Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια

του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-21-dekemvriou-2022

Η Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 «χαρίζει» μοναδικές στιγμές σε όλα τα ζώδια, όπως τις αποτυπώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC. Φωτογραφία από Николай Оберемченко από το Pixabay 

Η Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 «χαρίζει» μοναδικές στιγμές σε όλα τα ζώδια, όπως τις αποτυπώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών- πιστοποιημένη Spiritual Life Coach,Τζώρτζια Μπουλιάκη,PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα και να ξεκινήσετε νέες ενάρξεις, θα δώσει ένα ευχάριστο κλίμα στη καθημερινότητά σας. Είστε σε θέση να ορίσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή συμβόλαια, εφόσον στο παρελθόν έχετε καταβάλει τις ανάλογες προσπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Αισθήματα αισιοδοξίας ή ζεστασιάς, διαχέονται στην ατμόσφαιρα και θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας ή θέματα καριέρας. Ίσως, δεχθείτε πρόταση για νέες συνεργασίες ή προαγωγής κι αυτό, θα σας ικανοποιήσει ηθικά. Σε περίπτωση που οι γύρω σας δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις, κρατήστε την ανάλογη στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σε περίπτωση που τα πράγματα δείξουν μια διαφορετική εικόνα από ό,τι εσείς φαντάζεστε, μην επιτρέψετε στις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν τα συμπεράσματα σας. Κάντε λίγο «πίσω», και εξετάστε τα πιο σφαιρικά. Δώστε το κατάλληλο χρόνο και χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Θα δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών και αυτό, δεν ευνοεί να τα εξετάσετε με ρεαλιστικό τρόπο. Παρασκήνια και «κρυφές» καταστάσεις, «θα έρθουν στην επιφάνεια» και μπορεί να σας αναστατώσουν.

ΛΕΩΝ

♌Το πνεύμα ανυπακοής ή  και η πρωτότυπη συμπεριφορά, θα σας «οδηγήσει» σε ένα «δρόμο» που θα νιώσετε ελευθερία. Σε περίπτωση που «οδηγηθείτε» σε υπερβολές, προσπαθήστε να τις αποφύγετε και να συγκρατηθείτε. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή και αφήστε την ημέρα να «περάσει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍«Βάλτε τάξη» στα οικονομικά σας και έπειτα προγραμματίστε συμβόλαια και επενδύσεις που έχετε στο πλάνο να ολοκληρωθούν. Μία αυστηρή στάση, θα πρέπει να κρατήσετε στα προσωπικά σας, ιδίως αν έχετε ήδη διαφωνίες με άτομα του κοντινού περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Στις επαγγελματικές υποθέσεις, καλό θα ήταν να «βάλετε» σε προτεραιότητα πράγματα που σας έχουν δυσκολέψει και να πιστέψετε περισσότερο στις ικανότητές σας. Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος, πριν προβείτε σε αλλαγές ή σε οριστικά συμπεράσματα.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-21-dekemvriou-2022-dyo

♉Ταύροι-Αισθήματα αισιοδοξίας ή ζεστασιάς, διαχέονται στην ατμόσφαιρα και θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας ή θέματα καριέρας. Ίσως, δεχθείτε πρόταση για νέες συνεργασίες ή προαγωγής κι αυτό, θα σας ικανοποιήσει ηθικά. Σε περίπτωση που οι γύρω σας δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις, κρατήστε την ανάλογη στάση.Φωτογραφία από Oleksandr Pidvalnyi από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Προσπαθήστε να ελέγξετε τα αισθήματά σας και να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας, ιδίως σε περιπτώσεις που απαιτείται να μη χάσετε τον έλεγχο. Σε θέματα που αφορούν στα  κληρονομικά ή στα δάνεια, θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στα στοιχεία, τα οποία σας έχουν δοθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, μειώστε τις απότομες αλλαγές συναισθημάτων. Η φιλική σας διάθεση θα βρει ανταπόκριση από τους άλλους και ένα ευχάριστο κλίμα θα επικρατήσει, με αποτέλεσμα να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Σήμερα, η ημέρα, είναι ευνοϊκή για να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν δείξει ότι έχουν δυσκολέψει τη πορεία σας και απαιτούν να κάνετε μία αλλαγή. Ίσως, βρεθείτε απέναντι σε συναντήσεις νέων ατόμων, που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν ή να προκαλέσουν τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μην ασχοληθείτε με γεγονότα που είναι δυσάρεστα και δίνουν μία απαισιόδοξη ματιά στο μέλλον. Βρεθείτε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό, που θα αποφορτίσει την έντασή σας. Ξεκάθαρα συναισθήματα, θα αλλάξουν την ερωτική ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Το ένστικτό σας μπορεί να το χρησιμοποιήσετε ως όπλο στις περιπτώσεις που έχουν δείξει μία δυσκολία στη προσαρμογή τους. Η φαντασία σας, θα διοχετευτεί σε δημιουργίες που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και θα αναδείξουν τις καλλιτεχνικές σας τάσεις. Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν στον έρωτα.

©Typologos.com 2022