Αριθμολογία Νοεμβρίου 2022

 Γράφει η  Μαρίνα Λουπάκη

Αριθμολόγος-Αναλύτρια Ταρώ

jpeg-optimizer-Aritmologia Noemvriou 2022

Την αριθμολογία του μηνός Νοεμβρίου 2022,  που είναι βασισμένη στον προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.Φωτογραφία από Willfried Wende από το Pixabay 

Την αριθμολογία του μηνός Νοεμβρίου 2022,  που είναι βασισμένη στον προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.

Πιο συγκεκριμένα:

Η αριθμολογία του μήνα, είναι βασισμένη στον προσωπικό ηλιακό αριθμό σας. Για να βρείτε τον προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, θα πρέπει να προσθέσετε την ημέρα και το μήνα γέννησής σας. Εάν για παράδειγμα, είστε γεννημένοι  στις 11 Σεπτεμβρίου, τότε προσθέστε  τα ψηφία, ώστε να «βγει»  μονοψήφιος αριθμός δηλαδή 1+1+9=11. Στη συνέχεια, το άθροισμα γίνεται 1+1=2. Ο αριθμός 2 είναι ο προσωπικός ηλιακός αριθμός σας.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 1

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ περίοδος του Νοεμβρίου, παρ’ ότι θα είναι απόμακρη από υλοποιήσεις σχεδίων, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, στην αναζήτηση της προσωπικής αλήθειάς σας. Η αίσθηση να απομονωθείτε, θα είναι έντονη κάποιες φορές και ίσως δείξετε αδιαφορία απέναντι σε δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στο οικείο περιβάλλον σας. Η ψυχολογία σας θα «παίξει» σημαντικό ρόλο, καθώς θα έχετε απότομες συναισθηματικές αλλαγές. Η ανώτερη γνώση, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας και θα συναντήσετε άτομα,  τα οποία θα σας «καθοδηγήσουν». Ηλικιωμένα άτομα ή μεγαλύτερης ηλικίας, θα δώσουν τις συμβουλές τους και θα νιώσετε τη στήριξή τους. Στον πνευματικό τομέα, θα αναζητήσετε «πτυχές» του εαυτού σας. Ταυτόχρονα, θα στραφείτε στην αναζήτηση ατόμων που τον αντιπροσωπεύουν. Ίσως, τη χαρακτηρίσετε μία πιο πνευματική περίοδο της ζωής σας, καθώς θα βάλετε προτεραιότητες που ίσως είχατε αναβάλει, εξαιτίας των υπερβολικών αναγκών στον υλικό τομέα. Το διάστημα αυτό, θα ολοκληρώσετε ενάρξεις που είχατε κάνει στο μακρινό παρελθόν. Εξετάστε τα πράγματα με σοφία και δικαιοσύνη, αποφεύγοντας πλασματικές σκέψεις, που θα σας «οδηγήσουν» σε δυσοίωνα αποτελέσματα. Στις σχέσεις σας, ιδίως στις ερωτικές θα νιώσετε απόμακροι και ότι δεν υπάρχει η συμπαράσταση και κατανόηση, των δικών σας συναισθημάτων.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 2

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία νέα αρχή θα καθορίσει τη ζωή σας αυτή την περίοδο, καθώς θα βρείτε το κουράγιο, τη δύναμη και τη θέληση να ξεκινήσουν νέα πράγματα. Το θάρρος θα αντιπροσωπεύει τις κινήσεις σας και θα νιώσετε έτοιμοι για νέα ρίσκα. Δείξτε προσοχή, σε υπερβολικές ενέργειες που θα φέρουν εμπόδια και θα επηρεάσουν αρνητικά συνεργασίες. Η υπομονή που έχετε δείξει μέχρι και τώρα, θα σας αποζημιώσει, αφού αφήσατε τον κατάλληλο χρόνο στα σχέδια που έχουν ενεργοποιηθεί στο παρελθόν. Στον επαγγελματικό τομέα, συμβουλευτείτε άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και ακούστε τη διαίσθησή σας, σε τυχόν επιθετικές καταστάσεις. Η πρόκληση να αναδείξετε την αυτοκυριαρχία σας και να εμπιστευτείτε τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας, θα είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σας. Αποφύγετε τη συμμετοχή σας σε παρασκήνια, με τη πρόφαση της περιπέτειας, ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περιμένετε. Νέες ερωτικές σχέσεις, θα «τραβήξουν» το ενδιαφέρον σας και θα ζήσετε τον έρωτα και το πάθος, έξω από τα ρομαντικά πλαίσια, που ίσως θέλετε να τις εντάξετε. Αποφύγετε, σκέψεις που σας δείχνουν ξεροκέφαλους ή μη ελαστικούς σε συζητήσεις, που απαιτούν να «βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη».

