Τα ζώδια του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-29-Oktovriou-2022

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 δίνει «ανάσες» σε όλα τα ζώδια και στα οποία αναφέρεται η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από infovhgiang009 από το Pixabay 

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 δίνει «ανάσες» σε όλα τα ζώδια και στα οποία αναφέρεται η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Μπορεί να «ξυπνήσουν»  μνήμες του παρελθόντος και να νοιώσετε μία έντονη έλξη σε παλαιά ερωτικά μυστικά. Βαδίστε πιο αργά, χωρίς υπερβολές που θα επιφέρουν ανατροπές στην προσωπική σας ζωή. Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για φιλικές συναντήσεις και κοινωνικές ομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μην αφήσετε την ημέρα να πάει χαμένη και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας. Η επαγγελματικές συμφωνίες ή τα συμβόλαια που έχετε στο πλάνο, θα βελτιώσουν την κατάστασή σας και θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε νέα εισοδηματικά κριτήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Αισθήματα αισιοδοξίας θα ευνοήσουν το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το καλύτερο τρόπο. Η επιθυμία να αγοράσετε δώρα ή πράγματα για τον εαυτό σας, θα αλλάξει τη διάθεση και την εξωτερική εικόνα σας. Κάντε, πράγματα για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Σήμερα, μπορεί να είστε αρκετά οξύθυμοι και να υπάρξει ένα έντονο κλίμα στις συζητήσεις σας. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από προκλήσεις ή προτάσεις που δε σας είναι εύκολες να διευθετηθούν. Η άθληση ή και οι σωματικές ασκήσεις, θα είναι αυτές που θα χαλαρώσουν την εσωτερική ένταση.

ΛΕΩΝ

♌Στα καθημερινά σας ζητήματα, φαίνεται να αντιδράτε με ένταση και να δημιουργείται μία δυσμενή επικοινωνία. Φανείτε προσεκτικοί σε περιπτώσεις που μπορεί να υπάρξει ενδεχόμενο εξαπάτησης και αφήστε τις περιθώριο να εξελιχθούν τα πράγματα. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής, θα αυξήσει τα απρόοπτα που τυχόν θα συμβούν. Μη φανείτε ασυνεπείς σε επαγγελματικά ραντεβού, που μπορεί να αναπτύξουν αρνητικά επακόλουθα. Οργανώστε τα σχέδια σας και φροντίστε να αναδείξετε τις ικανότητες και δυνατότητές σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Η πρακτική στάση απέναντι στα επαγγελματικά σας, θα αλλάξει τις σχέσεις μεταξύ των συνεργατών. Μην επιμένετε σε συναντήσεις που δεν υπάρχει παρόμοια επιθυμία από την άλλη πλευρά. Βάλτε την υγιεινή διατροφή και την άθληση στη ζωή σας. Βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-29-Oktovriou-2022-dyo

♒Υδροχόοι-Επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο, θα εξελιχθούν με το καλύτερο τρόπο, εφόσον έχετε την ευκολία να συζητήσετε με διπλωματικό τρόπο. Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν ανάμεσα στην ερωτική σας σχέση και συζητήστε σε ήπιους τόνους, τα θέματά σας.Φωτογραφία από Jim Cooper από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων και έπειτα να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Συνειδητοποιείστε λάθη του παρελθόντος και αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, ανάμεσα στην ερωτική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ευαισθησία που δείχνετε σήμερα απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, δε θα σας αφήσει να δείτε τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο. Αποφύγετε, βιαστικές κινήσεις και ελέγξτε την αυτοκυριαρχία σας σε περιπτώσεις που οι συζητήσεις βγουν εκτός ορίων. «Βάλτε σε τάξη», θέματα που σας μπερδεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας υποθέσεων θα υπάρξουν συναντήσεις που δε μπορούν με ευκολία να διεκπεραιωθούν. Συνεργασίες με άτομα του γυναικείου φύλου, θα έχουν ευνοϊκότερη εξέλιξη.  Η φιλική σας διάθεση, θα βρει ανταπόκριση στα νέα πλάνα, που ίσως έχετε θέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο, θα εξελιχθούν με το καλύτερο τρόπο, εφόσον έχετε την ευκολία να συζητήσετε με διπλωματικό τρόπο. Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν ανάμεσα στην ερωτική σας σχέση και συζητήστε σε ήπιους τόνους, τα θέματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και διοργανώστε εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν το κλίμα σε πιο χαρούμενους τόνους. Ειλικρινά συναισθήματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο τις σχέσεις σας. Θα βρείτε νέους μεθόδους να προτάξετε το δυναμισμό σας και να εξελίξετε τα επαγγελματικά σχέδια σας.

©Typologos.com 2022