Αριθμολογία του Απριλίου του 2023

Γράφει η Μαρίνα Λουπάκη

Αριθμολόγος-Αναλύτρια Ταρώ

jpeg-optimizer_i-arithmologia-tou-Apriliou-2023

Την αριθμολογία του μηνός Απριλίου του έτους 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.Φωτογραφία από Henryk Niestrój από το Pixabay 

Την αριθμολογία του μηνός Απριλίου του έτους 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.

Αναλυτικότερα:

Η αριθμολογία του μήνα, είναι βασισμένη στον προσωπικό ηλιακό σας αριθμό. Για να βρείτε ποιος αριθμός αντιστοιχεί στο  προσωπικό μήνα σας, θα πρέπει να προσθέσετε την ημέρα και τον μήνα της γέννησής σας. Αν για παράδειγμα είστε γεννημένοι στις 29 Σεπτεμβρίου, προσθέτετε τα ψηφία, ώστε να βγει ένας μονοψήφιος αριθμός ως αποτέλεσμα, δηλαδή 2+9+0+9=20=2+0=2. Επομένως, ο αριθμός 2, είναι ο προσωπικός μήνας σας.

Σε περίπτωση κατά την οποία  το αποτέλεσμα του διπλού αριθμού που προκύπτει είναι 11,22,33, τότε παίρνετε επιρροή και από τους δύο αριθμούς, δηλαδή αν είστε το 11, τότε διαβάζετε τον προσωπικό μήνα 1 και τον προσωπικό μήνα 2. Αν είστε το 22  θα διαβάσετε το 2 και το 4, και τέλος αν είστε το 33 θα διαβάσετε το 3 και το 6.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία έντονη δημιουργικότητα και φαντασία, θα ακολουθεί τις ενέργειες σας αυτή τη περίοδο. Η διάθεση να γευτείτε νέες χαρές που σας προσφέρει η ζωή, θα αλλάξει τη καθημερινότητα και θα σας απομακρύνει από κοινότυπα και μέχρι και τώρα δεδομένα πράγματα. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα είναι στοιχεία που θα μπορείτε να πλαισιώσετε απόψεις που δείχνουν υπερβολικές, και να τις φέρετε σε ισορροπία. Στηριχτείτε σε ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα ενεργοποιήσουν ταλέντα ή κρυμμένες δυνατότητες. Οι διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στα κοντινά ή στα συγγενικά πρόσωπα, θα γίνουν πιο έντονες, εάν δε «καταλαγιάσετε» τα συναισθήματά σας. Εκμεταλλευτείτε, την ευκαιρία που σας δίνεται να εξισορροπήσετε την επικοινωνία μεταξύ τους και να βρείτε νέες διόδους για να υπάρξει ομαλότητα στις σχέσεις σας. Οι αντιπαραθέσεις, οι καυγάδες και οι εντάσεις, δεν αφήνουν να «κυλήσουν» οι συζητήσεις σας σε «χαμηλούς τόνους» και να υπάρξει αρμονική σχέση ανάμεσά σας. Η αλληλοκατανόηση και η ειλικρίνεια είναι τα «κλειδιά» που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η διασκέδαση και οι νέες ερωτικές σχέσεις που θα δημιουργηθούν, θα αναπτερώσουν το ηθικό και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Είστε έτοιμοι αυτή τη περίοδο, να ζήσετε αλλαγές που θα επιφέρουν καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον, αφού επικρατεί ο δυναμισμός στη συμπεριφορά σας. Η χαρά, η αισιοδοξία και η ανεμελιά θα σας χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα, καταφέρνοντας έτσι, να αλλάξετε τη καθημερινότητά σας. Επίσης, δεν είστε διατεθειμένοι να εισχωρήσετε εις βάθος σε σοβαρά θέματα, αφήνοντάς τα να εξελιχθούν με πιο αργούς ρυθμούς.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ σταθερότητα, η πυγμή που θα δείξετε τη περίοδο του Απριλίου του 2023, θα βοηθήσουν να «χτίσετε» θεμέλια για τα σχέδια, τα οποία  έχετε προγραμματίσει. Τη περίοδο αυτή, θα «κινηθείτε» με «αργούς» ρυθμούς, λαμβάνοντας υπόψιν απρόοπτα και δυσκολίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας. Οι σχέσεις σας θα τεθούν σε νέες βάσεις και θα ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει όλο αυτό το διάστημα. Εξετάστε με λεπτομέρεια ζητήματα, τα οποία έχουν δημιουργήσει μία δυσχερή επικοινωνία ανάμεσά σας και κατανοήστε ταυτόχρονα τις απόψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Η επιθυμία να έχετε τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις, οι οποίες επικρατούν γύρω σας, θα πρέπει να την εξισορροπήσετε σε περίπτωση που βρίσκεται σε υπερβολή. Ίσως, η έλλειψη ελέγχου σας δημιουργήσει μία ανασφάλεια και φοβία, αλλά θυμηθείτε ότι είστε ικανοί να τα καταφέρετε, όταν πιστέψετε στον εαυτό σας. Η αίσθηση αυτή, μπορεί να σας δυσκολέψει να έχετε εμπιστοσύνη στους γύρω, δημιουργώντας έτσι εντάσεις και αντιπαραθέσεις.  