Αριθμολογία του Φεβρουαρίου 2023

Γράφει η  Μαρίνα Λουπάκη

Αριθμολόγος-Αναλύτρια Ταρώ

jpeg-optimizer_i-arithmologia-tou-Febrouariou- 2023

Την αριθμολογία του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay 

Την αριθμολογία του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.

Αναλυτικότερα:

Η αριθμολογία του μήνα είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας. Για να βρείτε ποιος αριθμός αντιστοιχεί στο προσωπικό σας μήνα, θα πρέπει να προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας. Αν  για παράδειγμα,  είστε γεννημένοι στις 29 Σεπτεμβρίου, προσθέτετε τα ψηφία ώστε να βγει ένας μονοψήφιος αριθμός ως αποτέλεσμα, δηλαδή 2+9+0+9=20=2+0=2. Επομένως ο αριθμός 2, είναι ο προσωπικός ηλιακός αριθμός σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜπαίνοντας στο Φεβρουάριο του 2023 η διάθεσή σας θα είναι πιο δημιουργική και αισιόδοξη, κάνοντας πολλά νέα πράγματα. Οι νέες ερωτικές σχέσεις θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα και θα ζήσετε έρωτες που θα σας συναρπάσουν και θα είναι γεμάτοι ένταση. Η δράση σας θα είναι ενεργή σε πολλά επίπεδα και θα έχετε την ευχέρεια να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, οι οποίες θα σας «οδηγήσουν» σε θετικά συμπεράσματα. Ο τρόπος, που θα διαχειριστείτε τα πράγματα και η πρόθεση να βελτιώσετε το παρελθόν, θα σας κάνει πιο υπομονετικούς σε περιστάσεις, οι οποίες το απαιτούν. Η φαντασία σας θα είναι επικεντρωμένη στο να επινοήσετε νέους στόχους και να «βγείτε» από τα συνηθισμένα. Η τόλμη και το θάρρος, θα σας αντιπροσωπεύουν, μην αφήνοντας τις ευκαιρίες να «περάσουν» ανεκμετάλλευτες. Οι αλλαγές που είστε πρόθυμοι να κάνετε, έχουν να κάνουν παράλληλα με την ολοκλήρωση  παρελθοντικών καταστάσεων. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Γι’ αυτό, μπορείτε να ρισκάρετε σε κάποια θέματα, ιδίως σε αυτά, που έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες κι αξιολογήσεις στο παρελθόν. Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, εντείνουν την επικινδυνότητα στο να δημιουργηθούν επιπλέον δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Προσπαθήστε να μείνετε πιο ψύχραιμοι σε οτιδήποτε μπορεί να σας ταράξει και διοχετεύστε την εσωτερική σας ένταση, σε πιο δημιουργικούς στόχους. Νέες παροχές στον οικονομικό τομέα, θα είναι δελεαστικές, αφού θα σας υποσχεθούν μακροπρόθεσμα κέρδη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Φεβρουάριος του 2023 θα είναι ένας υποτονικός μήνας, χωρίς να έχετε τη διάθεση να κάνετε νέα ξεκινήματα. Σας δίνεται ο χρόνος να εξετάσετε με λεπτομέρεια τις υποθέσεις, που εκκρεμούν ή έχουν «έρθει στο προσκήνιο» για να ενεργοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Η ισορροπία είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να υπάρχει σε διάφορους τομείς, ακόμα και στην ψυχολογία σας. Δείτε τα πράγματα πιο διαισθητικά και ακούστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Ίσως, εμφανιστούν παρασκήνια που θα σας ανησυχήσουν και θα σας ξαφνιάσουν. Συζητήστε με άτομα, τα οποία είναι απολύτου εμπιστοσύνης και βρείτε νέες διόδους, που θα σας ανακουφίσουν, κυρίως ψυχικά. Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν ανάμεσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα δείξουν ότι κρατάτε μία παθητική στάση αυτή τη περίοδο. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε νέες δυσκολίες και έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από τους γύρω. Βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και εξετάστε θέματα που απαιτούν να εμβαθύνετε και να τ’ αναλύσετε. Άτομα, τα οποία έχουν την δυνατότητα ή την πρόθεση να σας στηρίξουν σε αποφάσεις, μπορούν να έρθουν πιο κοντά και να συζητήσετε μαζί τους, όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από το θετικό αποτέλεσμα. Στις ερωτικές σας σχέσεις, θα υπάρξει μία υποτονική περίοδο, ιδίως σε όσους αναζητούν την ένταση, ενώ σε αυτούς που επιζητούν το ρομαντισμό θα ζήσουν το «άγγιγμα ψυχής».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ διάθεσή σας θα είναι πιο ευχάριστη και θα «αφήσετε πίσω σας» γεγονότα ή καταστάσεις που «απομυζούν» την ενεργητικότητά σας. Η περίοδος αυτή, θα είναι μία ανάπαυλα για σας, καθώς θα στραφείτε στη διασκέδαση, στη δράση και σε καταστάσεις που σας χαροποιούν. Μία αισιόδοξη συμπεριφορά θ’ «αντλείτε» στους γύρω και θα «τραβάτε» τα βλέμματα. Η ευχέρεια λόγου, η υπέρμετρη κινητικότητα, αντανακλούν στο γύρω περιβάλλον, δίνοντας σας την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα σχέδια σας με ευκολία. Η ανάγκη για διασκέδαση, κάποιες φορές θα σας ωθήσει να εκμηδενίσετε τα όρια και να νιώσετε την ελευθερία σε έναν υπέρμετρο βαθμό. Θυμηθείτε, όμως, ότι οι υπερβολές αφήνουν πίσω τους «στίγματα» που θα σας ακολουθούν στο μέλλον. Η εξερεύνηση και τα ταξίδια, θα σας κάνουν έτοιμους για κάθε περιπέτεια, ακόμα και σε γνώσεις που επιθυμείτε να κατακτήσετε. Η τάση για πολυμάθεια, θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και θα αλλάξετε τρόπους, τους οποίους μέχρι και τώρα χρησιμοποιούσατε. Η βαθιά πίστη προς τον εαυτό και τις δυνάμεις σας, θα σας κάνει κάποιες φορές να αψηφάτε τους κινδύνους, το οποίο θα είναι διττής σημασίας. Από τη μία, θα δείχνετε τολμηροί και θαρραλέοι στις προκλήσεις. Από την άλλη, όμως, θα επικεντρώνεστε με ορμή σε θέματα που απαιτούν αργά βήματα. Μία αύξηση της περιέργειας, θα παρουσιάσετε στα θέματα των άλλων και το οποίο θα απαιτεί να δώσετε την ανάλογη βαρύτητα σε νέα που είστε διαθέσιμοι να μεταδώσετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Φεβρουάριος του 2023 είναι ένας μήνας που θα θεμελιώσετε  σχέδια που έχετε διαγράψει μία ανάλογη πορεία. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια, θα είναι αρκετά κι αυτό που απαιτούν, είναι να είστε υπομονετικοί και στοχευμένοι σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που διαθέτετε, είναι η «φαρέτρα» για τα επόμενα βήματα σας. Προσπαθήστε να αυτοπειθαρχήσετε σε κάποιες καταστάσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη και μην επηρεάζεστε από συναισθηματισμούς και υπερβολές. Υπάρχουν εντάσεις που σας έχουν δυσκολέψει τη καθημερινότητα κι έχουν δημιουργήσει ένα «τοίχο» σε θέματα, που απευθύνονται στην επαγγελματική εξέλιξή σας. Οι ώρες εργασίας θα αυξηθούν και θα αναπτύξετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η επαφή σας σε νέες συνεργασίες θα στηριχτεί σε γερές βάσεις, αφού οι απόψεις σας θα έχουν μία κοινή συνισταμένη. Η τόλμη που θα δείξετε σε κάποια ζητήματα θα σας ευνοήσει, χωρίς -όμως- να σημαίνει ότι πρέπει να είστε παρορμητικοί και αφελείς σε γεγονότα. Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας, θα προσπαθήσετε να είστε πιο υποχωρητικοί και να μην αφήσετε τα πράγματα να «χάσουν» τον έλεγχο. Ίσως, υπάρξουν ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά σας και ο λόγος που θα τις αφήσετε να σας προσπεράσουν, θα είναι η δυσκολία να αλλάξετε και να «οδηγηθείτε» σε κάτι καινούργιο. Απλά, μην τις απορρίψετε και δώστε περισσότερο χρόνο στους άλλους και στον εαυτό σας, για να υλοποιηθούν, ακόμα και στο προσεχές μέλλον. Σε θέματα γάμου, οι εντάσεις και η δυσμενής επικοινωνία, θα σας αγχώσει και θα σας κάνει πιο εσωστρεφής. Η έννοια της μη κατανόησης, θα επηρεάσει αρνητικά το συναισθηματικό κόσμο σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟι αλλαγές είναι έντονες και θα θελήσετε να ακολουθήσετε ένα πιο καινοτόμο τρόπο σε θέματα που έχετε «βάλει» ως στόχο να καταφέρετε. Η αίσθηση να «γευτείτε» νέα πράγματα και να ζήσετε τη ζωή σας, θα «κεντρίσει» το ενδιαφέρον και θα έλκεστε από πρωτότυπα κι εκκεντρικά πράγματα. Δείξτε προσοχή σε υπερβολές και εθισμούς, που μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά. Αποφύγετε ρίσκα που εξαρχής γνωρίζετε το αποτέλεσμα και περιορίστε το υπέρμετρο ενδιαφέρον, σε τυχερά παιχνίδια ή στο τζόγο. Στον οικονομικό σας τομέα, απαιτείται καλύτερη διαχείριση κι αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα, που θα σας «βγάλουν» εκτός του προϋπολογισμού. Η φροντίδα για την εξωτερική σας εμφάνιση θα είναι έντονη και είστε πρόθυμοι να κάνετε αρκετές αλλαγές. Ταξίδια που στοχεύουν στη περιπέτεια και σας δίνουν την ελευθερία, θα προσπαθήσετε να τα οργανώσετε και να τα προγραμματίσετε. Η ανάγκη για να αποκτήσετε τη προσωπική σας ελευθερία, θα σας «οδηγήσει» στην αναζήτηση των μεταφυσικών θεμάτων, καθώς μέσα από αυτά θα αντλήσετε μία θεϊκή δύναμη. Στις ερωτικές σας σχέσεις, δε σας ικανοποιεί η έννοια της μονιμότητας, αλλά επιθυμείτε να ζήσετε τον έρωτα σε μία ένταση. Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε στο γύρω περιβάλλον, θα ενισχύσει το κοινωνικό σας τομέα και οι επαφές σας με νέα πρόσωπα, θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Είστε πρόθυμοι να συμμετέχετε σε κοινωνικές δράσεις και να ενεργοποιηθείτε σε τομείς, τους οποίους ίσως μέχρι και τώρα δε είχατε τη τόλμη να συνεργαστείτε. Η αίσθηση της αλλαγής, θα αναδείξει τη κρυμμένη σας ταυτότητα. Αντ’ αυτού, θα πρέπει να είστε συνεσταλμένοι και προσγειωμένοι στις προτιμήσεις και στα ενδιαφέροντά σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ δοτικότητα και η φροντίδα προς τους άλλους, θα ενισχυθεί αυτή τη περίοδο και μέσω αυτής θα νιώσετε μία ηθική ικανοποίηση. Τον Φεβρουάριο, θα αποστασιοποιηθείτε για λίγο από επαγγελματικούς στόχους και οικονομικά, καθώς θα «ρίξετε» μεγαλύτερη βαρύτητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το ενεργό ενδιαφέρον και η αφοσίωση, προς τους αγαπημένους σας, θα αυξηθεί και θα πρέπει να το διαχειριστείτε, μη επιτρέποντας να «αφήσει» το ενδεχόμενο να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και οικονομικά. Θα πρέπει να εστιάσετε προς την αναγνώριση ου αληθινού εαυτού σας και στην υποχρέωση, την οποία έχετε να το φροντίζετε και να τον υπερασπίζεστε, με το ίδιο πάθος που λειτουργείτε απέναντι στους άλλους. Είναι μία περίοδος που σας προκαλεί να εξετάσετε αδυναμίες και λάθη του παρελθόντος, τα οποία έχετε κάνει ανάμεσα στις σχέσεις και σας δίνεται η ευκαιρία να