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 3

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ διασκέδαση και η ψυχαγωγία, θα έρθουν σε δεύτερο επίπεδο για σας, αφού θα προσπαθήσετε να δείτε πιο ρεαλιστικά την καθημερινότητα. Η τάση να αναπτύξετε νέες υποχρεώσεις και ευθύνες, θα πρέπει να γίνει σε πλαίσια που θα διατηρηθεί η ισορροπία σας και δε θα σας επηρεάσει σωματικά, καθώς και ψυχικά. Η διάθεση να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας, θα πρέπει να γίνουν με ένα μέτρο, ώστε να μην επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Σε αποκαλύψεις ή παρασκήνια, που πρόκειται να συμβούν στον εργασιακό σας χώρο, η ψυχραιμία είναι το «κλειδί» για να τα διαχειριστείτε κατάλληλα. Αποφύγετε αυτή την περίοδο να λειτουργείτε ατομικά και εντάξτε την ομαδική εργασία και συναδελφικότητα, στα μελλοντικά σας σχέδια. Πάρτε αποφάσεις που θα στηρίζονται σε ένα συλλογικό πνεύμα και μοιράστε ίσα  τις ευθύνες. Στην ερωτική σας ζωή, θα «χαμηλώσουν οι τόνοι» σε συζητήσεις που θα υπάρξουν και θα δώσουν το περιθώριο, της επανατοποθέτησής σας. Σε ενδεχόμενα «κρυφά» μυστικά, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 4

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα σας ενεργοποιήσει και θα σας αναγκάσει να βγείτε από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Η σταθερή στάση και η παθητικότητα, που ίσως έχετε δείξει μέχρι και τώρα, θα αντικατασταθούν με τη δράση και την ενέργεια. Οι συμφωνίες και τα συμβόλαια, έχουν την εύνοια του μήνα και θυμηθείτε, ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Αντιμετωπίστε καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν επιθυμείτε να τις επιλύσετε και παρατηρείτε ότι, επαναλαμβάνονται σε μία σταθερή δομή. Το θάρρος και η τόλμη, είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίσουν, αυτή την περίοδο και θα κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αποφύγετε, παρορμητικές αποφάσεις στην ερωτική σας ζωή και δείτε με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση σας. Ίσως, σας έχουν κουράσει οι υπερβολικές  ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί και νιώθετε αδυναμία να αντιμετωπίσετε τα πράγματα. Στηριχτείτε στις εμπειρίες, τις οποίες έχετε αποκτήσει στο παρελθόν.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 5

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε, απαιτούν να μείνετε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, για να αποφύγετε εμπόδια που μπορούν να σας «φέρουν» σε αδιέξοδο. Η περίοδος αυτή, είναι αρκετά εποικοδομητική για τα σχέδια σας, καθώς μπορείτε να τα οργανώσετε και να τα «βάλετε» σε δράση. Στον επαγγελματικό τομέα, ενάρξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν, μπορούν να αποδώσουν και να χτιστούν γερά θεμέλια. Σε περιπτώσεις που νιώθετε καταπιεσμένοι, μειώστε τους ρυθμούς και βρείτε την ισορροπία σας. Εξετάστε με περισσότερη λεπτομέρεια τα πλάνα και τις προσδοκίες που έχετε καθορίσει και εντάξτε νέες μεθόδους, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Μίασταθερή κατάσταση θα επικρατήσει στον οικονομικό σας τομέα, χωρίς να έχετε μεγάλες απαιτήσεις για την αύξησή του. Σε συζητήσεις στον οικογενειακό τομέα, θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί, με περισσότερη λογική και σύνεση. Άτομα, τα οποία είναι κοντά σας, θα παρέχουν τη βοήθεια τους, και αυτό θα σας ανακουφίσει συναισθηματικά. Οι εντάσεις και οι καυγάδες σε απρόοπτους χρόνους, θα εντείνουν ένα αρνητικό κλίμα, γι’ αυτό μείνετε μακριά από συζητήσεις σε βάθος.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 6

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ περίοδος του Νοεμβρίου θα είναι αρκετά χαλαρή για σας, εφόσον θα «στραφείτε» στο να διασκεδάσετε και να αποστασιοποιηθείτε από σημαντικές καταστάσεις. Ίσως, έχετε την ανάγκη κάποιες στιγμές, να βρεθείτε μόνοι και να εστιάσετε στο κέντρο σας, βρίσκοντας και πάλι την ισορροπία σας. Η κοινωνικοποίηση σε νέους τομείς, θα ενισχύσει το ενδιαφέρον σας, σε νέα πράγματα. Την περίοδο αυτή, έχετε την τάση να είστε δημοφιλείς και αρκετά φιλικοί με τους γύρω, κάνοντας τους να διασκεδάζουν. Αυτό θα σας βοηθήσει στη βελτίωση της αυτοπεποίθησης και θα σας «φέρει κοντά» με τις ικανότητές σας. Νέες ερωτικές σχέσεις, θα «κινήσουν» το ενδιαφέρον σας και θα ζήσετε μαζί τους τον έρωτα, καθώς και το πάθος. Οι παράλληλοι δεσμοί, θα σας «χαρίσουν» την περιπέτεια, χωρίς -όμως- να ξεχνάτε ότι μπορεί να δημιουργήσουν ανατροπές, στους ήδη μόνιμους. Η αίσθηση της ελευθερίας και της αλλαγής, σας δίνουν μία ερευνητική διάθεση στα πάντα και ο αυθορμητισμός, στέκεται ως «οδηγός» στις κινήσεις σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και εμπιστευτείτε το.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 7

