Τα ζώδια του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-15-Oktovriou-2022

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 «προσγειώνει» τις απαιτήσεις όλων των ζωδίων και για τις οποίες γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Kasia Mizera από το Pixabay 

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 «προσγειώνει» τις απαιτήσεις όλων των ζωδίων και για τις οποίες γράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Η πρακτικότητα και οι συμβουλές σε τρίτους θα ευνοήσουν την ψυχολογία σας, καθώς θα νιώσετε αρωγοί στις δυσκολίες τους. «Βάλτε μία τάξη» στον οικονομικό σας τομέα και ακολουθήστε ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα. Μία δυσμενής επικοινωνία θα εμφανιστεί στον φιλικό τομέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να μείνετε παρατηρητές και να εξετάσετε με περισσότερη λεπτομέρεια τις αντιδράσεις των άλλων. Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και επεξεργαστείτε τα, χωρίς να ενστερνίζεστε τις υπερβολές των συναισθημάτων. Μακρινά ταξίδια θα ευνοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η ευαισθησία που δείχνετε στα ζητήματα της ημέρας, θα είναι ένα στοιχείο που θα σας εμποδίσει να εξετάσετε με ρεαλισμό τα θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Συγκεντρωθείτε σε πιο επιφανειακά ζητήματα και αφήστε τις δυσκολίες για άλλη ημέρα. Αποστασιοποιηθείτε από έντονες συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Συνεργασίες με άτομα, τα οποία αφορούν στο γυναικείο φύλο, θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα μπορέσετε να προβάλλετε τα σχέδια σας. Θέματα γάμου, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα αποτελέσουν μία νέα αρχή στην ζωή σας. Φιλικά πρόσωπα, θα «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον σας, με νέες προτάσεις.

ΛΕΩΝ

♌Δυσάρεστες απαντήσεις, τις οποίες πιθανόν θα λάβετε σήμερα, θα επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις σας και μπορεί να σας «οδηγήσουν»  σε απαισιόδοξα συναισθήματα. Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα με τους γύρω και θα ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η διάθεση να δημιουργήσετε και να διασκεδάσετε, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Θυμηθείτε,  η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Αναλογιστείτε το παρελθόν σας και εστιάστε σε ενέργειες, οι οποίες έχουν υπάρξει καταστροφικές. Επενδύστε περισσότερο χρόνο στην εργασία σας και ακολουθήστε νέους προσανατολισμούς. Σε περιπτώσεις που «ξυπνήσουν» μνήμες του παρελθόντος, μείνετε ισορροπημένοι και αποφύγετε ενέργειες μέσω υπερβολικού συναισθήματος.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-15-Oktovriou-2022-dyo

♐Τοξότες;-Η αισιοδοξία και τα ευχάριστα συναισθήματα, δημιουργούν μία ευδιάθετη ατμόσφαιρα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα ή την κοινωνική καταξίωση, θα σας «κρατήσουν»  ενεργούς και θα αλλάξετε την τάση που επικρατεί μέχρι και σήμερα. Δυσκολίες θα εμφανιστούν στο συγγενικό σας περιβάλλον.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η διάθεση να συνεργαστείτε και να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, θα αλλάξει την ψυχολογία σας προς το καλύτερο και θα σας ενθουσιάσει. Διατηρήστε  επιφυλάξεις, όπου αυτό απαιτείται. Κοντινές εκδρομές ή εξορμήσεις στην φύση, θα σας «φέρουν» πιο κοντά με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η αισιοδοξία και τα ευχάριστα συναισθήματα, δημιουργούν μία ευδιάθετη ατμόσφαιρα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα ή την κοινωνική καταξίωση, θα σας «κρατήσουν»  ενεργούς και θα αλλάξετε την τάση που επικρατεί μέχρι και σήμερα. Δυσκολίες θα εμφανιστούν στο συγγενικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η οξύθυμη συμπεριφορά δε βοηθά να μείνετε συγκεντρωμένοι στα λεγόμενα και στα ζητήματα που θέλετε να αναπτύξετε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε συνήθειες που σας χαλαρώνουν ή σας «κρατούν» σε κίνηση. Οικονομικά θέματα και γενικότερα υλική ασφάλεια, θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Συγκεντρωθείτε στα θέματα που θέλετε να αναπτύξετε και μην αφήνετε αυταπάτες να σας «καθοδηγήσουν» σε λάθος αποτελέσματα. Μείνετε μόνοι και σκεφτείτε τα μακροχρόνια σχέδια σας. Επεξεργαστείτε τα σχέδια αυτά με λεπτομέρεια. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης και συζητήστε.

ΙΧΘΥΕΣ

♓«Βάλτε φρένο» στις υπερβολές και μην αφήσετε να σας «κυριεύσουν», δημιουργώντας εμπόδια στην εξέλιξή σας. Το πνεύμα ελευθερίας και της ανυπακοής θα σταθεί «οδηγός» σας σε πράξεις, για τις οποίες  ίσως μετανιώσετε στο μέλλον. Ξεκαθαρίστε θέματα με τον σύντροφό σας, που σας έχουν ανησυχήσει.

©Typologos.com 2022