Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-17-Oktovriou-2022

Η Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 δίδει το «προβάδισμα» για όλα τα ζώδια, όπως το θέτει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD. Φωτογραφία από Anh Quách από το Pixabay 

Η Δευτέρα  17 Οκτωβρίου 2022 δίδει το «προβάδισμα» για όλα τα ζώδια, όπως το θέτει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Μία ανήσυχη στάση θα σας «οδηγήσει»  σε πρωτότυπες ενέργειες και θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα στερεότυπα. Η αγάπη σας για ρίσκο, απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή και μην αφήνετε λάθος αποφάσεις να «καθοδηγούν»  το μέλλον σας. Μέσω συζητήσεων, θα ευνοηθούν θέματα γάμου και συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η σταθερή στάση που θα δείξετε απέναντι στις προτάσεις που θα δεχθείτε, θα βοηθήσει να εφαρμόσετε νέες μεθόδους στα εργασιακά ζητήματά σας. Μην επιτρέψετε άκαμπτες συμπεριφορές, να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα ανάμεσά σας. Συζητήστε σε ένα ήπιο κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σε επαγγελματικές υποθέσεις θα ήταν καλό να μείνετε συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και στηριχτείτε στις ικανότητες σας. Ο έρωτας και το πάθος, είναι στοιχεία που θα «οδηγήσουν»  τις σχέσεις σας σε ένα ευχάριστο μονοπάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η προσπάθειά σας να αποφύγετε κακοτοπιές και λάθος συμπεριφορές θα αλλάξει το πλάνο στην καθημερινότητά σας. Στηριχτείτε στη διαίσθηση και το ένστικτό σας, πριν λάβετε τις ανάλογες αποφάσεις που απαρτίζουν τον οικονομικό τομέα σας. Κληρονομικά, δάνεια, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΛΕΩΝ

♌Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων θα φροντίσετε να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. Οι συζητήσεις για νέες συνεργασίες, θα ήταν καλό να γίνουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Διοργανώστε εξόδους ή ένα δείπνο, με τα άτομα που θα συνεργαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Οι απαντήσεις που είναι να λάβετε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα κριθεί το αποτέλεσμα τους, από τις ανάλογες κινήσεις σας. Εργασιακά θέματα ή υλικής ασφάλειας, θα ευνοηθούν στη διάρκεια της ημέρας. Μία δυσκολία στην επικοινωνία θα συναντήσετε με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα, ξεκινώντας από δημιουργίες που σας «ανεβάζουν» τη διάθεση. Η κατανόηση και η ειλικρίνεια, θα βελτιώσουν τις σχέσεις ανάμεσά σας και θα επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας. Το φιλικό περιβάλλον και οι κοινοί στόχοι του, θα σας διασκεδάσουν.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-17-Oktovriou-dyo

♒Υδροχόοι-Μία οξύθυμη συμπεριφορά θα δημιουργήσει μια δυσμενή επικοινωνία και οι συζητήσεις σας θα εξελιχθούν σε ένα έντονο κλίμα. Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για προκλήσεις που δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε. Μείνετε μόνοι ή βγείτε για ένα περίπατο στην φύση.Φωτογραφία από Victoria_rt από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μία αρνητική ψυχολογία θα παρεμποδίσει τις ενέργειές σας και ίσως βρεθείτε εξ’ απροόπτου σε κάποια θέματα. Θέστε σε προτεραιότητα αυτά που σας απασχολούν και προσπαθήστε να διαφύγετε από άτομα, τα οποία  σας έχουν δείξει μία αρνητική συμπεριφορά στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ευελιξία που δείχνετε σε προτάσεις που δέχεστε, σας κάνει επικοινωνιακούς και βοηθά να αναπτυχθείτε στον επαγγελματικό τομέα. Συμβόλαια και συμφωνίες, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και αυτό θα σας κάνει να επικεντρωθείτε σε νέα μελλοντικά σχέδια. «Αδράξτε» τις ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα δημιουργήσει θετικά συναισθήματα και θα οργανωθείτε με περισσότερη λεπτομέρεια. Ρομαντικοί περίπατοι, θα φέρουν πιο κοντά τον σύντροφο σας και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Η τάση να αγοράσετε ή να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας, θα δώσει ένα ενδιαφέρον «στίγμα»  στην ημέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία οξύθυμη συμπεριφορά θα δημιουργήσει μια δυσμενή επικοινωνία και οι συζητήσεις σας θα εξελιχθούν σε ένα έντονο κλίμα. Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για προκλήσεις που δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε. Μείνετε μόνοι ή βγείτε για ένα περίπατο στην φύση.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μία περισσότερη ευαισθησία που θα δείξετε στα προσωπικά σας θέματα και κυρίως με τα άτομα, τα οποία ανήκουν στο οικείο περιβάλλον σας, θα επιβαρύνει αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε και αφήστε λίγο το γύρω περιβάλλον.

©Typologos.com 2022