Yπηρεσία Γραφείου Τύπου για μεγάλους οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις

Ολοκληρωμένη κάλυψη Γραφείου Τύπου

για μεγάλους οργανισμούς ή

μεγάλους ομίλους

και μεγάλες επιχειρήσεις

jpeg-optimizer-Grafeio-typou-gia-megales-epicheiriseis-megalous-organismous-omilous

Κορυφαία κάλυψη για τη λειτουργία ενός σύγχρονου Γραφείου Τύπου προς διάφορους μεγάλους οργανισμούς ή ομίλους παρέχουν ολοκληρωμένα το πιστοποιημένο ειδησεογραφικό περιοδικό «Τυπολόγος» και η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «nmos- Ν. Μόσχοβος»

Κορυφαία κάλυψη για τη λειτουργία ενός σύγχρονου Γραφείου Τύπου προς διάφορους μεγάλους οργανισμούς ή μεγάλους ομίλους ή μεγάλες επιχειρήσεις παρέχουν ολοκληρωμένα το πιστοποιημένο ειδησεογραφικό περιοδικό «Τυπολόγος» και η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «nmos- Ν. Μόσχοβος».

Γιατί να συνεργαστείτε

μαζί μας

Ζούμε στο σύγχρονο κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, της πληροφορικής και του διαδικτύου, όπου «πραγματικός χρυσός» είναι η σωστή δημοσιοποίηση της οποιαδήποτε πληροφορίας. Αυτό σας παρέχουμε κι όχι μόνο, αφού:

1.Συνεργάζεστε

με έμπειρο πρόσωπο

Ο όμιλος- οργανισμός σας, συνεργάζεται με ένα έμπειρο πρόσωπο, που έχει διανύσει μια μακρόχρονη πορεία στο κομβικό «τομέα» της  δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας.

Το μήνυμά σας, θα φθάσει παντού κι ότι αν αφορά αυτό:

Προϊόντα, υπηρεσίες, δραστηριότητες,επιχειρηματικές ενέργειες ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Θα μεταδώσουμε σωστά το μήνυμά σας προς το κοινό και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ψηφιακά, ηλεκτρονικά, έντυπα, διαδικτυακά, ραδιοτηλεοπτικά).

2.Έχετε κορυφαίες υπηρεσίες

σε ιδανική αξία- προσφορά

H ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου τύπου παρέχεται σε μια ιδανική αξία προς τον όμιλο ή τον οργανισμό σας. Σε αυτή περιλαμβάνονται όλες οι κορυφαίες υπηρεσίες, που καλύπτουν συγχρόνως  τις πιο σύνθετες απαιτήσεις των εταιρικών αναγκών σας.  Μπορείτε να τις  έχετε δια ζώσης στη περιοχή της Θεσσαλονίκης και το κυριότερο εξ αποστάσεως παντού στην Ελλάδα, στη Κύπρο ή στο εξωτερικό.

3.Σας συμφέρει

Σημειώστε ότι η ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου τύπου δεν επιβαρύνει με επιπρόσθετα κόστη της λειτουργίας ενός γραφείου Τύπου εντός της έδρας του ομίλου ή του οργανισμού σας, αλλά οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι  δε περιλαμβάνει  άλλα τυχόν έξοδα, που μπορούν να  προκύψουν απ’ ορισμένες  περιπτώσεις κατά τις οποίες απαιτείται η φυσική παρουσία μας.

4. Το σωστό μήνυμα ισούται 

με την αύξηση

των πωλήσεων σας

Η αποστολή του σωστού μηνύματος προς το κάθε αποδέκτη και ιδιαίτερα προς τις  καταναλωτικές ομάδες- στόχους συνεισφέρει καίρια στην αύξηση των πωλήσεων, καθώς και  στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων σας.

5.Εμπεριστατωμένη λήψη

πληροφοριών από το κοινό

Στέλνουμε εμπεριστατωμένες πληροφορίες του οργανισμού ή ομίλου σας, προς το κοινό και  οι οποίες υποστηρίζονται από έγκυρα και  διασταυρωμένα στοιχεία, που προκύπτουν μέσα από τις τεχνικές της δημοσιογραφικής έρευνας.Με αυτό το τρόπο βοηθάμε στη θετική φήμη και στην αξιοπιστία του οργανισμού ή ομίλου σας, που κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών- καταναλωτριών.

