Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-tetartis-18-ianouariou-2023

Η Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 «παρακινεί» τα σχέδια όλων των ζωδίων και τα οποία σημειώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Jerzy Górecki από το Pixabay 

Η Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 «παρακινεί» τα σχέδια όλων των ζωδίων και τα οποία σημειώνει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Ο τομέας των επαγγελματικών σας θα εμφανίσει μικρές δυσκολίες και θα απομακρυνθείτε από συζητήσεις που έχουν να κάνουν με οριστικές αποφάσεις. Είναι καλύτερα να εξετάσετε με λεπτομέρεια τα στοιχεία, τα οποία έχετε στα χέρια σας. Έρωτες και νέες δημιουργίες, θα σας ευνοήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Τα γεγονότα δείχνουν αρκετές δυσκολίες ή εμπόδια που έχουν έρθει στο δρόμο σας -όμως- η υπομονή που διαθέτετε θα είναι το «κλειδί» για να τα αντιμετωπίσετε. Μην επιτρέψετε σε άλλους να επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις σας και να νιώσετε αδύναμοι κι αναβλητικοί. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Μπορείτε να ασχοληθείτε με σοβαρές καταστάσεις, εφόσον είστε συγκεντρωμένοι και διατεθειμένοι να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας. Η αποφασιστικότητα και η τόλμη που διαθέτετε, θα σας κάνουν ανταγωνιστικούς και θα αντιμετωπίσετε με θάρρος αρκετά απρόβλεπτα. Μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Μία αίσθηση απομόνωσης ή απαισιοδοξίας, θα σας «σταματήσει»  και θα νιώσετε ελλιπής σε σχέδια που έχετε οργανώσει στο παρελθόν. Θυμηθείτε, τα συναισθήματα που «επικρατούν» κατά τη διάρκεια της ημέρας, οφείλονται στη δική σας ψυχολογική κατάσταση και θα πρέπει να είστε πιο ανεχτικοί και υπομονετικοί για τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

♌Αντιμετωπίστε συνεργάτες που μπορεί στο παρελθόν να σας δυσκόλεψαν ή να «στάθηκαν» εμπόδιο στην επαγγελματική εξέλιξή σας. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές, αγορές και επενδύσεις, καθώς τίποτα δε δείχνει «σταθερό». Η διασκέδαση ή και  η έξοδος με φίλους, θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Σχέσεις που στο παρελθόν δεν ολοκληρώθηκαν, ιδίως στον ερωτικό σας τομέα, μπορεί να «έρθουν στην επιφάνεια» και να «στραφείτε» στην επανασύνδεση. Εξετάστε με ρεαλιστικό τρόπο τις καταστάσεις που είχαν εξελιχθεί και «κινηθείτε» ανάλογα. Ίσως, δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε μία τέτοιου είδους απόφαση και θέλετε περισσότερο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

♎Συνεργασίες και νέες ενάρξεις θα «τραβήξουν» τη προσοχή σας και είστε έτοιμοι να καταστρώσετε νέα σχέδια για το μέλλον. «Αδράξτε» τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην αφήσετε το αίσθημα της αμφιβολίας ή  της αναποφασιστικότητας, να σας «κατακλύσει». Προγραμματίστε μία έξοδο σε ευχάριστους και διασκεδαστικούς χώρους.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-tetartis-18-Ianouariou-2023-dyo

♍Παρθένοι-Σχέσεις που στο παρελθόν δεν ολοκληρώθηκαν, ιδίως στον ερωτικό σας τομέα, μπορεί να «έρθουν στην επιφάνεια» και να «στραφείτε» στην επανασύνδεση. Εξετάστε με ρεαλιστικό τρόπο τις καταστάσεις που είχαν εξελιχθεί και «κινηθείτε» ανάλογα. Ίσως, δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε μία τέτοιου είδους απόφαση και θέλετε περισσότερο χρόνο.Φωτογραφία από Kristina_Dotsenko από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η διάθεση να ακούσετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί στα κοντινά σας πρόσωπα, θα έχει τη δυνατότητα να τους συμβουλέψετε και να τους απομακρύνετε από αδιέξοδα. Αρκετά χρήματα θα «περάσουν από τα χέρια» σας, αλλά θα ξοδευτούν γρήγορα. Απομακρυνθείτε από εγωιστικές συμπεριφορές, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Μία συναισθηματική φόρτιση θα μετατραπεί σε ενέργεια και θα κάνετε «κινήσεις» που μπορεί να μη τις αναλύσετε και πολύ. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό, ιδίως στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς θα τολμήσετε για κάτι που ίσως, αναβάλατε. Συζητήστε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και μην αφήνετε το περιθώριο, να εξαπατηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για να συζητήσετε για νέες ενάρξεις και ρίσκα. Γι’ αυτό, «αφήστε πίσω σας» ό,τι παρουσιάζει κίνδυνο. Η σκέψη να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας. Οικονομικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν και θα σας απαλλάξουν από το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η διάθεση να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο και να εξετάσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τη καλλιτεχνική φύση σας. Βρεθείτε με το σύντροφό σας σε χώρους που μπορούν να σας διασκεδάσουν και περάσετε υπέροχο. Αφήστε το παρορμητισμό και τον αυθορμητισμό, να δημιουργήσουν μία νέα κοινή αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Σήμερα, δείχνετε αρκετά ευέξαπτοι στον εργασιακό σας χώρο και παρασύρεστε εύκολα από λεκτικές παρατηρήσεις. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας επηρεάσουν και να χάσετε τον έλεγχο. Φροντίστε να αποφύγετε συζητήσεις για σοβαρά ζητήματα και αφήστε την μέρα να «περάσει» σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

©Typologos.com 2023