Αριθμολογία του Οκτωβρίου 2022

Γράφει η  Μαρίνα Λουπάκη

Αριθμολόγος-Αναλύτρια Ταρώ

jpeg-optimizer-arithmologia Oktobriou 2022

Την αριθμολογία  του  Οκτωβρίου του 2022, που βασίζεται στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος- αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.Φωτογραφία από EvaTejado από το Pixabay 

Την αριθμολογία του Οκτωβρίου του 2022, η οποία βασίζεται στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.

Πιο συγκεκριμένα:

Η αριθμολογία του μήνα, είναι βασισμένη στον προσωπικό ηλιακό αριθμό σας. Για να βρείτε τον προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, θα πρέπει να προσθέσετε την ημέρα και το μήνα γέννησής σας. Εάν για παράδειγμα, είστε γεννημένοι  στις 11 Σεπτεμβρίου, τότε προσθέστε  τα ψηφία, ώστε να «βγει»  μονοψήφιος αριθμός δηλαδή 1+1+9=11. Στη συνέχεια, το άθροισμα γίνεται 1+1=2. Ο αριθμός 2 είναι ο προσωπικός ηλιακός αριθμός σας.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 1

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας αναζήτησης σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Οι στόχοι σας θα είναι πιο ουσιαστικοί και θα έχετε τον χρόνο να επεξεργαστείτε όλα τα στοιχεία,τα οποία σας έχουν δοθεί. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε την ολοκλήρωση συμφωνιών ή συμβολαίων και δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στον τρόπο που θα τα καταφέρετε. Είναι μία ιδανική περίοδο να χτίσετε γερά θεμέλια και να αποφύγετε ρίσκα, καθώς δε σας ευνοούν.Στις συνεργασίες σας θα έχετε την ευκαιρία να τις «καθοδηγήσετε» με διπλωματικό τρόπο και να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια,τα οποία έχετε στα χέρια σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι σχέσεις που έχουν δείξει αντοχή στο παρελθόν και έχουν εξεταστεί, θα μπορέσουν να επισημοποιηθούν. Μία ρομαντική διάθεση θα διέπει τους ελεύθερους. Παράλληλα, θα εμφανίσετε μία αναποφασιστικότητα απέναντι στις νέες σχέσεις. Στα άτομα που αφορούν στο οικείο ή κοντινό σας περιβάλλον, θα πρέπει να μειώσετε τις υπερβολές, διότι η τάση να βοηθήσετε και να τους υποστηρίξετε σε έντονο βαθμό, θα δημιουργήσει ένα κλίμα ασφυξίας και θα επιφέρει εντάσεις και καυγάδες.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 2

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ ανάγκη να οργανωθείτε και να τακτοποιήσετε παλαιές υποθέσεις, θα σας κάνει πιο απόμακρους και εσωστρεφείς.Η περίοδος του Οκτωβρίου είναι αρκετά δύσκολη για εσάς και θα πρέπει να  εστιάσετε περισσότερο σε προσωπικά ζητήματα, που ίσως θα πρέπει να επιλύσετε.Φροντίστε περισσότερο τα ζητήματα υγείας και κάντε έναν έλεγχο, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Οι απότομες συναισθηματικές μεταβολές, δε σας βοηθούν να εστιάσετε σε υποθέσεις, οι οποίες κρίνουν το μέλλον σας ή την πορεία των διαπροσωπικών σχέσεων σας.Οι έρευνές σας γύρω από τον επαγγελματικό τομέα, θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο και μη γίνετε πιεστικοί ή επιπόλαιοι σε αποφάσεις,οι οποίες θα «οδηγήσουν» σε λάθος συμπεράσματα.Οι συζητήσεις με μεγαλύτερα ή ηλικιωμένα άτομα, ή οι συμβουλές τους, θα σας «βγάλουν» από το αδιέξοδο που πιθανόν σας έχει εγκλωβίσει. Οι σκέψεις που στηρίζονται σε μία ωριμότητα ή σοφία, μπορούν να ξεκαθαρίσουν θέματα, τα οποία  σας απασχολούν.Πιθανές εντάσεις ή καυγάδες να εμφανιστούν στον ερωτικό τομέα ή στη σχέση γάμου, δίνοντας ως λύση τη προσωρινή απομάκρυνση. Αλλαγές και ρίσκα, δεν είναι ευνοϊκά αυτή την περίοδο και προχωρήστε επάνω σε μία καλή στρατηγική.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 3

