Tα ζώδια της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια

του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-paraskevis-20-ianouariou-2023

Η Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 «φανερώνει» τα ζητήματα όλων των ζωδίων, όπως τα προβλέπει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC. Φωτογραφία από Jarkko Mänty από το Pixabay 

Η Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 «φανερώνει» τα ζητήματα όλων των ζωδίων, όπως τα προβλέπει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η διάθεσή σας, θα επηρεάσει τους επαγγελματικούς σας στόχους, ιδίως αν διατηρήσετε μία αρνητική συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες σας. Μειώστε την ένταση που μπορεί να σας διακατέχει και συζητήστε για πιο χαλαρά θέματα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η πρόθεση να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να αλλάξετε τη καθημερινότητα, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δραστήριους. Η τύχη είναι με το μέρος σας, μπορείτε-λοιπόν- να ρισκάρετε σε θέματα που έχετε υπόψιν σας. Οι συναντήσεις με φίλους ή με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας διασκεδάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η αρνητική σας διάθεση και κάποια αρνητικά γεγονότα, μπορεί να συνάδουν στην οπισθοδρόμηση των στόχων σας. Ίσως, θα πρέπει να αφήσετε περισσότερο χρόνο στα πράγματα. Μην απογοητεύεστε και «στραφείτε» σε καθημερινές στιγμές που μπορεί να σας χαλαρώσουν. Αρνητικά μηνύματα, μπορεί να λάβετε από τους άλλους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα και μειώστε τον αυθορμητισμό και τις παρορμητικές κινήσεις. Η ημέρα σας, μπορεί να εμφανίσει αρκετά απρόβλεπτα κι αυτά θα σας «βγάλουν» από το πρόγραμμά σας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας, χωρίς -όμως- να σας υπόσχεται διάρκεια.

ΛΕΩΝ

♌Μία αίσθηση μοναξιάς ή απαισιοδοξίας θα σας «οδηγήσει» στην απομόνωση και στην άρνηση. Στο συναισθηματικό τομέα, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και εσείς θα πρέπει να εστιάσετε καλύτερα στα αισθήματά σας. Η επαφή σας με τη φύση ή και ο διαλογισμός ή  και η γιόγκα, θα σας βοηθήσουν να βρείτε το «κέντρο» σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍«Γεμάτη» ενέργεια και αισιοδοξία, θα είναι για σας η ημέρα και θα μπορέσετε να «χαράξετε» νέους στόχους στη ζωή σας. Η στροφή προς την ανώτερη γνώση ή στη μάθηση ξένων γλωσσών, θα δώσει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την εξέλιξή σας. Σε περίπτωση που δεχθείτε κάποια πρόκληση, μη πτοηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

♎Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα ή ταμπού του παρελθόντος, που σας «οδηγούν» σε ένα αδιέξοδο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μην αμφιβάλλετε για τις δικές σας ικανότητες. Σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-paraskevis-20-ianouariou-2023-dyo

♏Σκορπιοί-Η ενασχόλησή σας με κάτι πιο ευχάριστο θα βοηθήσει να απομακρυνθείτε από αρνητικά συναισθήματα. Προγραμματίστε εξόδους με άτομα, με τα οποία  έχετε κοινά ενδιαφέροντα και απομακρυνθείτε από επιρροές που μπορεί να αποβούν καταστροφικές. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις σε θέματα σχέσεων, θα φέρουν την ισορροπία.Φωτογραφία από Jerzy Górecki από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ενασχόλησή σας με κάτι πιο ευχάριστο θα βοηθήσει να απομακρυνθείτε από αρνητικά συναισθήματα. Προγραμματίστε εξόδους με άτομα, με τα οποία  έχετε κοινά ενδιαφέροντα και απομακρυνθείτε από επιρροές που μπορεί να αποβούν καταστροφικές. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις σε θέματα σχέσεων, θα φέρουν την ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η διάθεση να συμπαρασταθείτε σε δυσκολίες ή προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι αγαπημένοι σας, θα  νιώσετε ότι διοχετεύετε την ενέργειά σας, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα. Χρήματα που θα «περάσουν από τα χέρια» σας, ίσως ξοδευτούν άμεσα. Σήμερα, είναι η καλύτερη ημέρα να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και να δώσετε το καλύτερο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ζωτικότητά σας θα διαχέεται έντονα στην ατμόσφαιρα και αυτό θα λειτουργήσει θετικά στο συναισθηματικό σας κόσμο. Απομακρύνετε αγχωτικές σκέψεις σε θέματα που αφορούν στη καριέρα σας. Απλά, καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες που απαιτούν οι περιστάσεις. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των σχέσεων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Αν μπορούσατε να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με εργασίες που θα αλλάξουν τη διακόσμηση, θα σας βοηθούσε συναισθηματικά. Υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε επωμιστεί, φροντίστε να τις μοιράσετε  ίσα  με τα κατάλληλα άτομα. Οικονομικές υποθέσεις θα διευθετηθούν προς το καλύτερο και θα πάρετε μία «ανάσα».

ΙΧΘΥΕΣ

♓Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με περισσότερο κόσμο, καθώς νιώθετε μία έντονη επικοινωνιακή τάση. Απομακρυνθείτε να λάβετε οριστικές αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να σας «οδηγήσουν» σε λάθος συμπεράσματα. Στις συνεργασίες σας, θα έχετε την ευχέρεια να βρείτε λύσεις που θα σας «βγάλουν» από πιθανά αδιέξοδα.

©Typologos.com 2023