Τα ζώδια της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-16-oktovriou-2022

Η Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 «ξεκουράζει» όλα τα ζώδια και για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Sam Williams από το Pixabay 

Η Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 «ξεκουράζει» όλα τα ζώδια και για τα οποία γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Ευνοούνται οι περίπατοι και οι εκδρομές στην φύση. Φίλοι και έμπιστα άτομα, θα φέρουν αλλαγές στην ζωή σας με τις συμβουλές τους. Ίσως, τίποτα δε δείχνει σταθερό και αυτό δε  βοηθάει να πάρετε «απτές»  αποφάσεις. Εξακολουθήστε να προσπαθείτε με τόλμη, για την κατάκτηση του στόχου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Στην επαγγελματική σας ζωή θα «κυλήσουν» ομαλά τα πράγματα, χωρίς πολλές δυσκολίες. Η στάση αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία ν’ αναζητήσετε νέες συναλλαγές ή συνεργασίες, που θα σας ευνοήσουν στο μέλλον. Απομακρυνθείτε από εντάσεις και καυγάδες στην ερωτική σας ζωή, καθώς θα παρατηρήσετε μία δυσμενή επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σε κρίσιμα ζητήματα μπορεί να εμφανίσετε μία ένταση που δεν εξυπηρετεί τα σχέδια σας. Αφήστε την ημέρα να περάσει χωρίς πολλές πιέσεις και «στραφείτε» σε πιο επιφανειακά θέματα. Ζητήματα καριέρας, θα «ανοίξουν» ορίζοντες που εξυπηρετούν τα μακροχρόνια σχέδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Θέματα που έχουν να κάνουν με τον εργασιακό σας τομέα, θα ευνοηθούν και οι συζητήσεις που θα προκύψουν με τα ανώτερα στελέχη, θα αναδείξουν τις ικανότητές σας. Παρασκήνια και «κρυφά» μυστικά, σε οικείο περιβάλλον, θα φέρουν εντάσεις και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

♌Μιλήστε με άτομα, τα οποία  έχουν κοινούς στόχους και προγραμματίστε νέα ενδιαφέροντα. Αυτό θα σας «χαρίσει» μία αίσθηση αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Ξεπεράστε στερεότυπα και ταμπού, καθώς μπορούν να σταθούν εμπόδιο στις συζητήσεις σας και να μη σας κάνουν διαλλακτικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε συμπεριφορές που δείχνουν υπερβολικές και «εστιάστε» στον στόχο που έχετε θέσει. Βελτιώστε τα οικονομικά σας, οργανώνοντας νέους τρόπους που θα «στηρίξουν» τα μελλοντικά σας σχέδια. Εξάλλου, έχετε την εύνοια της ημέρας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

♎Ταξιδέψτε σε νέους προορισμούς που θα σας αλλάξουν τη διάθεση και θα σας φέρουν κοντά με νέα πρόσωπα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για την επίλυση τυχόν παρεξηγήσεων που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν. Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη, είναι τα «κλειδιά» της ημέρας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-kyriakis-16-oktovriou-2022-dyo

♑Αιγόκεροι-Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν κουράσει σωματικά και ψυχικά. Σήμερα, μπορείτε να τις οργανώσετε και να τις προγραμματίσετε με λεπτομέρεια. Συζητήστε τις, επίσης, με τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτές.Φωτογραφία από maximiliano estevez από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ημέρα, μπορεί να μη χαρακτηριστεί από τις πιο κατάλληλες και να στρέψει την προσοχή σας προς ενασχολήσεις του παρελθόντος, στις οποίες είχατε δυσκολευτεί. Αποκαλύψεις, θα «χαρίσουν» ένα ενδιαφέρον «στίγμα» και θα προσπαθήσετε να δείτε πιο «σφαιρικά» τις καταστάσεις γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Επικοινωνήστε και βρεθείτε με άτομα, με  τα οποία περνάτε ευχάριστα και διασκεδάστε μαζί τους. Με τον σύντροφό σας, θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές και θα έρθετε πιο κοντά. Μην επιμείνετε σε συζητήσεις εις βάθους. Απλά, χαλαρώστε. Περίπατοι και εκδρομές στην φύση, θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν κουράσει σωματικά και ψυχικά. Σήμερα, μπορείτε να τις οργανώσετε και να τις προγραμματίσετε με λεπτομέρεια. Συζητήστε τις, επίσης, με τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά σχέδια και στοχεύστε σε πιο μακρινούς στόχους. Η διαύγεια σκέψης που διαθέτετε, θα είναι αρωγός στις αποφάσεις σας. Φλερτάρετε και διασκεδάστε. Εξάλλου,  το αξίζετε. Νομικά θέματα ή ανώτερης εκπαίδευσης, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Έντονα συναισθήματα θα «περικλύσουν»  τις σκέψεις σας και θα νιώσετε μία μικρή ενεργειακή απώλεια. Μείνετε μόνοι και αναλογιστείτε τις προσδοκίες σας, βάζοντας τις σε μία τάξη. Αποφύγετε, χαοτικές σκέψεις που δε σας επιτρέπουν να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας.

©Typologos.com 2022