Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις απατών- κλοπών στη Θεσσαλονίκη

Σχηματίστηκαν δικογραφίες

σε βάρος 7 ατόμων

exichiasthikan-periptoseis-klopon-apaton-sti-thessaloniki

Δικογραφίες σε βάρος επτά ατόμων για διάφορα αδικήματα σχηματίστηκαν από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αφού οι αστυνομικοί διεξήγαγαν ενδελεχείς  έρευνες και κατάφεραν να εξιχνιάσουν περιπτώσεις απατών και κλοπών.Φωτογραφία από NoName_13 από το Pixabay 

Δικογραφίες σε βάρος επτά ατόμων για διάφορα αδικήματα σχηματίστηκαν από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αφού οι αστυνομικοί διεξήγαγαν ενδελεχείς  έρευνες και κατάφεραν να εξιχνιάσουν περιπτώσεις απατών και κλοπών.

Οι περιπτώσεις των αδικημάτων

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος:

♦Ενός 64χρονου και ενός 43χρονου, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως εισήλθαν εντός πρατηρίου υγρών καυσίμων, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

♦Ενός 23χρονου, ο οποίος αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος του 1ου ορόφου, απ’ όπου αφαίρεσε ένα ποδήλατο.

♦Ενός 30χρονου και μιας 37χρονης, διότι έδρασαν σε δύο  περιπτώσεις κι αφαίρεσαν ισάριθμες  χρυσές αλυσίδες με σταυρό χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του εναγκαλισμού.

♦Ενός άλλου 23χρονου, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως διέρρηξε τη μπαλκονόπορτα οικίας κι αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα.

jpeg-optimizer_exchniastikan-periptoseis-klopon-apaton-sti-thessaloniki-dyo

Oι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου για απάτη στο διαδίκτυο. Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay 

Εξιχνίαση απάτης

στο διαδίκτυο

Επίσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου, επειδή από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Απριλίου του 2022 έως τις αρχές Ιουνίου του ίδιου έτους ανάρτησε αγγελίες πώλησης για παιχνιδομηχανές και έπιπλο στο διαδίκτυο κι απέσπασε χρηματικά ποσά σε 3 περιπτώσεις, αλλά δε  παρέδωσε τα αντικείμενα.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

©Typologos.com 2023