Aριθμολογία του Ιανουαρίου 2023

Γράφει η  Μαρίνα Λουπάκη

Αριθμολόγος-Αναλύτρια Ταρώ

jpeg-optimizer-i-aritmologia-tou-Ianouariou- 2023

Την αριθμολογία του μηνός Ιανουαρίου 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.Φωτογραφία από Kaffeebart από το Pixabay 

Την αριθμολογία του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.

Aναλυτικότερα:

Η αριθμολογία του μήνα, είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας. Για να βρείτε τον προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, θα πρέπει να προσθέσετε την ημέρα και το μήνα γέννησής σας. Εάν, για παράδειγμα,  είστε γεννημένοι στις 11 Σεπτεμβρίου, τότε προσθέστε τα ψηφία, ώστε να προκύψει μονοψήφιος αριθμός, δηλαδή 1+1+9=11. Στην συνέχεια, το άθροισμα γίνεται 1+1=2. Ο αριθμός 2 είναι ο προσωπικός ηλιακός αριθμός σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ εισαγωγή σας στον πρώτο μήνα του χρόνου, θα είναι μία επίπονη διαδικασία συναισθηματικά, καθώς είστε διατεθειμένοι να «βάλετε σε τάξη» τον εσωτερικό σας κόσμο και να του δώσετε τη κατάλληλη ώθηση, να «ξετυλίξει» τις ικανότητές του, στο προσεχές μέλλον. Είναι ένας μήνας προετοιμασίας, ιδίως για τον επόμενο μήνα, που θα βρεθείτε στο «κέντρο» των προσδοκιών σας και θα κάνετε τα ξεκινήματα που έχετε στο μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο εποικοδομητικά και προσδιορίστε με ποιον τρόπο θέλετε να γίνουν οι νέες αρχές στη ζωή σας. Περάσατε από ένα δύσκολο έτος, που σας «γέμισε» αρκετές εμπειρίες και όχι μόνο δυσκολίες. Ο μήνας αυτός δεν ευνοεί τις αλλαγές και τις νέες ενάρξεις. Απλά, μπορείτε να γεφυρώσετε το παρελθόν με ένα καινούργιο μέλλον. Η διάθεσή σας, θα είναι λιγάκι πεσμένη, αφού θα «στραφείτε» σε πιο πνευματικά θέματα και θα προσπαθήσετε να λύσετε απορίες που έχουν να κάνουν με τη κοσμογονία. Στις σχέσεις σας, θα νιώσετε αρκετά αμήχανα και ίσως μοναξιά, εφόσον σε συζητήσεις δε θα βρίσκετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Η μοναχικότητα θα σας χαρακτηρίζει έντονα και θα επεξεργαστείτε με περισσότερη σοφία, δυσκολίες και εμπόδια που έχουν εμφανιστεί στο δρόμο σας. Ίσως, η απόφαση να παραιτηθείτε ή σε κάποιους η απόλυση, φέρουν μικρές απώλειες στα οικονομικά και θα σας επηρεάσουν συναισθηματικά. Είναι μία περίοδος που σας δίνει το χρόνο να επεξεργαστείτε, ακόμα και λάθη του παρελθόντος, και να τα δείτε, που σας έχουν «οδηγήσει».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Ιανουάριος θα είναι για σας το έναυσμα να επεξεργαστείτε με περισσότερη σοφία και ωριμότητα θέματα που σας έχουν κουράσει ή έχουν δείξει λάθος δρόμο. Το έτος του 2023 για σας, θα είναι ένα «κλείσιμο» ενός κύκλου ζωής, με την ευκαιρία μπαίνοντας στο πρώτο μήνα του χρόνου να αντιληφθείτε ενεργά, τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Η διάθεση να μείνετε προσηλωμένοι στα εμπόδια που έχουν εμφανιστεί, δίνει το θάρρος και τη τόλμη να τα ξεπεράσετε. Η αναδρομή στα παλαιά, θα είναι έντονη και οι συζητήσεις σας με άτομα, τα οποία  εμπιστεύεστε ή μπορούν να σας καθοδηγήσουν, θα στοχεύσουν τις σκέψεις σας, στο κατάλληλο σημείο. Φροντίστε να μη «κινηθείτε» παρορμητικά και να μην επιτρέψετε σε εγωισμούς, να λάβουν χώρα στην επεξεργασία των θεμάτων που έχετε να αντιμετωπίσετε. Εξετάστε με περισσότερη ακρίβεια τα δεδομένα σας και δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Νέες ιδέες και προσδοκίες θα εμφανιστούν ενεργά στα νέα πλάνα που θα καθορίσετε να ακολουθήσετε. Αντιμετωπίστε τους γύρω με επιχειρήματα και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Εξετάστε τις εκδοχές που σας δίνονται, χωρίς να νιώθετε αμήχανα στο να τις διαχειριστείτε. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε κλάδο ή να επεκταθείτε σε ένα νέο τομέα. Ο τρόπος γενικότερα που θα αντιμετωπίζετε τα πράγματα, θα είναι πιο αισιόδοξος και τολμηρός. Οι αποφάσεις σας, θα έχουν ένα δυναμικό τόνο και θα αποτρέπουν, τους γύρω από την επιθυμία να σας παραπλανήσουν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Ιανουάριος θα είναι ένας ήπιος μήνας και θα σας εντάξει στην αρχή του νέου έτους, με ένα χαμηλόφωνο ύφος. Η υπομονή και η επιμονή θα σας χαρακτηρίζει, δίνοντας σας παράλληλα και χρόνο για να σκεφτείτε, πως θα πράξετε στο μέλλον. Οι ομαδικές συναντήσεις ή  και οι συνεργασίες, θα «έρθουν στο προσκήνιο» και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Στα εργασιακά σας, θα υπάρξουν άτομα που θα σας υποστηρίξουν και θα σταθούν δίπλα σας, σε δύσκολες στιγμές. Δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για ριζικές αλλαγές και για να μεταπηδήσετε από ένα τομέα σε έναν άλλο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να «βαδίσετε» με αργά βήματα και να μην αλλάξετε απότομα τη πορεία σας. Σε κρυφές καταστάσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, θα πρέπει να αφήσετε το κατάλληλο χρόνο, για να σας δείξουν το που θα πρέπει να καταλήξετε. Το ένστικτό σας, θα καθοδηγεί τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε και δε θα επιτρέψει να παραπαίετε. Σε περιπτώσεις που έχετε προγραμματίσει να κάνετε επενδύσεις ή αγορές σε ακίνητα, εμπιστευτείτε άτομα που είναι αρμόδια και έχουν αξιολογηθεί στο παρελθόν. Η ασχολία σας προς τη πνευματική ανάπτυξη, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στη καθημερινότητα και θα σας φέρει κοντά με κάθε πτυχή της ζωής σας, που αναζητάτε λύση. Μέσω της εμπιστοσύνης προς τον εαυτό σας, θα κατακτήσετε επιθυμίες και όνειρα που έχετε για το μέλλον σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ διασκέδαση και η δράση, θα είναι χαρακτηριστικά που θα σας «γεμίσουν» με αισιοδοξία και χαρά. Μπαίνοντας λοιπόν, σε ένα νέο έτος και το πρώτο μήνα του χρόνου, η ζωτικότητά σας, θα είναι έντονη και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να «βάλετ娻 σε δράση τα όνειρα σας. Εκμεταλλευτείτε γεγονότα ή καταστάσεις, που θα ευνοήσουν το δρόμο σας και θα μπορέσετε να προβάλετε ικανότητες και δεξιότητες, μέσω των συνεργασιών. Η συναδελφικότητα και η ομαδικότητα, θα βρεθούν στο επίκεντρο των στόχων σας και θα κάνετε τις ανάλογες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Η δράση, θα είναι έντονη αυτή τη περίοδο και θ’ αναδεικνύετε κρυφές προσδοκίες και όνειρα. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα θέματα που σας απασχολούν, χωρίς να δίνετε περισσότερη έμφαση, από ότι πρέπει. Στο δημιουργικό μέρος, θα είστε αρκετά ενεργητικοί και θα προσπεράσετε «κλισέ» του παρελθόντος. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, χωρίς να κρύβεστε πίσω από ενοχές και τύψεις. Η κοινωνικότητα σας, θα αυξηθεί και θα βρεθείτε σε νέους χώρους που θα σας ενθουσιάσουν και θα «τραβήξουν» το ενδιαφέρον σας. Σε ερωτικά θέματα, θα γνωρίσετε νέους συντρόφους και θα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, για τη συνέχεια τους. Παρασκήνια που θα εμφανιστούν στον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να μη δώσετε την ανάλογη βαρύτητα και ίσως να μην υπάρξει η ανάλογη διαφάνεια που αναμένετε. Δώστε περισσότερο χρόνο κι αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, που δε θα σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα στο μέλλον. Μία αίσθηση της ανόδου, θα βοηθά ζητήματα καριέρας και θα επαναφέρετε στο προσκήνιο, σκέψεις που στο παρελθόν, ίσως, αδυνατούσατε να υποστηρίξετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Ιανουάριος του 2023, θα είναι ένας