Τα ζώδια της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-30-oktovriou-2022

Η Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 παρέχει στιγμές ξεγνοιασιάς προς όλα τα ζώδια, για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Ekaterina Ershova από το Pixabay 

Η Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 παρέχει στιγμές ξεγνοιασιάς προς όλα τα ζώδια, για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η επιθυμία να συναντηθείτε με νέα πρόσωπα και να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις ή αυτές που συσχετίζονται με την παιδεία, θα δώσει ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Η διασκέδαση και οι νέες δημιουργίες, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα νιώσετε αρκετά ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και κυρίως συναλλαγές που έχετε αφήσει στο παρελθόν ανολοκλήρωτες, δίνοντας μία νέα δυναμική στις κινήσεις σας. Αποκαλύψεις και παρασκήνια, που θα έρθουν στην επιφάνεια, θα «στιγματίσουν» την ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Το να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας σε ζητήματα του παρελθόντος, θα «βάλει σε μία σειρά» τις αναζητήσεις σας. Οι συνεργασίες σας, θα «κυλήσουν» σε ευχάριστο κλίμα, καθώς θα στηριχτούν σε ειλικρινείς συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Οι υποχρεώσεις και ζητήματα καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν και θα περιορίσουν τις δραστηριότητές σας. Προγραμματίστε, οτιδήποτε σας χαλαρώνει συναισθηματικά και προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με άτομα, τα οποία έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Δυσκολίες, στην επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ

♌Σήμερα, μπορείτε να σχεδιάσετε ή να ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά σχέδια, που θα σας απασχολήσουν την επόμενη περίοδο. Οι συλλογικές σκέψεις και η σταθερότητα που θα δείξετε, απέναντι στις αποφάσεις σας, θα εξισορροπήσουν εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις, οι οποίες  πιθανόν έχουν υπάρξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Αποφύγετε, κάθε κόντρα με άτομα του οικείου ή οικογενειακού περιβάλλοντος και προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές στα θέματα, τα οποία ενδεχομένως θα υπάρξουν στο «τραπέζι». Αποφύγετε, ρίσκα και κινήσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΖΥΓΟΣ

♎Συνδυάστε την ανάγκη επικοινωνίας με την κοινωνική σας δικτύωση. Μία ελεύθερη στάση, θα επικρατήσει απέναντι στις σχέσεις σας και θα νιώσετε πιο χαλαροί. Παρασκήνια και «κρυφές» υποθέσεις, θα «στιγματίσουν» την ημέρα σας και θα επικεντρωθείτε σε παρελθοντικά θέματα.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-30-oktovriou-2022 -dyo

♓Ιχθύες-Η ημέρα, δεν είναι από τις πιο κατάλληλες και αυτό, δε βοηθά να ξεκινήσετε σχέδια που έχετε οργανώσει και επιθυμείτε να έχουν μία μακροχρόνια πορεία. Μπορείτε, όμως, να τα επαναξιολογήσετε και να τα δείτε μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα. Θέματα υλικής ασφάλειας, θα ευνοηθούν.Φωτογραφία από Peggy und Marco Lachmann-Anke από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μία γλυκύτητα στους τρόπους σας, θα βελτιώσει το κλίμα στην ερωτική ζωή και θα προσδιορίσετε νέους παραμέτρους που θα αναβιώσουν τα πρωταρχικά συναισθήματά σας. Προτάσεις για εξέλιξη σε θέματα καριέρας, θα καθορίσουν τα μελλοντικά σας σχέδια και θα αναδείξετε το δυναμισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με συγγενικά ή οικεία άτομα. Μακρινά ταξίδια έχουν τη δυνατότητα να σας δείξουν νέους κόσμους και να διασκεδάσετε. Νομικές υποθέσεις που σας έχουν απασχολήσει από το παρελθόν, θα οργανωθούν με τρόπο, ο οποίος θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Σήμερα, οι παρασκηνιακές υποθέσεις θα «τραβήξουν»  το ενδιαφέρον σας και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στα στοιχεία που σας έχουν δοθεί. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Δάνεια και εκκρεμότητες, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Το κλειδί της ημέρας είναι η συμφιλίωση, τερματίζοντας έτσι ρήξεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν στις σχέσεις σας. Πολύ πιθανόν να βοηθήσουν κάποιοι φίλοι ή οικεία πρόσωπα, στην εξισορρόπηση των θεμάτων, που έχουν εμφανίσει εντάσεις στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ημέρα, δεν είναι από τις πιο κατάλληλες και αυτό, δε βοηθά να ξεκινήσετε σχέδια που έχετε οργανώσει και επιθυμείτε να έχουν μία μακροχρόνια πορεία. Μπορείτε, όμως, να τα επαναξιολογήσετε και να τα δείτε μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα. Θέματα υλικής ασφάλειας, θα ευνοηθούν.

©Typologos.com 2022