Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

ipeg-optimizer - ta-zodia-tis-pemptis-19-Ianouariou-2023

Η Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 διακρίνει τις προθέσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

Η Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 διακρίνει τις προθέσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η ενασχόλησή σας με πιο χαλαρά και ευχάριστα πράγματα, θα αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο και θα έχετε τη πρόθεση να διασκεδάσετε με φίλους ή με τα παιδιά σας. Μία αρμονία των συναισθημάτων, μπορεί να σας «φέρει» κοντά με τον σύντροφό σας και να επικρατήσει ένα γαλήνιο και ρομαντικό κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η ικανότητα να διακρίνετε την αλήθεια και να εξετάσετε ζητήματα που απαιτούν επαναξιολόγηση, βοηθά στο να λάβετε σωστές αποφάσεις για τη σταδιοδρομία σας. Η επικοινωνία με τα παιδιά δε θα είναι ευνοϊκή και θα πρέπει να διατηρήσετε μία «σταθερή» στάση απέναντι τους. Παρασκήνια που θα παρουσιαστούν, θα σας εκπλήξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Οι επαγγελματικές συμφωνίες θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να χτίσετε γερά θεμέλια στις περαιτέρω συνεργασίες. Μην «αφήσετε» την μέρα να πάει «χαμένη» και αξιολογήστε τις ευκαιρίες που πρόκειται να παρουσιαστούν. Σε περίπτωση που η πρόθεση των άλλων διαφέρει από τα δικά σας δεδομένα, μείνετε επιφυλακτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Αισθήματα αισιόδοξα θα «χαράξουν» ένα ευοίωνο μέλλον και θα μπορέσετε να διατηρήσετε αγνές προθέσεις. Χρήματα που θα λάβετε από γύρω, θα νιώσετε μία ικανοποίηση και θα μπορέσετε να «βάλετε σε τάξη» το προϋπολογισμό σας. Ευνοούνται οι ρομαντικοί περίπατοι και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

♌Μία εσωτερική ένταση, δε θα σας βοηθήσει να μείνετε ρεαλιστές και να εξετάσετε τις καταστάσεις με λογική. Αφήστε τα πράγματα να «κυλήσουν» ελεύθερα και μην επιμένετε να φτάσετε σε συμπεράσματα. Η συμπεριφορά σας, ίσως είναι έντονη απέναντι σε αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Σήμερα, είναι πιθανόν να παρασυρθείτε από αυταπάτες και κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, ιδίως συναισθηματικά. Στον οικονομικό σας τομέα, θα έχετε μία ανοδική πορεία. Παράλληλα, θα μπορέσετε να διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν στα κληρονομικά και να δώσετε μία οριστική μορφή.

ΖΥΓΟΣ

♎«Βάλτε φρένο» σε καταστάσεις που δείχνουν ότι «οδηγούνται» εκτός ελέγχου και συσχετίζονται ιδίως με την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα, στη περίπτωση που νιώσετε αδύναμοι ή αμφιβάλετε για τις αποφάσεις σας. Φίλοι και άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, θα σας βοηθήσουν.

ipeg-optimizer - Ta-zodia-tis-pemptis-19-Ianouariou-2023-dyo

♎Ζυγοί-«Βάλτε φρένο» σε καταστάσεις που δείχνουν ότι «οδηγούνται» εκτός ελέγχου και συσχετίζονται ιδίως με την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα, στη περίπτωση που νιώσετε αδύναμοι ή αμφιβάλετε για τις αποφάσεις σας. Φίλοι και άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, θα σας βοηθήσουν.Φωτογραφία από Chu Viết Đôn από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η τάξη που πρέπει να «βάλετε» στα οικονομικά σας, θα είναι αυτή που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Σε ενδεχόμενες συναντήσεις ή συνεργασίες, καλό θα ήταν να μην επιμείνετε αν δεν υπάρχει η ίδια επιθυμία από την άλλη πλευρά. Μικρές δυσκολίες στον έρωτα, θα σας φέρουν σε διλλήματα ή αγχωτικές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα πρέπει να μείνετε στοχευμένοι σε ό,τι έχετε προγραμματίσει και αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα. «Κινηθείτε» μέχρι κι εκεί που μπορείτε να τα στηρίξετε και αφήστε τα ρίσκα για μια άλλη ημέρα. Μακρινές αποδράσεις, θα σας ανανεώσουν και μπορεί να αλλάξουν τις μέχρι και τώρα συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ευαισθησία και η δοτικότητα που δείχνετε στα ζητήματα της ημέρας, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και συγκεντρωθείτε σε θέματα εργασίας.Συζητήσεις με το συγγενικό περιβάλλον μπορεί να έχουν τ’ αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά, που ίσως αναμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ευχάριστες συναντήσεις προβλέπονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και ίσως προκύψουν νέες συνεργασίες. Η επικοινωνία, θα έχει την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να δημοσιοποιήσετε σχέδια που έχετε προγραμματίσει στο παρελθόν. Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα, μπορεί να σας αγχώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Ευχάριστες συναντήσεις θα υπάρξουν στη συνέχεια της ημέρας και θα λάβετε προτάσεις που θα ευνοήσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε τις απότομες συναισθηματικές αλλαγές. Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων.

©Typologos.com 2023