σταθερός μήνας που δεν θα απέχουν πολύ,  οι σκέψεις, από τις ενέργειες. Η διάθεση να σταθεροποιηθείτε και να πειθαρχήσετε απέναντι σε ιδέες, οι οποίες  στο παρελθόν, σας έχουν ταλανίσει, θα φέρει μία ισορροπία. Εξετάστε με κάθε λεπτομέρεια, τα θέματα που έχουν λήξει ή πρέπει να λήξουν, και ενεργοποιηθείτε σε νέα μοτίβα. Οι δυσκολίες θα είναι εμφανείς και αρκετά επίπονες, για την ψυχολογία σας. Θα καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες και θα νιώσετε, ότι μόνο έτσι θα ανταμειφθείτε, καθώς τίποτα δε σας χαρίζεται. Σε περιπτώσεις που θα πρέπει να απλουστεύσετε τη ζωή σας, μπορεί να νιώσετε ότι, καθίσταται αδύνατον, αφού δεν ευνοείστε από συνθήκες και περιστάσεις. Πρέπει να δείτε με πιο αισιοδοξία τα πράγματα και να μην αγνοείτε, άτομα που έρχονται δίπλα σας, για να σας παράσχουν βοήθεια. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, θα βρεθούν τα οικογενειακά θέματα και τότε, θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μην αντιδράσετε «επιθετικά» ή βιαστικά. Ενώ μία έντονη διάθεση για καυγάδες και εντάσεις, θα σας καθοδηγεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, εσείς θα προσπαθείτε ταυτόχρονα, να διατηρείτε χαμηλούς τους τόνους  ανάμεσά σας. Συναλλαγές ή οικονομικά, μπορεί να σας δυσκολέψουν, όμως,  η εφευρετικότητα και η ευχέρεια του λόγου, θα είναι τα όπλα για να ανταπεξέλθετε χωρίς πολλές απώλειες. Γενικότερα, στη διάρκεια του έτους θα έχετε αρκετά την τύχη με το μέρος σας και χρήματα θα σας έρχονται από το πουθενά.  Σε νέες -όμως- ενάρξεις που έχετε προγραμματίσει, θα πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜπαίνοντας στο νέο έτος, θα βιώσετε μία έντονη αλλαγή, από το παρελθόν στο μέλλον. Ίσως, δεν είστε ακόμα έτοιμοι να φύγετε από συνήθειες του παρελθόντος και αυτό σας «κρατά» δέσμιους , χωρίς να σας επιτρέπει να δεχθείτε εύκολα τις αλλαγές. Οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι απείθαρχες κάποιες φορές, σε γεγονότα ή καταστάσεις και αυτό να προκαλεί δυσκολίες στις σχέσεις σας. Ίσως, νιώσετε μία μικρή αβεβαιότητα για το μέλλον, παρ’ ότι είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε και να κοιτάξετε μακριά. Η διασκέδαση και η χαρούμενη διάθεση, θα βοηθούν να προσπερνάτε εμπόδια, με λιγότερες σκέψεις ματαιοδοξίας. Δείξτε προσοχή, στις απότομες εναλλαγές των συναισθημάτων σας, οι οποίες σας «οδηγούν» σε λάθος αποφάσεις. Απομακρυνθείτε από υπερβολές, όπως  είναι οι χρήσεις ουσιών, ο τζόγος,  τα τυχερά παιχνίδια,  η χρήση του αλκοόλ, στα οποία θεωρείτε ότι βρίσκετε διαφυγή από δύσκολες καταστάσεις. Είναι μία περίοδος που θα εντάξετε στη καθημερινότητά σας, επιπλέον αθλήματα και η αίσθηση του κινδύνου, μπορεί να σας συναρπάζει. Στην εργασία σας, είστε σε θέση να κάνετε αλλαγές και να εξετάσετε νέες προοπτικές που σας χαρίζονται, φτάνει να λειτουργήσετε πιο πειθαρχημένα. Οι νέοι έρωτες που θα εμφανιστούν στη ζωή σας, δε σας υπόσχονται μακροχρόνια διάρκεια. Απλά, μπορείτε να τους ζήσετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Ιανουάριος του 2023 θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας για σας και οι ερωτικές σας σχέσεις θα τονίσουν το ρομαντικό στοιχείο. Θα είστε πολύ δοτικοί και θα φροντίσετε να καλύψετε ανάγκες και φυσικές, αλλά και ψυχικές του συντρόφου σας, χωρίς να σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μη ξεχνάτε να φροντίζετε και να δείχνετε αγάπη και προς τον εαυτό σας, ώστε να διατηρούνται οι μεταξύ τους ισορροπίες. Απλοποιήστε τις σκέψεις σας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις ικανότητές σας και ενεργείστε κατάλληλα. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να κάνετε πολύ δουλειά με τον εσωτερικό σας κόσμο και να επιλέξετε το δρόμο, τον οποίο θέλετε να ακολουθήσετε. Ίσως, σας ταλαιπωρήσουν κάποια διλλήματα, αλλά θα υπάρξουν άνθρωποι κοντά σας, που θα βοηθήσουν να τα ξεκαθαρίσετε. Η διαίσθησή σας, είναι ανεπτυγμένη και θα πρέπει να την εμπιστευτείτε, ιδίως σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η πορεία που θα «στραφείτε», θα στηρίζετε περισσότερο στα «θέλω» και στις επιθυμίες της καρδιάς σας, παρά στην λογική. Στις μόνιμες ερωτικές σχέσεις, μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα που θα εισχωρήσουν και ίσως, αναστατωθείτε. Συζητήστε τις σκέψεις και καταθέστε τα αληθινά σας συναισθήματα, χωρίς να νιώθετε ενοχές και τύψεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία στροφή προς τη πνευματικότητα θα είναι το κύριο μέρος που θα σας απασχολήσει αυτή τη περίοδο και θα θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο, από τις υλικές απολαύσεις. Είστε έτοιμοι να αναζητήσετε μοναχικά μέρη, που θα σας «κρατάνε» σε απόσταση από τη «βαβούρα» που προκαλούν οι γρήγοροι ρυθμοί. Παράλληλα, θα έχετε τον έλεγχο της επαφής με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ θα έχετε τη τάση να ξεκινήσετε νέα πράγματα στη ζωή σας και να τα «τρέξετε», παράλληλα θα μένετε μακριά από πολλές κοινωνικές επαφές ή εκδηλώσεις. Στις συζητήσεις με τους γύρω, ίσως νιώσετε ότι δε μπορείτε να επικοινωνείτε με τους πολλούς, αλλά με λίγους και εκλεκτούς. Οι ανησυχίες σας, ιδίως στο πνευματικό τομέα, θα επιλυθούν από άτομα, τα οποία ανήκουν σε αυτό το «μονοπάτι» και οι απαντήσεις τους, θα «χαρίσουν» μία νέα οπτική. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με νέα πράγματα ή να δηλώσετε συμμετοχή σε σεμινάρια, που θα καταρτίσουν τις γνώσεις σας. Αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, θα ευνοήσουν την εξέλιξή σας και θα αυξήσουν τον οικονομικό τομέα. Άτομα, που δε σας προσεγγίζουν με αθώο τρόπο, μείνετε επιφυλακτικοί και μην επιτρέπετε να κερδίζουν έδαφος, από τις δικές σας αδυναμίες. Η ερωτική σας ζωή, θα γίνει πιο ενεργή, απλά θα έλκεστε από άτομα πιο πνευματώδη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ εισαγωγή σας στο νέο έτος, θα είναι αρκετά δυναμική και θα «κυριαρχήσετε» απέναντι σε αρκετά θέματα που σας απασχολούν. Η αναζήτηση λύσεων, στα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, θα είναι πιο εύκολη, αφού θα δείξετε αποφασιστικοί και τολμηροί σε οποιαδήποτε πρόκληση. Εξετάστε τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή και «βάλτε»  τα όρια σας, δίνοντας ένα πιο αρμονικό κλίμα ανάμεσά σας. Το θάρρος θα σας χαρακτηρίζει σε κάθε κίνηση, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, με αποτέλεσμα να διαχειρίζεστε εμπόδια και δυσκολίες με έναν ευφυή τρόπο. Η κυριαρχική τάση θα είναι έντονη στους γύρω και δε θα χάσετε τις ευκαιρίες, ακόμα και προτάσεις για να διοικήσετε ή να αποκτήσετε μία πιο υψηλόβαθμη θέση. Τα οικονομικά σας θα είναι ανοδικά και θα είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Οι επενδύσεις, οι αγορές, τα ακίνητα, θα έχουν εύνοια αυτή τη περίοδο και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα ακτινοβολείτε στους γύρω. Η προσωπικότητά σας, θα μπορεί να «βγει» δυναμικά προς τα έξω και αυτό θα σας δίνει ευκαιρίες να ακολουθείτε με σταθερότητα τις προσδοκίες σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε δοτικοί αλλά και κυριαρχικοί. Αποφύγετε υπερβολές και ζηλοτυπίες, που μπορεί να φέρουν εντάσεις και εμπόδια ανάμεσα στο σύντροφό σας. Επίσης, μειώσετε ή ελέγξτε τη κτητικότητα, που μπορεί να εμφανίζεται εξαιτίας μιας ανασφαλής συμπεριφοράς. Για τους ελεύθερους, η ερωτική ζωή, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

©Typologos.com 2023