6.Παράγουμε χρήσιμο υλικό

 για τα προϊόντα

 ή τις υπηρεσίες σας

Χρησιμοποιούμε τις τεχνικές του τομέα της διαφημιστικής δημοσιογραφίας, ώστε να παράγουμε χρήσιμο ειδησεογραφικό υλικό για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, κάτι που αυξάνει τη βάση των πελατών σας, ωφελεί τη φήμη της επωνυμίας και εν γένει  παντού όλη τη παρουσία σας.

7.Σας διατηρούμε

ανταγωνιστικούς

Σας διατηρούμε ανταγωνιστικούς στη τρέχουσα αγορά, όπου η λειτουργία ενός γραφείου  τύπου έχει καταστεί απόλυτα σημαντική και συμβάλλει σημαντικά στο να βρίσκετε μέσα στη «κορυφή των επιτυχιών».

jpeg-optimizer-Grafeio-typou-gia-megales-epicheiriseis-megalous-organismous-omilous-dyo

Η ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου Τύπου για μεγάλους οργανισμούς, μεγάλους ομίλους και μεγάλες επιχειρήσεις σας παρέχει πολλαπλές υπηρεσίες του διαδικτυακού περιοδικού «Τυπολόγος» και της εταιρείας «nmos-Ν. Μόσχοβος»  για να πετύχετε τους στόχους σας

Τα ερωτήματα

Θέλετε,λοιπόν, να αυξήσετε στοχευμένα τη πολυπληθή πελατεία σας;

Αποσκοπείτε στο να επιτύχετε μια συνεχή  και αξιόπιστη ροή πληροφοριών των δραστηριοτήτων του ομίλου σας, προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης;

Θέλετε το μήνυμά σας, να φτάσει παντού στα Ελληνικά και στα Αγγλικά;

Σας αφορά

Η υπηρεσία της ολοκληρωμένης κάλυψης γραφείου τύπου προς τους Μεγάλους Οργανισμούς ή Ομίλους σας παρέχει όλα αυτά, που θέλετε να έχετε, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Λειτουργούμε ένα υπερσύγχρονο γραφείο Τύπου, που καλύπτει τις εταιρικές ή τις επιχειρηματικές ανάγκες σας και το οποίο απευθύνεται:

✅Σε μεγάλες επιχειρήσεις ή σ’εταιρικούς οργανισμούς με πολυπληθές προσωπικό (Ανώνυμες Εταιρείες, Ο.Ε κλπ.).

✅Σε μεγάλους ιδιωτικούς οργανισμούς.

✅Σ’ επιχειρηματικούς ομίλους.

✅Σ’ ευαγή ιδρύματα, που διαθέτουν εγκαταστάσεις.

✅Σ’ επιμελητήρια.

✅Σ’επαγγελματικές ενώσεις.

✅Σε συνδέσμους επιχειρηματιών.

✅Σ’ επαγγελματικούς συλλόγους.

✅Σ’ εκδοτικούς οίκους.

Αξία

Η υπηρεσία της ολοκληρωμένης κάλυψης γραφείου τύπου προς τους Μεγάλους Οργανισμούς ή Ομίλους παρέχεται στην ιδανική αξία και προσφορά των 520 ευρώ το μήνα μαζί με όλους νόμιμους φόρους. 

Τώρα μπορείτε να την αποκτήσετε και από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, πατώντας εδώ.

Διευκρινίσεις

Η ολοκληρωμένη κάλυψη γραφείου Τύπου για μεγάλους οργανισμούς, μεγάλους ομίλους και μεγάλες επιχειρήσεις σας παρέχει πολλαπλές υπηρεσίες του διαδικτυακού περιοδικού «Τυπολόγος» και της εταιρείας «nmos-Ν. Μόσχοβος»  για να πετύχετε τους στόχους σας.

Η λειτουργία του γραφείου Τύπου παρέχεται για ορισμένο χρόνο, που θα συμφωνηθεί εκατέρωθεν και υλοποιείται στο πλαίσιο των ελεύθερων επαγγελματικών υπηρεσιών.

Στη περίπτωση μισθωτής εργασίας ισχύουν τα όσα αναφέρει η κείμενη νομοθεσία (για μισθό-ασφάλιση).

Θα χαρούμε  πολύ

να συζητήσουμε μαζί σας

Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σας, να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, και γιατί όχι να γίνουμε οι συνεργάτες σας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας:

📩Μέσω μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας του διαδικτυακού περιοδικού μας.

🤳🏼Μέσω κλήσης στον αριθμό κινητού τηλεφώνου: 6944-18.17.72.

 💻Μέσω διαδικτυακής συνομιλίας στα  Skype, Viber, Microsoft Teams και What’s Up (σ.σ. θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση για την ώρα και την ημέρα της διαδικτυακής συνάντησης).

©Typologos.com 2022