Στο επίκεντρο η κτηνοτροφία-πτηνοτροφία με τη 12η Zootechnia

Θα πραγματοποιηθεί

στις 2-5 Φεβρουαρίου 2023

στη Θεσσαλονίκη

jpeg-optimizer_Zootechnia 1

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι κλάδοι της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας μέσα από τη μοναδική ανάλογη εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που δεν είναι άλλη από τη 12η Zootechnia, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΕΘ-Helexpoστις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι κλάδοι της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας μέσα από τη μοναδική ανάλογη εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που δεν είναι άλλη από τη 12η Zootechnia, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo στις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.

«Παρούσες»

οι μεγάλες επιχειρήσεις

της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας

Στη 12η διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας,οι οποίες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, διάφορες καινοτομίες, υπερσύγχρονα  μηχανήματα, διάφορες υπηρεσίες, επιστημονικές έρευνες, αλλά και σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων.

«Οδηγός»

των εξελίξεων

«Η έκθεση «Zootechnia» σηματοδοτεί τις εξελίξεις σ’ ένα από τα πιο δυναμικά πεδία της πρωτογενούς παραγωγής, που διέρχεται φάση υλοποίησης νέων επενδύσεων μέσω των σχεδίων βελτίωσης», ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ΔΕΘ-Helexpo.

Προγραμματίζονται

επιχειρηματικές συναντήσεις

Η επενδυτική κινητικότητα των δύο πρωτογενών κλάδων της ελληνικής οικονομίας  αναμένεται ν΄ «αποτυπωθεί γλαφυρά» μέσω της μεγάλης προσέλευσης των εκθετών και του ενδιαφέροντος  των ποικίλων εμπορικών επισκεπτών για τη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία προσφέρει το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια συναντήσεων τύπου B2C και B2B.

jpeg-optimizer_Zootechnia 2 (1)

Στο πλαίσιο της 12ης Zootechnia θα «φιλοξενηθούν» το «Pet Festival» και το «Σαλόνι Αλόγου»

Το πρόγραμμα

των παράλληλων εκδηλώσεων

Η 12η Zootechnia πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που περιμένουν τους ζωόφιλους, όπως είναι:

🔴Το «Pet Festival», που αποτελεί μια έκθεση των ζώων συντροφιάς και ζωοφιλίας.

🔴Το «Σαλόνι Αλόγου», που αποτελεί ένα αφιέρωμα σε φυλές των αλόγων.

Το συνέδριο για το κρέας

και τα καινοτόμα προϊόντα αυγού

Ακόμη. θα πραγματοποιηθεί το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του.  Το  Εργαστήριο Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Διατροφής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστηµών Υγείας του  Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)  υπό την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo  θα αναδείξουν το ελληνικό αυγό .

Σημειωτέον ότι οι ειδικοί  του ΑΠΘ διαθέτουν μακρόχρονη επιστημονική  εµπειρία στις έρευνες σχετικά με την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων του αυγού,καθώς και στις ορθές πρακτικές εκτροφής.

©Typologos.com 2023