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Οκτώβριος είναι ένας δημιουργικός μήνας για σας, καθώς δίνει την ώθηση να επικεντρωθείτε σε νέα ξεκινήματα ή ενάρξεις.Οι δυσκολίες που έχετε δεχθεί στο παρελθόν, έδειξαν -ίσως- τη λάθος εντύπωση που είχατε για κάποια πράγματα. Τώρα, είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να τις διαχειριστείτε με έναν τρόπο, που θα διακρίνεται το πνεύμα και η ευφυία σας. Συμβόλαια, συμφωνίες και συνεργασίες, θα έχουν θετική εξέλιξη, καθώς έχετε προσφέρει στο παρελθόν τον ανάλογο χρόνο που απαιτείται, για να τα επεξεργαστείτε. Η ενασχόλησή σας με νέες δραστηριότητες ή χόμπι, θα αποβάλλει μεγάλο μέρος της αρνητικής ενέργειας. Βρεθείτε με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και συζητήστε νέα μελλοντικά σχέδια. Είναι περίοδος νέων ιδεών και την όρεξη να ακολουθήσετε μία νέα σταδιοδρομία. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας. Η φιλικότητά σας θα είναι διάχυτη αυτή την περίοδο και θα βοηθήσει να αναπτύξετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Άτομα, τα οποία είναι στην εξουσία ή του αντίθετου φύλλου, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε στόχους. Η διάθεση να δουλέψετε σκληρά αυτό το διάστημα, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους γύρω. Αποφύγετε ρίσκα, που δε είστε σε θέση να υπερασπιστείτε και θα σας «οδηγήσουν» σε μετέωρη κατάσταση.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 4

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ συναδελφικότητα και η διπλωματία, θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε και να «οδηγήσετε» τα μελλοντικά σας σχέδια στην επιτυχία. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες, θα σταθούν εμπόδιο σε αποφάσεις, οι οποίες ίσως κριθούν απαραίτητες αυτή την περίοδο για την προσωπική εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας και να εξετάσετε με σοφία, θέματα που αφορούν στην πνευματικότητά σας. Η αρμονία των συναισθημάτων σας θα βοηθήσει τις συζητήσεις ανάμεσα στο κοντινό περιβάλλον, να εξελιχθούν σε μία ομαλή πορεία, παρ’ ότι θα πρέπει να δώσετε χρόνο στα συμπεράσματά σας και να αποφύγετε υπεκφυγές. Οι συνεργασίες σας θα βρίσκονται σε «τεντωμένο σχοινί», και οι διαπραγματεύσεις απαιτούν επιδεξιότητα, καθώς και λεπτό χειρισμό. Η συμπόνια προς τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν, θα πρέπει να μη προβαίνει σε υπερβολές και δημιουργείται η αίσθηση ό,τι γίνεται δικό σας το πρόβλημα. Απλά, βρεθείτε δίπλα τους, έχοντας την επίγνωση ότι ο πόνος είναι του άλλου. Η φιλικότητά σας θα είναι ανεπτυγμένη, μειώστε -όμως- τις εντάσεις του  θυμού, σε ενδεχόμενες κριτικές των φίλων. Επιμείνετε στις αποφάσεις που έχετε λάβει και μην αγνοείτε τις κολακείες των άλλων που υπονομεύουν ένα αρνητικό κλίμα.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 5

