Tα ζώδια της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-14-dekemvriou-2022 (1)

Η Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 «τονίζει» τις συνεργασίες όλων των ζωδίων, όπως τις «σκιαγραφεί» η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από u_pkrljhlzeh από το Pixabay 

Η Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 «τονίζει» τις συνεργασίες όλων των ζωδίων, όπως τις «σκιαγραφεί» η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Οι αυταπάτες και η ευαισθησία που δείχνετε σε μερικά θέματα, δημιουργούν μία σύγχυση στις σκέψεις σας. Φανείτε προσεκτικοί, σε περιστάσεις που δείχνουν ότι μπορούν να σας εξαπατήσουν αρνητικά άτομα. Συζητήστε με άτομα, τα οποία είναι εμπιστοσύνης και εκφράστε τη ρομαντική διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μία ανυπομονησία ή ένα πνεύμα ελευθερίας, θα σας «κυριεύσει» κατά τη διάρκεια της ημέρας. «Βάλτε φρένο» σε θέματα που συσχετίζονται με τα επαγγελματικά σας κι αποφύγετε έτσι, σοβαρά επακόλουθα. Μην φανείτε ασυνεπής στα ραντεβού σας και συζητήστε στοχευμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η πρακτική στάση, βοηθά να μείνετε «σταθεροί» στις αντιλήψεις σας και να δείξετε αποφασισμένοι για στόχους, που έχετε θέση. Ίσως, ανάμεσα στην ερωτική σχέση ή το γάμο, «φανεί» μία ψυχρή συμπεριφορά και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Παρατηρήστε τις λάθος αντιδράσεις των γύρω και συνειδητοποιήστε παράλληλα τα δικά σας λάθη. Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να διαπιστώσετε αδύναμα σημεία. Ζητήματα καριέρας, θα σας είναι πιο εύκολο να τα αντιμετωπίσετε και να δείτε διεξοδικά νέους τρόπους, που θα ακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ

♌Η υπερβολική ευαισθησία που δείχνετε στα θέματα της ημέρας, θα είναι ικανή να σας «κρατήσει πίσω» στο παρελθόν. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε ή έχετε ως στόχο και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Δυσκολίες θα  εμφανιστούν  στην επικοινωνία με το συγγενικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Στο πλαίσιο των επαγγελματικών εκδηλώσεων, προβλέπονται κάποιες ευχάριστες συναντήσεις. Άτομα, τα οποία ανήκουν στο γυναικείο φύλλο, θα είναι πιο ευχάριστα ή επικοινωνιακά, μαζί σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και συζητήστε νέα μελλοντικά σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

♎Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να απασχοληθείτε περισσότερο με τα εργασιακά θέματά σας. Η γυμναστική, η γιόγκα, η υγιεινή διατροφή, θα ενισχύσουν την ενεργητικότητά σας. Βρεθείτε με φίλους και χαλαρώστε.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-14-dekemvriou-2022-dyo

♏Σκορπιοί-Η πρόθεση να συμπαρασταθείτε σε προβληματισμούς των κοντινών σας ατόμων, θα «φέρει» πιο κοντά τις σχέσεις σας. Δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία ή το φιλικό περιβάλλον, θα περάσουν γρήγορα και τη θέση τους, θα «πάρει» η διασκέδαση και η ευδιαθεσία.Φωτογραφία από Silviu on the street από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η πρόθεση να συμπαρασταθείτε σε προβληματισμούς των κοντινών σας ατόμων, θα «φέρει» πιο κοντά τις σχέσεις σας. Δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία ή το φιλικό περιβάλλον, θα περάσουν γρήγορα και τη θέση τους, θα «πάρει» η διασκέδαση και η ευδιαθεσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά πτωτική σήμερα και ίσως, νιώσετε αδύναμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δυσκολίες. Βαδίστε με πιο «αργά» βήματα και επαναπροσδιορίστε τη θέση σας σε ζητήματα, τα οποία συσχετίζονται με τη προσωπική ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η διάθεση να συνεργαστείτε και να ασχοληθείτε με νέες συμφωνίες, θα δώσει έναν ευχάριστο ή δημιουργικό τόνο στην ημέρα σας. Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας ή κάντε μία πρόταση για να βρεθείτε σε ρομαντικό χώρο. Χαρείτε την ημέρα σας και διασκεδάστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Αισθήματα αισιοδοξίας θα γεμίσουν με «χαρά» τις σκέψεις σας και θα μπορέσετε να μείνετε στοχευμένοι στα όνειρα σας. Οι αγορές και οι ρομαντικοί περίπατοι, θα σας χαλαρώσουν ή θα τονώσουν τη διάθεσή σας. Δυσκολίες ή διλλήματα, θα υπάρξουν σε θέματα ανώτερης γνώσης.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Σε περίπτωση που δείτε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο στις αντιδράσεις του, αποστασιοποιηθείτε από συζητήσεις ή προγραμματισμούς. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα δυσκολέψουν και θα πρέπει να αυξήσετε τις ώρες εργασίας σας. Ζητήστε βοήθεια, από αρμόδια άτομα ή τα οποία εμπιστεύεστε.

©Typologos.com 2022