Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-10-Oktovriou-2022

Η Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 προορίζει κινήσεις για όλα τα ζώδια, όπως τις υπογραμμίζει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Pana Koutloumpasis από το Pixabay 

Η Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 προορίζει κινήσεις για όλα τα ζώδια, όπως τις υπογραμμίζει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Μειώστε λίγο την ένταση που σας διακατέχει αυτό το διάστημα και δείτε με πιο αισιοδοξία τις καταστάσεις γύρω σας. Η φαντασία και η έμπνευση, είναι στοιχεία που θα «χαρίσουν» έναν αέρα στις κινήσεις σας. Θετικά αποτελέσματα θα έχετε σε οικονομικά θέματα, καθώς έχετε κάνει την ανάλογη προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Λεπτομερής εξέταση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σταδιοδρομία σας, θα βοηθήσει να επεξεργαστείτε κατάλληλα νέες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Μία νοσταλγική διάθεση ή μία αναδρομή στο παρελθόν, θα γεφυρώσει το χτες με το σήμερα. Πριν από οποιαδήποτε κίνησή σας, ακολουθήστε πιο αναλυτικούς κανόνες που θα σας δώσουν την ασφάλεια για το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Υπαρξιακές συγκρούσεις θα εμφανίσετε, σήμερα,  και οι οποίες θα επιφέρουν δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τους άλλους. Επαγγελματικά προσδιορίστε να βελτιωθούν οι συνθήκες με τους γύρω σας και όχι, να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Οικονομικά θέματα και γενικότερα υλικής ασφάλειας, θα ευνοηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η ημέρα, είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις και θα έχετε μία περιπετειώδη συμπεριφορά. Ευνοηθείτε από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και διασκεδάστε με άτομα αγαπημένα. Η συντροφικότητα και η αλληλοκατανόηση, θα βοηθήσουν την σχέση σας να αλλάξει προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ

♌Ίσως, η ημέρα να μην είναι από τις καλύτερες σας και αυτό δεν ευνοεί τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Μην επιτρέψετε σε αρνητικά άτομα να σας «οδηγήσουν» σε μία απαισιόδοξη εικόνα, αλλά φροντίστε να τους απομακρύνετε. Ένας περίπατος ή  και η γιόγκα, θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα. Μη νιώθετε ενοχές, εξαιτίας του γεγονότος ότι «βγαίνετε» από την ρουτίνα. Πολλά απρόοπτα θα συμβούν σήμερα και θα σας αλλάξουν την διάθεση. Ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσετε, θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, θα ευνοήσουν τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Μία πτωτική ψυχολογία θα σταθεί εμπόδιο στις αποφάσεις και τις ενέργειες σας. Εξακολουθήστε να σκέφτεστε θετικά και στηριχτείτε στα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Σε περιπτώσεις που το κλίμα είναι αρκετά οξύ, ανάμεσα στις σχέσεις σας, απλά απομακρυνθείτε.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-10-Oktovriou-2022-dyo

♋Καρκίνοι-Η ημέρα, είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις και θα έχετε μία περιπετειώδη συμπεριφορά. Ευνοηθείτε από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και διασκεδάστε με άτομα αγαπημένα. Η συντροφικότητα και η αλληλοκατανόηση, θα βοηθήσουν την σχέση σας να αλλάξει προς το καλύτερο.Φωτογραφία από Vijay Hu από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση, μπορούν να χαρίσουν μία ευχάριστη νότα στην ημέρα σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση, θα σας απασχολήσουν και θα στρέψουν αλλού την προσοχή σας. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Μην επιτρέπετε σε αρνητικές σκέψεις να γίνουν «φρένο» στις αναζητήσεις σας. Θέστε σε ενεργοποίηση ζητήματα που έχετε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και «οδηγήστε» τα όνειρα σας προς το καλύτερο. Ίσως, σας προταθεί μία νέα εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Ξεπεράστε στερεότυπα και ταμπού, που σας δεσμεύουν και δεν αφήνουν τις σκέψεις σας να κινηθούν ελεύθερα. Μία τάση προς το ξόδεμα, θα σας οδηγήσει σε υπερκαταναλωτικές ενέργειες. Δε χρειάζονται δισταγμοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ευνοούνται οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλλου. Η ημέρα είναι κατάλληλη να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να εξετάσετε με λεπτομέρεια, ότι κρίνετε απαραίτητο. Η κοινωνικότητά σας και η πρόθεση να ασχοληθείτε με κάτι το νέο, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Σήμερα, ενδεχομένως να συμβούν απρόοπτα γεγονότα, τα οποία συσχετίζονται με άτομα, τα οποία  είναι κοντά σας ή συμπαθείτε. Η στάση αυτή θα σας αναγκάσει να δείτε υπό μία διαφορετική οπτική, έννοιες τις οποίες απλά μέχρι και σήμερα, αγνοούσατε. Εστιάστε στην αρμονία και την ισορροπία των συναισθημάτων σας.

©Typologos.com 2022