Κατανοήστε τα συναισθήματα των γύρω κι έπειτα συμπεράνετε το τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να «κινηθείτε». Οι συνεργασίες σας, θα έχουν το περιθώριο να ξεκαθαριστούν και να οργανώσετε νέα σχέδια που θα σας «οδηγήσουν» στην εξέλιξη. Μείνετε ευέλικτοι σε προτάσεις, οι οποίες μπορεί να σας ακουστούν εκ των προτέρων δύσκολες ή ακατόρθωτες. Συζητήστε τις εκδοχές που θα σας φτάσουν στη κορυφή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟι αλλαγές και οι νέες ενάρξεις θα επικρατήσουν έντονα αυτή τη περίοδο, αδυνατώντας κάποιες φορές να μείνετε σταθεροί σε θέματα, τα οποία έχετε στο μυαλό σας να πραγματοποιηθούν. Η ανάλαφρη διάθεση και η ανεμελιά θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα αντιπροσωπεύουν τη συμπεριφορά σας. Ίσως, «γεννηθεί» η ανάγκη να κάνετε πρωτότυπα ή καινοτόμα πράγματα, χωρίς να νοιάζεστε ιδιαίτερα για τις επιπτώσεις. Δείξτε προσοχή σε υπερβολές, για τις οποίες ίσως αργότερα μετανιώσετε. Το ελεύθερο πνεύμα και η διάθεση να ταξιδέψετε σε νέους τόπους, θα σας κάνει να γνωρίσετε καινούργια ήθη, έθιμα και να ζήσετε τη περιπέτεια. Αφήστε πίσω σας τις δυσκολίες και ζήστε τις όμορφες στιγμές, που σας προσφέρονται. Απομακρυνθείτε από το τζόγο και την έλξη παράνομων ουσιών. Αυτή τη περίοδο, θα νιώσετε έντονα τη δυσκολία να μείνετε «σταθεροί», κάνοντας σας να ψάχνετε συνεχώς νέες εμπειρίες και να βαριέστε πολύ εύκολα. Επομένως, οι νέες ερωτικές σχέσεις θα είναι πολύχρωμες, χωρίς να σας υπόσχονται πολύχρονη διάρκεια. Αποφύγετε, ριψοκίνδυνες συμπεριφορές που μπορεί να σας «οδηγήσουν» σε λάθος αποτελέσματα. Στις συνεργασίες, δε σας ικανοποιεί ο περιορισμός και οι υπερβολικές υποχρεώσεις κάνοντας σας να αντιδράτε και να συμπεριφέρεστε με ένταση, ιδίως σε περιπτώσεις που θα σας το απαιτήσουν.  Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να δημιουργήσει εγκλωβισμό και να νιώσετε μία μικρή αγανάκτηση. Καλό θα ήταν να συνδυάσετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας με τα επαγγελματικά σχέδια, τα οποία  βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ φροντίδα και η ευθύνη είναι ανεπτυγμένες αυτή τη περίοδο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναπτυχθούν σε μία πιο συναισθηματική δομή, οι σχέσεις σας. Η ενσυναίσθηση και η κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων, θα διαμορφώσουν ένα υγιές κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις σας. Ο Απρίλιος του 2023 είναι ένας μήνας που θα σας «αναγκάσει»  να αναλάβετε ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες ίσως μέχρι και τώρα αρνιόσασταν. Η αγάπη, η στοργή και η δοτικότητα είναι χαρακτηριστικά που θα σας  «φέρουν» πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Στη διαδικασία αυτή, μη ξεχάσετε τον εαυτό σας, να το προστατέψετε και να τον αγαπήσετε, όπως του αξίζει. Η συμπεριφορά σας γενικότερα θα είναι επιεικής σε όλες σας τις σχέσεις, καθώς είστε σε θέση να θυσιάσετε πολλά πράγματα για να τα καταφέρετε. Αποφύγετε, αυτοθυσίες που δε θα αναγνωριστούν αργότερα, επίσης και να επωμιστείτε ευθύνες τρίτων ατόμων. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα χαρακτηρίζει τις μακροχρόνιες σχέσεις ή το γάμο, δίνοντας την ευκαιρία να «αναζωπυρωθούν» πρωταρχικά συναισθήματα. Ίσως, έρθετε σε κάποιο δίλλημα ιδίως, σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική πορεία σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα άτομα, τα οποία επιθυμούν να εισβάλλουν στη σχέση σας και να δημιουργήσουν κενά ή εντάσεις. Η διάθεση να συμβουλέψετε και να «σταθείτε» δίπλα σε δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αγαπημένα άτομά σας, θα «γεφυρώσει» κενά στην επικοινωνία, που ίσως, έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την ανάγκη να σας επιβραβεύσουν και να σας ενθαρρύνουν. Περιορίστε τις ευθύνες και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που επιθυμείτε να αναλάβετε, διότι στο τέλος θα νιώσετε αδικημένοι και θα «γεννηθούν» πολλά παράπονα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5  