τα εντοπίσετε, καθώς και να τα κατανοήσετε. Στην ερωτική σας ζωή θα πρέπει, να δώσετε τη κατάλληλη προσοχή, ώστε να φέρετε σε ισορροπία, ανάμεσα σε αυτό που δίνετε και αυτό, το οποίο παίρνετε. Προσέξτε, λοιπόν, να μη γίνετε «μάρτυρες» μέσα σε μία σχέση, με αποτέλεσμα να «χάσετε» τον εαυτό σας. Η επιθυμία να στηρίξετε το σύντροφό σας και να δείξετε τη συμπόνια σας, πολλές φορές όταν γίνεται σε υπερβολή, μπορεί να χάσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτό. Στηριχτείτε στην έντονη αίσθηση του σωστού και του λάθους, του δικαίου και του άδικου, η οποία σας διακατέχει και μπορεί να σας «οδηγήσει» σε θετικά αποτελέσματα. Ίσως, οι υπερβολικές αδυναμίες, «σταθούν» εμπόδιο απέναντι στη ρεαλιστική εικόνα που θα πρέπει να έχετε για καταστάσεις ή συνθήκες. Προσπαθήστε να μειώσετε τις υπερβολικές ευθύνες που είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε και οι οποίες θα επιφέρουν αρνητικό αποτέλεσμα, σωματικά και ψυχικά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία αίσθηση μοναχικότητας και εσωστρέφειας, θα σας «κρατήσει» μακριά από πολλές επαφές που έχουν τη τάση να σας αναλώσουν και να σας επιβραδύνουν την προσωπική εξέλιξή σας. Μία έντονη στροφή προς τη μεταφυσική και γενικότερα με το να αναζητάτε απαντήσεις γύρω από τη κοσμογονία και την θεοσοφία. Η διάθεση να μετοικήσετε ή να μετακομίσετε σε μέρη που μπορούν να «χαρίσουν» χρόνο με τον εαυτό σας, για παράδειγμα κοντά στη θάλασσα ή στο βουνό, χωρίς -όμως- να σας αποκόβουν από την επαγγελματική σας ζωή και τη συνηθισμένη καθημερινότητα. Το πνευματικό αυτό ενδιαφέρον, θα σας επιτρέψει να διεισδύσετε σε βάθος σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν και με τον εαυτό σας. Η μόρφωση και η εξέλιξη της εκπαίδευσής σας, θα είναι ακόμα ένα ζήτημα που θα κάνετε ενέργειες για να το κατακτήσετε. Άτομα, τα οποία μπορούν να σας καθοδηγήσουν, θα εμφανιστούν σε απρόοπτους χρόνους. Γι’ αυτό, μείνετε προσγειωμένοι απέναντι στους στόχους σας. Σε όσους επιθυμούν την αλλαγή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, η περίοδος του Φεβρουαρίου του 2023 είναι μία πολύ καλή για εσάς,  αφού θα έχετε παράλληλα ενεργοποιήσει τις  εμπνεύσεις του παρελθόντος και τη δυνατότητα να τα καταφέρετε. Νέες ενάρξεις ή επαγγελματικά σχέδια, τα οποία  στο παρελθόν έχουν μελετηθεί από εσάς, έχουν το «προβάδισμα» και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας. Στον οικονομικό τομέα, θα λάβετε χρηματική υποστήριξη, ιδίως από κοντινό ή οικογενειακό περιβάλλον, ενισχύοντας έτσι τους στόχους που έχετε θέσει. Στον ερωτικό τομέα, θα σαγηνεύσετε τους γύρω και το φλερτ θα είναι το στοιχείο που θα γεφυρώσει σχέσεις του παρελθόντος με το παρόν, ιδίως με άτομα, τα οποία έχουν να κάνουν από τον επαγγελματικό σας τομέα. Στις μακροχρόνιες σχέσεις, προσπαθήστε να είστε πιο συνεπής στις υποχρεώσεις σας και μην αναβάλετε σχέδια, τα οποία ήδη έχετε προγραμματίσει.