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ ενεργητικότητα αυτή την περίοδο θα είναι ενισχυμένη και θα πρέπει να τη διοχετεύετε σε πιο δημιουργικούς τρόπους. Φροντίστε να μη «σκορπάτε» άσκοπα την ενέργειά σας και ακολουθήστε ένα πιο ουσιαστικό πρόγραμμα. Προσπαθήστε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και να μην επιτρέπετε στους άλλους να διαβάλλουν τα σχέδια σας. Οι υπερβολικές ευθύνες και υποχρεώσεις, θα επιφέρουν την κούραση σωματική και ψυχολογική.Οι συζητήσεις με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε θα ξεκαθαρίσουν τις σκέψεις σας και θα αλλάξουν την οπτική σας απέναντι σε γεγονότα της καθημερινότητας. Στις ερωτικές σας σχέσεις θα αποφασίσετε για μία αλλαγή και θα επανεξετάσετε θέματα, τα οποία έχουν δείξει μία «σκληρή» εικόνα στο παρελθόν. Για τους ελεύθερους θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε νέους έρωτες, οι οποίοι θα σας προσφέρουν οικονομική ασφάλεια και μία πολυτελή ζωή. Στις επικοινωνίες θα υπάρξουν δυσκολίες και- ίσως-προβληθούν εγωισμοί που θα απομακρύνουν τις σχέσεις σας. Μία εσωτερική ένταση θα σας διακατέχει.Θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστείτε κατάλληλα. Γι’ αυτό, στοχεύστε σε νέες επιδεξιότητες και ταλέντα. Η τάση να ρισκάρετε και να είναι πιο γρήγορη η δράση σας, θα αποτελέσει μία ένταση στις κινήσεις σας. Αξιολογήστε με ρεαλισμό τις καταστάσεις και αποφύγετε επιπολαιότητες, καθώς και αντισυμβατικές ενέργειες.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 6

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ σταθερότητα και η επιδεξιότητα, την οποία θα δείξετε σε εργασιακά θέματα, θα στοιχειοθετήσουν τα νέα σχέδια, καθώς και θα χτίσετε «γερά» θεμέλια για το μέλλον. Ελαττώστε την ανυπομονησία και παράλληλα την αεικίνητη στάση σε υποθέσεις που παρατηρείται εμμονή, ώστε να μη βρεθείτε απέναντι σε λάθος επιλογές. Η σταθερότητα και η ευελιξία που δείχνετε απέναντι σε προκλήσεις, θα ελαττώσουν αντιπαραθέσεις, που μπορεί να παρατηρηθούν ανάμεσα στις σχέσεις σας. Η περίοδος αυτή, σας είναι αρκετά δύσκολη, καθώς θα νιώσετε ότι σας αναγκάζει να αλλάξετε απόψεις, οι οποίες μέχρι και τώρα σας έχουν δυσκολέψει και να τις αφήσετε πίσω σας. Η επιμονή να μείνετε σε στερεότυπα που σας έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες, φοβίες και τύψεις, δεν αφήνει να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σας. Δείξτε περισσότερο συνεπής σε ευθύνες και υποχρεώσεις, για να αποφύγετε καταστάσεις, στις οποίες δε θα έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Το διάστημα αυτό, είναι κατάλληλο για να οργανώσετε και να προγραμματίσετε σχέδια για το μέλλον, καθώς και να αφήσετε χρόνο για την ολοκλήρωσή τους.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 7

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ περίοδος του Οκτωβρίου θα παρουσιάσει αρκετές αλλαγές στην ζωή σας και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στον τρόπο και στο αποτέλεσμα, το οποίο θέλετε να φέρετε. Η ανυπομονησία δεν είναι καλός αρωγός, κάνοντας σας πιο επιρρεπής σε συνθήκες που νιώθετε ότι βάλλεστε από τους γύρω. Η συναισθηματική σας διάθεση θα έχει αρκετές μεταβολές, τις οποίες θα πρέπει να τις διαχειριστείτε και να μη προβαίνετε σε απερισκεψίες και παρορμητικές κινήσεις.Στα επαγγελματικά σας θα εμφανιστούναρκετές προκλήσεις, που θα σας αναγκάσουν να κάνετε αλλαγές, τις οποίες ίσως δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Η οξυθυμία και ο εκνευρισμός, είναι στοιχεία που δε θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Αντιθέτως, δημιουργούν ένα κλίμα αναταραχής και αρνητικό. Στις ερωτικές σας σχέσεις, συνειδητοποιήστε το τι συμβαίνει και κάντε μία αναδρομή στο παρελθόν,ώστε να εντοπίσετε λάθη,τα οποία έχουν γίνει. Προσπαθήστε να αποφύγετε την γκρίνια και τις συνεχόμενες παρατηρήσεις και «δείτε» τα πράγματα από μία πιο αισιόδοξη ματιά. Σε αποφάσεις που σας αφήνουν μετέωρους, καλό θα ήταν να δώσετε περισσότερο χρόνο και να μην υποστηρίζετε έμμονες ιδέες. Βάλτε νέα χόμπι στην ζωή σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε νέες δημιουργικές ενασχολήσεις.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 8