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ μοναχικότητα και η ανάγκη να διαλογιστείτε και να εξετάσετε εις βάθος θέματα, τα οποία σας απασχολούν, θα σας απομονώσουν κάποιες στιγμές από τη καθημερινότητα. Η διάθεση να ψάξετε το νόημα σε θέματα, τα οποία αφορούν στη μεταφυσική, θα σας «οδηγήσει»  σε νέες ανακαλύψεις. Η αναζήτηση απαντήσεων σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα, θα σας ενθουσιάσουν και θα σας «οδηγήσουν»  σε ενδιαφέροντα μονοπάτια. Η επιθυμία να κάνετε ενδοσκόπηση και να ασχοληθείτε με τα «μυστήρια» της ζωής, θα «αναζωπυρώσουν» σκέψεις και επιθυμίες του παρελθόντος, κάνοντας σας να «στραφείτε» σε πιο ουσιώδη θέματα. Προσοχή, στις αναζητήσεις σας, καθώς όταν είναι σε υπερβολικό βαθμό, μπορούν να σας αποκόψουν από τη πραγματικότητα. Η εφευρετικότητα και η δημιουργικότητα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα αυτή τη περίοδο, δίνοντας σας την ευκαιρία ν’  αναδείξετε ταλέντα και ικανότητες που έχετε κρυμμένα. Η διάθεση να λάβετε πολύ πληροφορία, θα τη βρείτε από τα βιβλία ή με τις συναντήσεις ατόμων, τα οποία είναι καταρτισμένα, κυρίως σε πνευματικά θέματα. Η στάση αυτή θα «χαρίσει» ηρεμία και γαλήνη, στη καθημερινότητά σας. Μία μικρή δυσκολία θα αντιμετωπίσετε στη κατανόηση των γύρω, ιδίως στις δικές σας απόψεις, καθώς δε μένετε σε επιφανειακά θέματα, αντιθέτως είναι πολύπλοκα τα ερωτήματά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, είστε διατεθειμένοι να «τρέξετε» με γρήγορους ρυθμούς και να αναλάβετε υποχρεώσεις, που απαιτούν να υπάρχει γρήγορη αντίληψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ δυναμικότητα και η προσωπική λάμψη θα εκπέμπονται έντονα στο γύρω περιβάλλον, κάνοντας σας να ξεχωρίζετε από τους γύρω. Η οικονομική ασφάλεια θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας, καταφέρνοντας -όμως- να τη κατακτήσετε με μεγάλη επιτυχία. Τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα βρείτε νέους πόρους εσόδων. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε μεγάλες προσπάθειες και να «κατακτήσετε» σχέδια, τα οποία σας έχουν δυσκολέψει μέχρι και τώρα. Η εξουσία και η ισχύς, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας και θα κάνετε αρκετές προσπάθειες για να κατακτήσετε μία θέση αντίστοιχη. Είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε «σκληρά» και να καταναλώσετε αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο, για να «κατακτήσετε» τις προσδοκίες που έχετε θέσει. Θυμηθείτε ότι η υπερβολή θα σας απομακρύνει από τη τρυφερότητα και τη θαλπωρή, που ίσως χρειάζεστε εσείς ή και οι γύρω σας. Το διάστημα του Απριλίου του 2023 χρειάζεται να θέσετε νέους στόχους, οι οποίοι θα βοηθήσουν να διοχετεύσετε την ενέργειά σας κατάλληλα. Η διάθεση να προσφέρετε μία οικονομική ασφάλεια στο σύντροφό σας, θα ευνοήσει τη σχέση σας, και θα της «χαρίσει» ευημερία. Προσοχή -όμως- να μην εξαρτάται η σχέση σας, μόνο από τον οικονομικό παράγοντα, αλλά κι από τον ανθρώπινο, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν σας, αισθήματα, επιθυμίες κι όνειρα. Το άγχος και η ένταση είναι στοιχεία που θα σας διακατέχουν τις περισσότερες φορές. Γι’ αυτό.  