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία έντονη δυναμική θα διακρίνει τις κινήσεις σας και θα μπορείτε να εξετάσετε με σθένος και αυτοπεποίθηση καταστάσεις, που ίσως μέχρι  και τώρα αδυνατούσατε να ανταπεξέλθετε. Η διαφορά του χτες με το σήμερα, είναι αρκετά έντονη, καθώς είστε διατεθειμένοι να εξετάσετε με περισσότερη ακρίβεια, θέματα που σας έχουν απασχολήσει. Η επιμονή στο να τα καταφέρετε, σας δίνει την ευκαιρία να έχετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση κι αγάπη προς τον εαυτό σας. Σε κάποιες στιγμές που νιώθετε ότι, εμφανίζονται εγωιστικές συμπεριφορές κι αδυνατείτε να δείτε τα πράγματα με τη ρεαλιστική τους εικόνα, περιορίστε τις και δείτε πιο σφαιρικά τις καταστάσεις, οι  οποίες απαρτίζουν τη καθημερινότητα σας. Στην ερωτική ζωή, ίσως εμφανίσετε μία κυριαρχική στάση απέναντι στο σύντροφό σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και εγκλωβισμούς. Δώστε του, περισσότερο χρόνο και στον ίδιο τον εαυτό σας, ακούγοντας παράλληλα τι έχει να σας πει. Θυμηθείτε κάποιες φορές η ξεροκεφαλιά και οι απαιτήσεις που δεν ευσταθούν να πραγματοποιηθούν, θα εντείνει τη δυσμενή επικοινωνία ανάμεσά σας. Οι εξελίξεις που θα συμβούν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα δώσουν το προβάδισμα να δημοσιοποιήσετε τα σχέδια σας και να τα εξετάσετε με ένα πιο εποικοδομητικό τρόπο. Επίσης, μεγάλη βαρύτητα θα δώσετε στον οικονομικό παράγοντα, καθώς θα μπορέσετε να «βάλετε σε τάξη» συναλλαγές του παρελθόντος και ν’  αναλάβετε υποθέσεις που απαιτούν κυριαρχία και δυναμική προσέγγιση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να εξωτερικεύσετε σκέψεις και επιθυμίες, κάνοντας τους γύρω σας, πιο δεχτικούς σε συνεργασίες και συμφωνίες. Μπορείτε με ευκολία να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, ακόμα και το να ελίσσεστε με προσαρμοστικότητα, σε υψηλόβαθμες θέσεις, οι οποίες ενδεχομένως θα σας προταθούν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟι δυσκολίες του μήνα θα βρουν απέναντί τους την ψυχική σας διάθεση που ίσως, είναι πτωτική και αρκετά επιρρεπής. Είναι μία περίοδος που ολοκληρώνετε ένα κύκλο ζωής, σε τομείς που έχουν δείξει ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι το περισσότερο. Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να εμφανίζεται με ανασφάλειες και φοβίες για το μέλλον, όμως,  στο βάθος είστε σε θέση και ξέρετε ότι θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος, όπου αυτό χρειάζεται. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ειδικά σε περιουσιακά ή στα κληρονομικά, καθώς φαίνεται ότι θα δεχθείτε μικρές απώλειες. Οι εντάσεις που θα επέρθουν μέσα από συζητήσεις και διαφωνίες, θα δυσκολέψουν την επικοινωνία με τα άτομα που απαιτείται να βρείτε μία «χρυσή τομή». Ίσως, θα πρέπει να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους και να σκεφτείτε με περισσότερη σοφία κι ωριμότητα, ποιο είναι το καλύτερο για εσάς. Η διάθεση να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε σε άτομα, τα οποία αγαπάτε ή εκτιμάτε, θα είναι έντονη κι αυτό θα φαίνεται σε κάθε περίσταση που θα αναζητήσετε λύσεις. Την περίοδο του Φεβρουαρίου του 2023, θα «στραφείτε» σε πνευματικούς στόχους και θα κατανοήσετε σε βάθος τη πορεία και το σκοπό της ζωής σας, ο οποίος θα απέχει αρκετά από την ύλη, το χρήμα και γενικότερα τις φιλοδοξίες. Οι συνθήκες της καθημερινότητας, ίσως σας δυσκολέψουν και δε σας επιτρέψουν να εμβαθύνετε όσο επιθυμείτε. Θυμηθείτε ότι είναι προκλήσεις για σας και είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, αφού διακατέχεστε από πολλά ταλέντα. Η συμπόνια που δείχνετε προς τους άλλους, θα σας «οδηγήσει» σε φιλανθρωπικές ενέργειες και θα συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες.

©Typologos.com 2023