Τα ζώδια του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-8-Oktovriou-2022

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 «φιλτράρει» τα σχέδια όλων των ζωδίων και τα οποία «σκιαγραφεί» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 «φιλτράρει» τα σχέδια όλων των ζωδίων και τα οποία «σκιαγραφεί» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η «στροφή»  προς την λεπτομερή ανάλυση των επαγγελματικών θεμάτων, άλλοτε θα σας κουράσει και άλλοτε θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια για το αποτέλεσμα. Συζητήστε με άτομα, τα οποία είναι αρμόδια ή έχετε εμπιστοσύνη και βρείτε νέους διόδους. Εντάξτε στην ζωή σας νέες δεξιοτεχνίες που θα σας χαλαρώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν με μικρές συγκρούσεις από το γύρω περιβάλλον και η διάθεσή σας να επηρεαστεί αρνητικά. Δείξτε ψυχραιμία και μην αντιδράτε υπερβολικά. Στηριχτείτε στην γρήγορη αντίληψη που διαθέτετε και στην αντικειμενικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Οι εργασίες που θα κυλήσουν με ηρεμία και ομαλότητα, θα δώσουν τον χρόνο να ελέγξετε κενά που τυχόν έχουν εμφανιστεί. Σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή με μακρινές αποστάσεις, θα είναι πιο ευνοϊκά. Μία χαρούμενη διάθεση θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σας και θα επιλυθούν θέματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η ψυχολογική σας κατάσταση πιθανόν να μην είναι σε ισορροπία κι αυτό, δεν σας επιτρέπει να δείτε με ρεαλιστικό τρόπο, πως να χειριστείτε τα πράγματα γύρω σας. Μυστικά του παρελθόντος ή παρασκήνια, θα κάνουν σε απρόοπτο χρόνο την εμφάνισή τους. Απλά, μείνετε ψύχραιμοι.

ΛΕΩΝ

♌Η πρωτοπορία και η ευχάριστη διάθεση, είναι τα «κλειδιά» της ημέρας, δίνοντας το προβάδισμα σε σχέδια ή πρωτότυπες ιδέες. Θυμηθείτε ό,τι, ξεκινά ξαφνικά θα τελειώσει με τον ίδιο ρυθμό. Η ομαδικότητα και η συναδελφικότητα, θα βοηθήσουν νέες συνεργασίες που έχετε στο πλάνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η αρνητική σας ψυχολογία δημιουργεί ένα αίσθημα απομόνωσης και μία ψυχρότητα με τα γύρω άτομα. Ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν υπομονή και επιμονή, χωρίς να βιάζεστε να λάβετε αποφάσεις. Η επικοινωνία, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι ελλιπής και ίσως, αρκετά νευρική.

ΖΥΓΟΣ

♎Η αισιόδοξη ματιά που δείχνετε απέναντι στα πράγματα, θα είναι το κίνητρο για να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σχέδια σας. Ίσως, εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα σας «ξυπνήσει» μνήμες. Δεχτείτε τις προκλήσεις και αντιδράστε ευχάριστα και γεμάτοι θετική ενέργεια.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-8-Oktovriou-2022-dyo

♉Ταύροι-Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν με μικρές συγκρούσεις από το γύρω περιβάλλον και η διάθεσή σας να επηρεαστεί αρνητικά. Δείξτε ψυχραιμία και μην αντιδράτε υπερβολικά. Στηριχτείτε στην γρήγορη αντίληψη που διαθέτετε και στην αντικειμενικότητα.Φωτογραφία από DanaTentis από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και ασχοληθείτε περισσότερο με αναλύσεις εις βάθους. Μικρές συγκρουσιακές καταστάσεις θα εμφανιστούν στο εργασιακό σας περιβάλλον και η στάση αυτή θα γίνει φρένο στα μελλοντικά σχέδια σας. Σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων θα πρέπει να δείξετε αποφασιστικοί και όχι αναβλητικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και μείνετε εντός ορίων σε αγορές και δώρα. Μία ρομαντική διάθεση θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα και θα «φέρει πιο κοντά» τον σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και ακολουθήστε με επιμονή και υπομονή τα επόμενα βήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους νέους συναδέλφους θα είναι αρκετά καλή, δίνοντας το περιθώριο να υπάρξουν και πιο άμεσες σχέσεις. Σε περίπτωση που εμφανιστούν τα συναισθήματά σας να έχουν μία απότομη μεταβολή, μείνετε σε απόσταση ή βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η αρμονία και η γαλήνη των συναισθημάτων σας, «παίζει» σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που έχουν τεθεί επί τάπητος. Η στοχαστικότητα και οι φιλοσοφημένες σκέψεις, θα «χαρίσουν» ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας. «Αδράξτε» τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η διάθεση να μείνετε για λίγο μόνοι και να συγκεντρωθείτε σε λάθη που έχουν συμβεί στο παρελθόν, θα βελτιώσει την εικόνα απέναντι στις δυσκολίες. Μία δυναμική θα αποκτήσετε απέναντι στις καταστάσεις, εφόσον έχετε ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας.

©Typologos.com 2022