Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-23-dekemvriou-2022

H Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 εμφανίζει τα συναισθήματα όλων των ζωδίων, όπως τα περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Monika Robak από το Pixabay 

H Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 εμφανίζει τα συναισθήματα όλων των ζωδίων, όπως τα περιγράφει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

 ΚΡΙΟΣ

♈Η ικανότητά σας να διακρίνετε τα αληθινά συναισθήματα των άλλων, σας κάνει πιο προσεχτικούς στις επιλογές σας. Μη παρασύρεστε επομένως, από λάθος οπτική και επαναπροσδιορίστε τη στάση σας, όταν αυτό απαιτείται. Ώριμες σκέψεις, θα είναι το βάθρο της επιτυχίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η διάθεση να συνεργαστείτε και να υπάρξουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο οφείλεται στην αισιόδοξη ματιά που έχετε. Η ημέρα, ευνοεί συμβόλαια και συμφωνίες, που έχετε στο πλάνο σας. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, όταν δείτε ότι υπάρχει μία απρεπή συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Αισθήματα αισιοδοξίας θα «διοχετευτούν» στην ατμόσφαιρα και θα ευνοήσουν τη προσπάθεια σας, να υπάρξει κοινωνική καταξίωση. Η υλική ασφάλεια ή τα οικονομικά σας, θα είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε, καθώς τα έχετε «βάλει σε μία τάξη». Ίσως, υπάρξουν μικρά ξεσπάσματα καταναλωτισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Διοχετεύστε την ενέργειά σας, όπου θεωρείτε ό,τι θα χαράξει νέους δρόμους. Αποφύγετε να δείξετε μία ανεύθυνη συμπεριφορά σε θέματα, τα οποία έχουν δείξει δυσκολίες. Μη προκαλείτε συζητήσεις ή συμπεριφορές, οι οποίες στο τέλος θα εμφανίσουν εντάσεις και καυγάδες.

ΛΕΩΝ

♌Συγκεντρωθείτε σε τυχόν εξαπατήσεις, οι οποίες μπορεί να υπάρξουν από αρνητικά άτομα. Φανείτε προσεχτικοί σε κάθε περίσταση που «οδηγείται» εκτός ορίων. Οι συνεργασίες σας, μπορεί να κλονισθούν και θα πρέπει να επανεξετάσετε ζητήματα,  για τα οποία έχετε δείξει υπερβολική ευαισθησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Θέματα που αφορούν στη σχέση σας, θα αλλάξουν προς το καλύτερο, εφόσον είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε και να βρείτε μία χρυσή τομή. Σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, καλό θα ήταν να «βάλετε φρένο», όπου χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ

♎Η πρακτική στάση και η σταθερότητα απέναντι σε εργασιακά θέματα θα βοηθήσουν να μείνετε σε απόσταση από εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με εμπειρία στον εργασιακό σας τομέα, θα προωθήσουν τα σχέδια σας και θα υπερασπιστούν τις ιδέες σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-23-dekemvriou-2022-dyo

♋Καρκίνοι-Διοχετεύστε την ενέργειά σας, όπου θεωρείτε ό,τι θα χαράξει νέους δρόμους. Αποφύγετε να δείξετε μία ανεύθυνη συμπεριφορά σε θέματα, τα οποία έχουν δείξει δυσκολίες. Μη προκαλείτε συζητήσεις ή συμπεριφορές, οι οποίες στο τέλος θα εμφανίσουν εντάσεις και καυγάδες.Φωτογραφία από Таня από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν πριν φτάσετε σε απαντήσεις ή συμπεράσματα, να εξετάσετε διεξοδικά τις συμπεριφορές των άλλων. Σε συζητήσεις που θα στηριχτούν σε ειλικρινή συναισθήματα, θα γεννηθεί μία δοτική διάθεση, η οποία θα είναι αμφίπλευρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ευαισθησία που δείχνετε σε ζητήματα της ημέρας, θα πρέπει να είναι με μέτρο, καθώς αφήνει το περιθώριο σε τρίτους να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Εργασιακά θέματα θα πάρουν τη πρώτη θέση και θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Στο πλαίσιο των επαγγελματικών συζητήσεων δε θα εκλείψουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Γι’ αυτό,  «κρατήστε» μία ουδέτερη στάση. Οι συνεργασίες σας, θα έχουν το περιθώριο να βελτιωθούν, αν εσείς δείξετε την αντοχή και την υπομονή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Κάποια δυσάρεστη απάντηση μπορεί να υπάρξει στα εργασιακά σας και μπορεί να σας «αναγκάσει» ένα μικρό «σταμάτημα» στα σχέδια σας. Βρεθείτε και συζητήστε με συναδέλφους ή συνεργάτες, αυτό που σας ανησυχεί και ακούστε τις προτάσεις, τις οποίες ενδέχεται να έχουν να σας κάνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η πρόθεση να ξεφύγετε από ένα παρελθόν που σας έχει «κουράσει» ψυχολογικά, δίνει μία νότα αισιοδοξίας στην ημέρα σας. Βρεθείτε κοντά στο φιλικό σας περιβάλλον και περάστε ευχάριστα. Μην επιτρέπετε σε ματαιόδοξες σκέψεις να διαχειρίζονται τους στόχους σας.

©Typologos.com 2022