Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-7-Oktovriou-2022

Η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 θέτει νέες προσδοκίες για όλα τα ζώδια και οι οποίες περιγράφονται από τη μεταφυσική σύμβουλο, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Abbat από το Pixabay 

Η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 θέτει νέες προσδοκίες για όλα τα ζώδια και οι οποίες περιγράφονται από τη μεταφυσική σύμβουλο, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Συζητήστε με άτομα του ίδιου κύκλου και καταθέστε νέες ιδέες και προσδοκίες που έχετε στο μυαλό σας. Το κλειδί της ημέρας, είναι η συμφιλίωση. Σε δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στις σχέσεις σας, καλό θα ήταν να μην μείνετε επιφανειακά, αλλά να τις εξετάσετε εις βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Τα επαγγελματικά σας θέματα θα έχουν την εύνοια της ημέρας και έτσι θα νιώσετε την ασφάλεια που έχετε ίσως, ανάγκη. Οι αποφάσεις που είναι να λάβετε, απαιτούν επεξεργασία -αλλά και τόλμη- για την εκπλήρωσή τους. Συζητήστε με άτομα στα οποία έχετε εμπιστοσύνη και δημοσιοποιήστε τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η επιθυμία να βρεθείτε σε νέο κοινωνικό κύκλο, σας δίνει την δυνατότητα να διασκεδάσετε και να εκφράσετε νέες καλλιτεχνικές τάσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε να ευνοηθείτε, ιδίως σε οικονομικά θέματα, παιδείας ή ταξίδια. Ένας νέος έρωτας θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε οικονομικά θέματα, κληρονομιές ή νομικές υποθέσεις. Μείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε τις υπερβολικές κινήσεις που θα σας «φέρουν» σε αδιέξοδο. Ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, την γιόγκα ή κάντε ένα περίπατο στην φύση.

ΛΕΩΝ

♌Ο έρωτας δε κρύβεται και σήμερα δε μπορείτε να κρύψετε τον ενθουσιασμό, για το ταίρι σας. Οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο και διασκεδάστε. Εξάλλου, το αξίζετε. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα «τραβήξουν» το ενδιαφέρον σας και θα απολαύσετε την διασκέδαση μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες της καθημερινότητας θα μειώσουν το ενδιαφέρον για κάτι το δημιουργικό. Υποθέσεις που αφορούν στην σταδιοδρομία σας, θα «έρθουν στο προσκήνιο» και θα πρέπει να τις οργανώσετε με αναλυτική μέθοδο. Δυσκολίες θα εμφανιστούν στην ανώτερη εκπαίδευση.

ΖΥΓΟΣ

♎«Χαράξτε» νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον. Θυμηθείτε το άγχος, δεν είναι καλός «οδηγός». Φιλτράρετε τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί και ασχοληθείτε με περισσότερη λεπτομέρεια. Το φλερτ, ο έρωτας, είναι στοιχεία που θα σας συναρπάσουν.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-7-Oktovriou-2022-dyo

♈Κριοί-Συζητήστε με άτομα του ίδιου κύκλου και καταθέστε νέες ιδέες και προσδοκίες που έχετε στο μυαλό σας. Το κλειδί της ημέρας, είναι η συμφιλίωση. Σε δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στις σχέσεις σας, καλό θα ήταν να μην μείνετε επιφανειακά, αλλά να τις εξετάσετε εις βάθος.Φωτογραφία από Alexander Rodriguez από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μία έντονη «στροφή» προς την μοναχικότητα, θα σας «κρατήσει» μακριά από τις κοινωνικές συγκεντρώσεις. «Βρείτε το κέντρο» σας και ισορροπήστε τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε κάθε κόντρα ή συγκρουσιακή κατάσταση στο σπίτι. Ένας περίπατος στην φύση θα σας ευνοήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, διότι τίποτα δε δείχνει σταθερό. Δώστε περισσότερο χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν και μείνετε σε θέση παρατηρητή. Ευνοούνται οι περίπατοι στην φύση και οι έξοδοι σε εξοχικά μέρη. Δώστε μεγάλη βαρύτητα στις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Μία ηρεμία και μικρές επιτυχίες θα «καθοδηγήσουν» την ημέρα σας και θα σας «χαρίσουν» ένα ευχάριστο κλίμα. Θέματα καριέρας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης. Η δημιουργία και ο έρωτας, θα αλλάξουν την διάθεσή σας προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Αποφύγετε συζητήσεις και κρίσιμα ζητήματα, γιατί τίποτα δε δείχνει σταθερό. Ίσως, εμφανίσετε μία οξυθυμία απέναντι στα πράγματα και αυτό δεν ευνοεί τις αποφάσεις σας. Ο έρωτας και το φλερτ, θα «χαρίσουν» ευχάριστες στιγμές και θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Σήμερα, θα σας απασχολήσουν τα παρασκηνιακά θέματα ή τα  «κρυφά»  μυστικά του παρελθόντος, φέρνοντας μία μικρή αναταραχή στα συναισθήματά σας. Αποφύγετε να συμπεράνετε και στραφείτε προς τον εαυτό σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα απαιτηθεί.

©Typologos.com 2022