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ διάθεση να εστιάσετε στις δυσκολίες των γύρω και να γίνετε υποστηρικτές, θα πρέπει να γίνει με μέτρο. Η ενσυναίσθηση που σας διέπει, σας κάνει πιο δοτικούς. Αντ’ αυτού, όμως, θα πρέπει να μην επιτρέψετε να γίνετε χειραγωγήσιμοι, εξαιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας. Τα διλλήματα και οι αμφιβολίες, θα είναι έντονα αυτή την περίοδο, με αποτέλεσμα να σας κουράσουν συναισθηματικά και να φέρουν μία απόσταση ανάμεσα στις σχέσεις σας.Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε τις εξαρτήσεις που θεωρείτε ότι σας βοηθούν να διαφύγετε από την πραγματικότητα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλιστικό τρόπο και μην επιτρέπετε να «καθοδηγηθείτε» σε μονοπάτια, για τα οποία -αργότερα- μπορεί να μετανιώσετε. Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά, στον επαγγελματικό σας τομέα, δημιουργούν εμπόδια, τα οποία σταματούν την εξέλιξή σας. Η συνεργασία και η συναδελφικότητα, είναι το «κλειδί» για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, ακόμα και σε πιο δύσκολες συνθήκες. Επανεξετάστε πλάνα και επικεντρωθείτε σε ιδέες, τις οποίες στο παρελθόν έχετε δουλέψει και σας δίνουν το περιθώριο να προχωρήσετε με περισσότερη αισιοδοξία και να αναδείξετε ταλέντα, καθώς και επιδεξιότητες.

Προσωπικός Ηλιακός Αριθμός 9

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ περίοδος του Οκτωβρίου θα σας ωθήσει στο να προσανατολιστείτε σε πιο πνευματώδη θέματα και να αλλάξετε συνήθειες, οι οποίες δημιούργησαν μία ρουτίνα. Η πνευματική αναζήτηση είναι αυτό που θα ικανοποιήσει τα «θέλω» σας και θα «στρέψει» την προσοχή σας, σε θέματα πέραν της ύλης. Θα παρουσιάζετε μία μοναχικότητα, διότι η ανάγκη να βρείτε την εσωτερική γαλήνη, θα σας αποστασιοποιήσει από την καθημερινότητα. Θα ψάξετε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα, τα οποία δεν απαιτούν συνευρέσεις, καθώς και κοινωνικές υποχρεώσεις.Η απομόνωση θα βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας, σε προσδοκίες και επιθυμίες, οι οποίες βελτιώνουν μελλοντικά τη σταδιοδρομία σας. Οι αλλαγές που μπορεί να προβείτε να κάνετε, μέσα στις ερωτικές σχέσεις, θα παρουσιάσουν δυσκολίες, για τις οποίες  μπορεί να νιώσετε ανέτοιμοι, προκειμένου να τις υποστηρίξετε. Οι συζητήσεις με άτομα του οικείου περιβάλλοντος ή αυτών που έχετε εμπιστοσύνη, θα σας ευνοήσουν και οι προτάσεις τους μπορεί να σας φανούν ως μία δίοδο, σε εμπόδια και δυσκολίες. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις ή τις ενέργειες ρίσκου,  για τις οποίες -ίσως- και να  μετανιώσετε στο μέλλον. Οι μετακινήσεις θα είναι περισσότερο ευνοϊκές, εφόσον τις έχετε προγραμματίσει και οργανώσει με την κατάλληλη υποδομή, την οποία απαιτούν οι περιστάσεις.

©Typologos.com 2022