Τα ζώδια της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-Kyriakis-9-Oktovriou-2022

Η Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 τονώνει τη διάθεση όλων των ζωδίων, όπως την «απεικονίζει» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Rondell Melling από το Pixabay 

Η Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 τονώνει τη διάθεση όλων των ζωδίων, όπως την «απεικονίζει» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

ΚΡΙΟΣ

♈Οι ανακαλύψεις σε θέματα του παρελθόντος θα είναι το κίνητρο να  τα επανεξετάσετε και να οριοθετήσετε νέα όρια. Δείξτε προσοχή σε παρορμητικές σκέψεις που μπορεί να στηρίζονται στην σφαίρα της φαντασίας σας. «Βάλτε σε τάξη»  τα οικονομικά και τα δάνεια που τυχόν εκκρεμούν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μιλήστε με φίλους ή νέα πρόσωπα, με τα οποία  έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα σας «βγάλουν»  από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Η προετοιμασία που έχετε κάνει στο παρελθόν, βοηθά να φέρετε σε δημοσιότητα, σχέδια που έχετε δουλέψει. Ενδεχομένως να σας βοηθήσουν έμπιστα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Οι συναντήσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, θα «χαρίσουν»  ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η συνεργασία με νέα πρόσωπα θα βελτιώσει τα σχέδια σας, παρ’ ότι μπορεί να εμφανίσει μικρές συγκρούσεις. Μία δυσχερής επικοινωνία, θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στον γάμο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Οι αποκαλύψεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και έπειτα να προβείτε σε αναλύσεις ή αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

♌Η μοναχικότητα είναι ένα στοιχείο που θα σας ωθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τι ακριβώς συμβαίνει στην ζωή σας. Βασιστείτε στην διαίσθησή σας, ιδίως σε περιπτώσεις που νιώθετε ανασφάλεια για τις αποφάσεις σας. Συζητήστε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε ή είναι αρμόδια με το θέμα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Με τους ειλικρινείς μπορεί να έχετε καλές συνεργασίες και να βελτιώσετε σχέδια και ιδέες. Σε περιπτώσεις που έχετε μία αντιπαράθεση, δώστε περισσότερο χρόνο και χώρο. Μικρές αποδράσεις στην φύση, θα ευνοήσουν την ψυχολογία σας και θα αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

♎Καθημερινές υποχρεώσεις και ευθύνες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα νιώσετε ίσως, εγκλωβισμένοι κατά την διάρκεια της ημέρας. Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, είναι αυτά που θα «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον σας και ίσως σας αγχώσουν λιγάκι.Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-9-oktovriou-2022-dyo

♊Δίδυμοι-Οι συναντήσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, θα «χαρίσουν»  ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η συνεργασία με νέα πρόσωπα θα βελτιώσει τα σχέδια σας, παρ’ ότι μπορεί να εμφανίσει μικρές συγκρούσεις. Μία δυσχερής επικοινωνία, θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στον γάμο σας. Φωτογραφία από George από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Τα επαγγελματικά σχέδια που θα «χαράξετε» κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε με ακρίβεια. Η οξύτητα της σκέψης σας και η γρήγορη αντίληψη των θεμάτων, θα σταθούν αρωγοί στις ενέργειες και τις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς η επικοινωνία σήμερα θα είναι αρκετά δυσμενής. Η απασχόληση με τα οικονομικά ζητήματα και κυρίως με τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, θα φέρουν το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε, ακόμα και ας είναι μακροχρόνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Μία έντονη κινητικότητα θα υπάρξει στο εργασιακό σας περιβάλλον και ενδεχομένως να νιώσετε μία ανάσα. Ίσως, μειωθούν οι έντονες ευθύνες ή υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να σας δοθεί περισσότερος χρόνος για τον εαυτό σας. Ευνοούνται οι περίπατοι στην φύση ή στην εξοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία ζεστή θαλπωρή θα αισθανθείτε από το κοντινό περιβάλλον και αυτό θα αποφορτίσει την αρνητική ενέργεια, που σας έχουν μεταφέρει υπερβολικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Ασχοληθείτε με πιο χαρούμενα πράγματα και χαλαρώστε με τον δικό σας τρόπο. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Αποφύγετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την καριέρα ή την κοινωνική καταξίωση. Ίσως, δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε πράγματα για τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα και τον έρωτα. Νέες ερωτικές σχέσεις μπορούν να σας «βγάλουν» από την ρουτίνα και την καθημερινότητα.

©Typologos.com 2022