (Think Tanks), που παρέχει η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «nmos- N. Μόσχοβος» είναι η απάντηση -λύση στα ερωτήματά σας.

Γιατί να μας προτιμήσετε

1.Η επικοινωνία είναι το «κρίσιμο» σημείο

στη πολιτική διαδικασία

Η επικοινωνία αποτελεί πάντοτε ένα «κρίσιμο» σημείο στη δημοσιοποίηση- κοινοποίηση μιας πολιτικής διαδικασίας ή ενέργειας. Ως συμμετέχοντες-συμμετέχουσες στα ενδότερα των πολιτικών θεσμών θέλετε το μήνυμά σας, να φθάσει στις ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.Συνάμα, θέλετε να έχετε πάντοτε τις πιο άριστες συνεργασίες-επαφές με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, με τους μη κερδοσκοπικούς ή μη κυβερνητικούς φορείς ή με τον οποιονδήποτε άλλο τύπο οργανισμού.

Στόχος της υπηρεσίας μας, είναι όλοι αυτοί οι οργανισμοί να σας «βλέπουν» σαν τον καίριο συνεργάτη ή την καίρια συνεργάτιδα στην επίτευξη των στόχων και στην επίλυση των προβλημάτων τους.

2.«Ανεβάζουμε»

τη φήμη σας

Φροντίζουμε να διατηρείται πάντοτε ψηλά η αξία της φήμης σας. Συγχρόνως, προβάλλουμε  την αξιοπιστία σας, δημοσιοποιώντας τις ενέργειες σας, προς όφελος της Κοινωνίας των Πολιτών μέσα από τα «παραδοσιακά κανάλια» συνδυαστικά με τους πιο σύγχρονους τρόπους πληροφόρησης ψηφιακής επικοινωνίας.

3.Εκπαιδεύουμε

τους ανθρώπους σας

Εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους  σας,ώστε να επιτύχουν την άριστη επαφή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τους παρέχουμε τη κατάλληλη εκπαίδευση για να ενημερώνονται επαρκώς σχετικά με τις δημόσιες υποθέσεις, που «εστιάζουν» στα κοινωνικά ή στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, ώστε να βοηθήσουν το έργο σας.

4.Εκπονούμε στρατηγικές ανάδειξης

«κρίσιμων παραγόντων»

για τις εκλογές

Εκπονούμε σύγχρονες εξειδικευμένες στρατηγικές ανάδειξης των «κρίσιμων παραγόντων», που:

✅Θα «φέρουν μπροστά» τη πολιτική ατζέντα σας.

✅Θα προωθήσουν τις αξίες σας.

✅Θα αναπτύξουν ιδέες για τη τωρινή, αλλά και για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

5.«Χτίζουμε» την «ατζέντα»

των ενδιαφερόμενων

δημοσίων υποθέσεων

 «Χτίζουμε» μία «ατζέντα» των ενδιαφερόμενων δημοσίων υποθέσεων, που μπορούν να αναδείξουν το πολιτικό έργο σας, ενώ αναζητούμε νέες, τις οποίες αναδεικνύουν κοινωνικές ομάδες ή γκρουπ πολιτών ή θέματα, που εστιάζουν στα  καθημερινά προβλήματα.

6.Είμαστε έμπειροι στο τομέα αυτό

Είμαστε έμπειροι στο τομέα αυτό και έχουμε εργαστεί ως υπεύθυνοι γραφείων Τύπου κυρίως σε δημοτικούς συνδυασμούς. Εγγυόμαστε 100% ότι θα έχετε την επικοινωνία, που σας αξίζει!

Σε ποιους – ποιες απευθύνεται

η συγκεκριμένη υπηρεσία

γραφείου Τύπου 

Η ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου Τύπου για πολιτικά γραφεία σας παρέχει πολλαπλές υπηρεσίες για να πετύχετε τους στόχους σας. Λειτουργούμε δια της ζώσης παρουσίας ή εξ αποστάσεως ένα υπερσύγχρονο γραφείο Τύπου, που καλύπτει όλες τις ανάγκες για όσους – όσες ασχολούνται ενεργά με τα κοινά και το οποίο απευθύνεται:

🔷Σε πολιτικά γραφεία βουλευτών και ευρωβουλευτών.

🔷Σε συνδυασμούς των Δημοτικών Εκλογών.

🔷Σε συνδυασμούς των Περιφερειακών Εκλογών.

🔷Σε οργανισμούς παραγωγής πολιτικής σκέψης (Think Tanks).

jpeg-optimizer-Dimosiografiikes ipiresies-grafeiou-typou-gia-politika-grafeia

Η ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου Τύπου για πολιτικά γραφεία σας παρέχει πολλαπλές υπηρεσίες για να πετύχετε τους στόχους σας.Φωτογραφία από Ilderson Casu από το Pixabay 

Αξία προσφοράς

Η υπηρεσία παρέχεται σε αξία  προσφοράς από τα 578  στα 448 ευρώ το μήνα (μαζί με όλους τους νόμιμους φόρους) και την οποία μπορείτε να αποκτήσετε τώρα και από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, (e-shop), εδώ.

Διευκρινίσεις

Η λειτουργία του γραφείου Τύπου παρέχεται για διάστημα ορισμένου χρόνου, που θα συμφωνηθεί εκατέρωθεν και υλοποιείται στο πλαίσιο των ελεύθερων επαγγελματικών υπηρεσιών. 

Στην περίπτωση μισθωτής εργασίας ισχύουν τα όσα αναφέρει η κείμενη νομοθεσία (για μισθό-ασφάλιση). 

Για πολιτευτές- υποψήφιους ως μεμονωμένα πρόσωπα ισχύει άλλη προσφορά, την οποία μπορείτε να δείτε σε αυτό το σύνδεσμο.

 Θα χαρούμε

να συζητήσουμε μαζί σας

Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σας, να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, και γιατί όχι να αναλάβουμε τον τομέα της επικοινωνίας σας.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας:

📩Μέσω μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας του διαδικτυακού περιοδικού μας.

🤳🏼Μέσω κλήσης στον αριθμό κινητού τηλεφώνου: 6944-18.17.72.

 💻Μέσω  διαδικτυακής συνομιλίας στο skype, στο viber ή στο Microsoft Teams (σ.σ. θα πρέπει να έχει προηγηθεί προ-συνεννόηση).

©Typologos.com 2022