Τα ζώδια της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PDF, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-tritis-13-dekemvriou-2022

Η Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 επικεντρώνεται στις διαθέσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες σημειώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PDF, CSLC.Φωτογραφία από Victoria Model από το Pixabay 

Η Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 επικεντρώνεται στις διαθέσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες σημειώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PDF, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Μην επιτρέψετε στην αρνητική σας διάθεση «να βάλει φρένο» στα επαγγελματικά σχέδια που έχετε οργανώσει. Προσπαθήστε να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σας και να «αδράξετε» τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Απλά, μείνετε επιφυλακτικοί σε τυχόν κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και προσπαθήστε να μη ξεπεράσετε τα όρια σας. Η τάση να κάνετε αγορές και να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, θα σας ανανεώσει. Μη ξεχνάτε, να αποφεύγετε τις υπερβολές. Θέματα γάμου ή συνεργασιών θα εξελιχθούν σε ομαλούς τόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας, η στρατηγική και η τόλμη  θα φέρουν το ανάλογο αποτέλεσμα. Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλλου. Μικρές δυσκολίες θα προκύψουν στα ερωτικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Γεγονότα που συσχετίζονται με καταστάσεις ή άτομα, τα οποία βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον, θα σας «αναγκάσουν» να τα δείτε από μία διαφορετική οπτική. Θυμηθείτε, η αρμονία των συναισθημάτων σας θα είναι αυτή που θα εξομαλύνει το κλίμα, το οποίο επικρατεί γύρω σας.

ΛΕΩΝ

♌Η συναισθηματική σας κατάσταση, ίσως είναι επιρρεπής σε δράσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν ανασφάλειες και φοβίες. Απομακρυνθείτε από ενέργειες, που συνδέονται με «τοξικά» άτομα. Βασιστείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτό σας και «οδηγηθείτε» σε δρόμο που εσείς νιώθετε ευτυχισμένοι. Οικονομικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας «τραβήξει» στο παρελθόν και θα αναπολήσετε καταστάσεις ή σχέσεις. Ίσως, να βρεθείτε με άτομα, με τα οποία έχετε κοινές επιδιώξεις και θα οραματιστείτε μελλοντικά σχέδια. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στη φύση θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ

♎Επαγγελματικές υποθέσεις θα έχουν το αποτέλεσμα,  που επιθυμείτε, εάν στηρίξετε τις προτάσεις σας σε λογικά επιχειρήματα. Μεγαλύτερα άτομα, θα σας βοηθήσουν ή θα υπερασπιστούν τις ιδέες σας. Η υπομονή θα σας ανταμείψει, ιδίως σε προσωπικά θέματα.

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-tritis-13-dekemvriou-2022-dyo

♎Ζυγοί-Επαγγελματικές υποθέσεις θα έχουν το αποτέλεσμα,  που επιθυμείτε, εάν στηρίξετε τις προτάσεις σας σε λογικά επιχειρήματα. Μεγαλύτερα άτομα, θα σας βοηθήσουν ή θα υπερασπιστούν τις ιδέες σας. Η υπομονή θα σας ανταμείψει, ιδίως σε προσωπικά θέματα.Φωτογραφία από Zigmars Berzins από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μακρινοί τόποι ή εργασίες που συσχετίζονται με αυτούς, θα σας απασχολήσουν και θα «στρέψουν» το ενδιαφέρον σας σε πιο τολμηρές ενέργειες. Εντάσεις ή καυγάδες θα οφείλονται σε λάθος συμπεριφορές. Γι’ αυτό, πριν δράσετε,σκεφτείτε με λογική. Φιλικές συναντήσεις θα σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με πράγματα, που θα χρειαστεί να κάνετε επίπονες ενέργειες. Παρασκήνια, «κρυφές» καταστάσεις, θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Απομακρυνθείτε από άτομα, τα οποία μπορούν να διαβάλλουν τις σκέψεις σας και να σας «οδηγήσουν» σε ουτοπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Ίσως, η επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό ή ακραίο, θα είναι έντονη και η ημέρα σας θα πάρει ένα ξεχωριστό «χρώμα». Η επικοινωνία με τους γύρω, θα βελτιωθεί και θα επικεντρωθείτε σε πιο ευχάριστα θέματα. Η επαφή σας με τη φύση θα «αποβάλλει» αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η υπομονή που δείχνετε απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις, θα σας ανταμείψει στο προσεχές μέλλον. Ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια, θα δημιουργήσουν ένα μικρό άγχος, που- όμως- θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Αθληθείτε ή κάντε ένα περίπατο.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μία έντονη αυτοπεποίθηση, θα σας κάνει να προγραμματίσετε τα πράγματα γύρω σας, με τρόπο δυναμικό κι αποφασιστικό. Η διάθεση να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε νέους τόπους, θα είναι αρκετά έντονη σήμερα και τίποτα δε θα σας «κρατήσει» μακριά από το να το καταφέρετε.

©Typologos.com 2022