Tα ζώδια της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-15-dekemvriou-2022

Η Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 δίνει εντυπώσεις σε όλα τα ζώδια και για τα οποία γράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Loc Nguyen από το Pixabay 

Η Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 δίνει εντυπώσεις σε όλα τα ζώδια και για τα οποία γράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η ημέρα, σήμερα, είναι αρκετά καλή, αφού οι ασχολίες σας γενικότερα θα συσχετίζονται με τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Βρεθείτε σε χώρους που σας προσφέρουν διασκέδαση και χαλάρωση. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης θα αλλάξουν και θα προσεγγίσετε νέους τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Σήμερα, μπορείτε να ξεπεράσετε και να επεξεργαστείτε έμμονες ιδέες που «στέκονται» εμπόδιο στην καθημερινότητά σας. Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να δημιουργηθούν μικρές εντάσεις και θα πρέπει να μείνετε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας. Ίσως, εξωτερικευτούν αρνητικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σήμερα, μπορείτε να προγραμματίσετε εξόδους με τον σύντροφό σας, σε καλλιτεχνικούς χώρους ή θέατρα. Η διάθεσή σας, θα βοηθήσει να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, ευνοούνται. Δείξτε προσοχή, σε παρασκήνια και «κρυφές» καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Στις συζητήσεις, οι λεπτολογίες και οι υπερβολικές αναλύσεις μπορούν να σας εκνευρίσουν και να σχηματιστεί ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ των ατόμων, τα οποία ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον. Θέματα υγείας, θα βελτιωθούν και θα εντάξετε την υγιεινή διατροφή και την άθληση στη καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ

♌Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια και έτσι θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις,  τις οποίες -ίσως- μέχρι και  τώρα δημιουργούσαν φοβίες. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα έχετε  την ευκαιρία να ζήσετε το πάθος και τον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι το πιο ευαίσθητο σημείο, που θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή. Η διαίσθηση και το ένστικτο είναι τα «κλειδιά» της ημέρας. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από υπερβολικές υποχρεώσεις και ευθύνες, που σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ

♎Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο και να εξετάσετε με λεπτομέρεια υποθέσεις, που «εκκρεμούν» στο παρελθόν. Μικρές αποδράσεις, θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα νιώσετε χαλαροί και ήρεμοι. Οι συνεργασίες και θέματα σχέσεων θα ευνοηθούν.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-15-dekemvriou-2022-dyo

♐Τοξότες-Η ημέρα, είναι «χαρισμένη» σε φιλοσοφημένες σκέψεις και η δύναμη που νιώθετε θα ευνοήσει γενικότερα τους τομείς γύρω σας. Η πρόθεση να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε, θα βελτιώσει τον ψυχισμό σας και θ’ «αντλήσετε» μία δύναμη από το χαρούμενο κλίμα. Ζήστε τον έρωτα.Φωτογραφία από Paul Stachowiak από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η διάθεσή σας είναι αυτή που θα δώσει τη λύση στα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς οι προκλήσεις δε θα λείπουν από το πλάνο. Μείνετε «σταθεροί» στις προτιμήσεις σας και εξετάστε τα θέματα, χωρίς να αφήνετε περιθώρια σε τοξικά άτομα να επηρεάζουν αρνητικά τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ημέρα, είναι «χαρισμένη» σε φιλοσοφημένες σκέψεις και η δύναμη που νιώθετε θα ευνοήσει γενικότερα τους τομείς γύρω σας. Η πρόθεση να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε, θα βελτιώσει τον ψυχισμό σας και θ’ «αντλήσετε» μία δύναμη από το χαρούμενο κλίμα. Ζήστε τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Δυσκολίες που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, θα μειώσουν την ενεργητικότητά σας και ίσως, «οδηγηθείτε» σε λάθος συμπεράσματα. Αφήστε, περισσότερο χρόνο στα πράγματα και εξετάστε τα, με ψυχραιμία και λογική. Μην εμπιστεύεστε αρνητικά άτομα και αποφύγετε να συμπεριφέρεστε αυτοκαταστροφικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός που δείχνετε σε θέματα καριέρας, δεν ευνοούν τους στόχους που έχετε θέσει. Μείνετε πιο συγκρατημένοι σε προκλήσεις ή απρόοπτα γεγονότα. Άτομα, τα οποία σας εμπιστεύονται, θα υποστηρίξουν τη θέση σας και θα διευκολυνθείτε στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Ένα αίσθημα απομόνωσης και μοναχικότητας «κυβερνάει» τα συναισθήματά σας, χωρίς να αφήνετε στη τύχη τους τα πράγματα. Ίσως, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια σε στόχους που έχετε θέσει και η στάση αυτή βοηθά να βρείτε την εσωτερική δύναμη σας.

©Typologos.com 2022