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ αίσθηση της απομόνωσης και της αποστασιοποίησης που σας διακατέχει, θα μεταφερθεί στην ομαδικότητα και στη κοντινή επαφή με τους γύρω, όπου θα είναι η πρόκληση για σας αυτή την περίοδο. Η τάση να φροντίσετε περισσότερο άτομα που είναι στο οικογενειακό ή οικείο περιβάλλον και έχουν ανάγκη τη φροντίδα σας, θα αλλάξει τις σχέσεις ανάμεσά σας. Μη ξεχνάτε ότι, την ίδια φροντίδα και ευαισθησία θα πρέπει να δείξετε και προς τον εαυτό σας. Αισθήματα αγάπης και κατανόησης, θα σας κατακλύζουν αυτή την περίοδο, δίνοντας το περιθώριο στις σχέσεις σας και ιδίως, στις ερωτικές να αναζωπυρωθούν και να υπάρξει μία έντονη ερωτική έλξη ανάμεσά σας. Στη μόνιμη σχέση που έχει δείξει μία βαθύτερη σύνδεση μεταξύ σας, θα φτάσει στην επίσημη δέσμευση ή να εξελιχθεί σε μία εξειδικευμένη αγάπη. Σε περίπτωση που η μόνιμη σχέση σας έχει δείξει ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας, τότε ο χωρισμός, έρχεται ως λύση. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο να επεξεργαστείτε υπερβολές του παρελθόντος, όπως είναι η προσκόλληση σας σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας της έντονης αίσθησης καθήκοντος και της ευθύνης.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 8

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ έντονη στροφή προς τον υλικό κόσμο και την εξουσία που ίσως δείξατε στο παρελθόν, θα πρέπει να περιοριστεί και να στραφείτε σε μία πιο πνευματική αναζήτηση. Η απομόνωση και η εσωστρέφεια, θα είναι τα κλειδιά αυτή την περίοδο, που θα σας «οδηγήσουν» στην κατανόηση του εαυτού σας και στην αναζήτηση της πραγματικής αλήθειας σας. Μικρές ανασφάλειες θα παρουσιαστούν σε αποφάσεις που είναι να λάβετε, εφόσον δε θα νιώσετε έτοιμοι για τα στοιχεία,  τα οποία ήδη έχετε επεξεργαστεί. Η φιλοσοφία και η μεταφυσική, θα είναι αυτά που θα σας «τραβήξουν» το ενδιαφέρον και θα σας «χαρίσουν» μία σχέση με το ευρύτερο σύμπαν. Στις σχέσεις σας και ιδίως στις ερωτικές, μπορεί να δείξετε αδιαφορία ή να απομακρυνθείτε, στην περίπτωση που νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δε κατανοεί τα συναισθήματα σας. Μία νέα σχέση, θα εξελιχθεί σε ερωτική αν θα δείξει ανοιχτόμυαλος και πνευματικός ο σύντροφός σας. Οι μετακομίσεις και οι μετοικήσεις είναι ευνοϊκές αυτή την περίοδο, δίνοντας σας το έναυσμα να κάνετε μία νέα αρχή στην ζωή σας. Δείξτε προσοχή στα ρίσκα, που δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε μέχρι και το τέλος. Αποφύγετε τυχερά παιχνίδια και ενέργειες που εντείνουν τον κίνδυνο για τη σωματική και τη ψυχική ακεραιότητά σας.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 9

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ αυτοπεποίθηση και η αναγνώριση της εσωτερικής σας δύναμης, θα αλλάξουν τη στάση σας απέναντι στα πράγματα. Την περίοδο αυτή, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και ανταγωνισμούς, καθώς θα υπερασπιστείτε τα σχέδια και τις ιδέες σας, με ένα δυναμικό τρόπο. Η στροφή προς την υλική σας ασφάλεια και στα οικονομικά, θα ενεργοποιήσει δεξιότητες ή ικανότητες, που είχατε θαμμένες. Η αύξηση των εσόδων θα είναι ένας παράγοντας, που θα βοηθήσει να στηρίξετε επενδύσεις και αγορές που έχετε στο πλάνο σας. Αποφύγετε υπερβολές σε σπατάλες και δαπάνες, που μπορεί να σας «βγάλουν» εκτός προϋπολογισμού. Η τάση να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας, θα βοηθήσει στη βελτίωση της αυτοπεποίθησής σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα δείξετε αποφασισμένοι να πάρετε ρίσκα που θα εξελίξουν τη καριέρα σας ή να αλλάξετε αντικείμενο ενασχόλησης. Μειώστε τις υπερβολές, σε περιπτώσεις που θα υπάρξουν και «βαδίστε» με σοφία και σύνεση. Χρησιμοποιήστε την συλλογική σκέψη και συμβουλευτείτε αρμόδια άτομα ή αυτούς, στους οποίους έχετε πλήρη εμπιστοσύνη.

©Typologos.com 2022