Tα ζώδια της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια

του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-12-dekemvriou-2022

Η Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 τονίζει τις αντιθέσεις όλων των ζωδίων, όπως τις περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από DenThemes Market από το Pixabay 

Η Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 τονίζει τις αντιθέσεις όλων των ζωδίων, όπως τις περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Μία έντονη «στροφή» προς την οικογένεια θα σας «αναγκάσει» να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά τις καταστάσεις γύρω σας. Οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις και οι καυγάδες, δε βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων σας. Μειώστε τις εντάσεις και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Αν και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να λάβετε αποφάσεις ή να «βγάλετε» τα συμπεράσματα σας. Αναλύστε πιο διεξοδικά τα δεδομένα σας και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να «περνούν» ανεκμετάλλευτες από μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Μία ηρεμία θα διακρίνει τις σκέψεις σας και θα μπορέσετε με ευκολία να συζητήσετε για επιτυχίες που προβλέπονται στο άμεσο μέλλον.Σε θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με παιδιά ή τον σύντροφό σας, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να καταλήξετε στα συμπεράσματάσας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Μία εσωτερική ένταση που σας διακατέχει, θα αναδεικνύεται σε συζητήσεις ή στην επικοινωνία με τους γύρω, καθώς μία οξύθυμη συμπεριφορά, δε θα σας αφήνει να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας. Ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα και αφήστε το χρόνο να «κυλήσει» ελεύθερα.

ΛΕΩΝ

♌Υποθέσεις δανείων, κληρονομικών ή γενικότερα νομικές, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να τα «βάλετε σε τάξη», αν αυτό απαιτείται. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παλινδρομεί σε λάθη του παρελθόντος και δείτε με πιο αισιοδοξία το μέλλον σας. Στηριχτείτε στο ένστικτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Σήμερα, θα σας απασχολήσουν δύσκολες υποθέσεις και θα ανακαλύψετε παρασκηνιακές κινήσεις. Μπορεί να «περάσει»  κάποια «τρικυμία» ο ψυχικός σας κόσμος και θα σκεφτείτε αρκετά το παρελθόν. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Η ημέρα, δεν είναι από τις καλύτερες για εσάς. Γι’ αυτό, μείνετε «σταθεροί» και βαδίστε με αργά βήματα. Παρεξηγήσεις και προκλήσεις μπορεί να υπάρξουν από το γύρω περιβάλλον, φέρνοντάς σας σε ένα αδιέξοδο. Επιδιώξετε να βρεθείτε με άτομα, τα οποία θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σας.

ta-zodia-tis-defteras-12-dekemvriou-2022-dyo

♍Παρθένοι-Σήμερα, θα σας απασχολήσουν δύσκολες υποθέσεις και θα ανακαλύψετε παρασκηνιακές κινήσεις. Μπορεί να «περάσει»  κάποια «τρικυμία» ο ψυχικός σας κόσμος και θα σκεφτείτε αρκετά το παρελθόν. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας.Φωτογραφία από Shima Abedinzade από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Ασχοληθείτε με χαλαρές υποθέσεις που θα σας απομακρύνουν από εντάσεις και θα δώσουν το κατάλληλο χρόνο, να «εστιάσετε» στον εαυτό σας. Η ερωτική σχέση θα αναζωπυρωθεί μέσα από ξεκάθαρα συναισθήματα και εκπλήξεις. Το φλερτ και η διασκέδαση θα σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Σήμερα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και θα βρείτε νέους τρόπους εσόδων. Σε περίπτωση που υπάρξουν παρασκήνια ή «κρυφές» καταστάσεις γύρω σας, δείξτε απλά, ψυχραιμία. Ίσως, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η επικοινωνία σας θα είναι ευχάριστη με τους γύρω και αυτό θα βοηθήσει να «στραφείτε» με ευδιαθεσία σε προτάσεις και μελλοντικά σχέδια. Ρομαντικά συναισθήματα, θα σας «ωθήσουν» να ζήσετε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στη φύση θα σας συναρπάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα και θα «στραφείτε» σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει. Επαφές, τηλεφωνικές επικοινωνίες μπορεί να σας κουράσουν ψυχικά και να νιώσετε μία μικρή πτώση. Επιδιώξτε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ενασχόλησή σας με τα επαγγελματικά σχέδια και να τα «βάλετε» σε εφαρμογή, θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και αυτό βοηθά να μείνετε συγκεντρωμένοι και να επεξεργάζεστε κατάλληλα, προτάσεις ή συμφωνίες.

©Typologos.com 2022