Τα ζώδια της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-20-Noemvriou-2022

Η Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 «χαλαρώνει» όλα τα ζώδια και για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Tiểu Minh από το Pixabay 

Η Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 «χαλαρώνει» όλα τα ζώδια και για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Μία αίσθηση κατάθλιψης και απομόνωσης από το γύρω περιβάλλον, θα επηρεάσει αρνητικά τις ενέργειές σας. Μείνετε στο σπίτι ή σε χώρους που νιώθετε χαλαροί και «στραφείτε» προς τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να τον αφουγκραστείτε και ταυτόχρονα να τον υπερασπιστείτε και να τον βοηθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η δράση σας σήμερα, θα είναι κατάλληλη για να συμμετέχετε σε νέες ενάρξεις και συνεργασίες. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με άνεση δυσκολίες ή προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Η εκπαίδευση και η μόρφωσή σας, θα αποκτήσουν νέα κίνητρα που θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σε περίπτωση που νιώσετε περίεργα συναισθήματα να «κατακλύζουν» το συναισθηματικό σας κόσμο, δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα γύρω σας ή το μέλλον σας. Παρασκήνια και «κρυφά» μυστικά, θα «έρθουν στο φως», ιδίως σε θέματα που αφορούν στις συνεργασίες ή στις μακροχρόνιες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Οι έξοδοι που έχετε οργανώσει σήμερα, θα έχουν θετική εξέλιξη, φτάνει να τις στηρίξετε στη καλή σας διάθεση. Αποφύγετε, απότομες συναισθηματικές αλλαγές, που μπορεί να σας δημιουργήσουν περίεργα συναισθήματα. Διασκεδάστε, με τον σύντροφό σας και καταθέστε τα αγνά σας συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

♌Η προσπάθεια να διαχειριστείτε τον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είναι πιο πειθαρχημένη και να αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Στον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να προκύψουν συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν και θα σας «βγάλουν» από τη ρουτίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η ζωτικότητα και η ενέργεια που διαθέτετε, θα φέρουν την αλλαγή ανάμεσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως, αντιμετωπίσετε μικρές δυσκολίες που θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σας και δε θα σας αφήσουν να επεκτείνετε με ευκολία τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Η συναισθηματική σας κατάσταση δε δίνει την απαραίτητη διάθεση να αλλάξετε τις καταστάσεις γύρω σας. Η ανασφάλεια, που νιώθετε, μπορεί να απωθήσει κάθε τι, το οποίο παρουσιάζεται δύσκολο και επικίνδυνο. Περιουσιακά ζητήματα και οικονομικά, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-20-Noemvriou-2022-dyo

♐Τοξότες-Η ημέρα, είναι αρκετά διφορούμενη και δε βοηθά να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Επικεντρωθείτε σε πιο χαλαρά ζητήματα και εξετάστε τις πιθανότητες που παρουσιάζονται για αλλαγές στη ζωή σας. Οι συζητήσεις με φίλους, θα βοηθήσουν τον συναισθηματικό κόσμο σας.Φωτογραφία από Silviu από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η διάθεση να βρεθείτε σ’ ένα νέο περιβάλλον ή να συναντήσετε νέα πρόσωπα, θα «κεντρίσει» το ενδιαφέρον σας σε νέες δημιουργίες. Η πρόθεση να εξετάσετε συνεργασίες ή θέματα γάμου, με περισσότερη λεπτομέρεια θα σας δείξει μία άλλη οπτική απέναντι στα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ημέρα, είναι αρκετά διφορούμενη και δε βοηθά να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Επικεντρωθείτε σε πιο χαλαρά ζητήματα και εξετάστε τις πιθανότητες που παρουσιάζονται για αλλαγές στη ζωή σας. Οι συζητήσεις με φίλους, θα βοηθήσουν τον συναισθηματικό κόσμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Οι φιλοσοφημένες σκέψεις και η στροφή προς την πνευματικότητα θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα νιώσετε ικανοποίηση. Σε περίπτωση κατά την οποία εξετάσετε με λεπτομέρεια τα επαγγελματικά σας θέματα, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν, τυχόν παρασκήνια που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Περιορίστε τη διάθεση που δείχνετε αυτοκαταστροφικοί και δε μπορείτε να συγκρατήσετε τη φαντασία σας. Αφήστε την ημέρα να «περάσει», χωρίς να υπάρξουν ανατροπές για τις οποίες στο μέλλον θα μετανιώσετε για το αποτέλεσμα. Ένας περίπατος στη φύση, μία έξοδο με φίλους, θα σας ανακουφίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός που δείχνετε απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, μπορεί να φέρει διαφορετικά αποτελέσματα απ’ αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί. Γι’ αυτό, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μικρές αποδράσεις, θα σας ανανεώσουν.

©Typologos.com 2022