αποφύγετε να θυμώνετε με το παραμικρό και να φαίνεστε απότομοι σε συζητήσεις με τους γύρω. Η στάση αυτή, δε σας βοηθάει να καταλάβετε αν πληγώνετε τους άλλους και δείχνετε αδίστακτοι σε επιθυμίες ή όνειρα που έχετε θέσει. Ελέγξτε τον εαυτό σας και διατηρείστε την ηρεμία και τη γαλήνη που επικρατεί στον εσωτερικό κόσμο σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ απομόνωση και η μοναχικότητα είναι στοιχεία που θα σας διακατέχουν έντονα αυτή τη περίοδο. Ο Απρίλιος του 2023 είναι ένας μήνας, που βοηθά να κάνετε αναδρομή στο παρελθόν και να ελέγξετε λάθη, τα οποία έχουν γίνει. Η ολοκλήρωση ενός κύκλου, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα σας. Βρεθείτε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας και τα λάθη, τα οποία έχουν γίνει και επικεντρωθείτε σε εσωτερικές αλλαγές, που θα σας «οδηγήσουν» στην εξέλιξη. Η αίσθηση της μη κατανόησης από τους γύρω, θα είναι έντονη και θα νιώσετε αρκετά μόνοι. Η συναναστροφή σας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή αυτών που είναι καταρτισμένοι, θα βοηθήσουν να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά  σας. Η ενασχόλησή σας με τους άλλους και γενικότερα με τη ανθρωπότητα, θα σας «χαρίσει» μεγαλύτερη ενέργεια και θα «χρωματίσει» το σκοπό σας. Η συγχώρεση ατόμων που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν, θα είναι σημαντικό να μπορέσετε να το κάνετε, αφού έχετε αντιληφθεί την ανθρώπινη ύπαρξη. Αποφύγετε εγωιστικές ή κτητικές συμπεριφορές, καθώς θα σας εμποδίσουν να δείτε από μία άλλη οπτική τη πραγματικότητα και γενικότερα τη ανθρώπινη φύση. Σκοπός σας αυτή την περίοδο, είναι να «κινηθείτε» μέσα από την καρδιά σας και να λάβετε μηνύματα από το πνευματικό κόσμο. Δείξτε προσοχή στις απότομες μεταβολές των συναισθημάτων κατά τις οποίες από αγάπη και τη θαλπωρή θα μεταβαίνετε σε έντονο πόνο και θλίψη. Στην επαγγελματική σας ζωή, δεν επιθυμείτε να μείνετε περιορισμένοι και εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις ή χώρους, με αποτέλεσμα οι ενέργειες σας θα είναι ελεύθερες και γεμάτες δυναμισμό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία νέα αρχή θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας και θα «στρέψετε» τη προσοχή σας σε φιλελεύθερες ιδέες και απόψεις. Ο δυναμισμός και μία χαρισματική εικόνα θα υπάρξει προς τους γύρω, «κατακτώντας» με ευκολία όνειρα και επιθυμίες. Οι προσδοκίες που έχετε θέσει, θα λάβουν χώρα και θα αρχίσουν να υλοποιούνται χωρίς να υπάρξουν μεγάλες αντιπαραθέσεις στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Η αυτονομία και η αυτοδυναμία είναι προσόντα που σας διακατέχουν και μπορείτε να ξεπεράσετε δυσκολίες, οι οποίες τυχόν θα προκύψουν στο δρόμο σας. Η ικανότητα να ξέρετε πως θα αντιδράσετε σε δυσχερείς  καταστάσεις, θα σας «βγάζει» από τη δύσκολη θέση και θα κατακτάτε τους στόχους με μεγαλύτερη ευκολία. Η δυσκολία να ακούσετε τις απόψεις των άλλων και να συζητήσετε σε πιο ήπιο κλίμα, μπορεί να «φέρει» αντιδράσεις που θα σας κάνουν να ξεπερνάτε τα όρια σας. Μείνετε πιο διαλλακτικοί, σε συζητήσεις που δημιουργούν αμφιβολίες για το τρόπο που πρέπει να παρακινήσετε τα πράγματα και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Η φιλοδοξία και η αισιοδοξία είναι τα «κλειδιά» για να τα καταφέρετε, αφού είστε διατεθειμένοι να πολεμήσετε και να δώσετε τη μάχη σας, ανεξαρτήτου του αποτελέσματος. Οι πρωτοποριακές ιδέες είναι ικανές να σας ξεχωρίσουν από τους γύρω και  έχετε την ευχέρεια να λάβετε πρωτοβουλίες, που θα προβάλουν με ευκολία τα ταλέντα σας. Στις ερωτικές σχέσεις θα ακολουθήσετε μία πιο δυναμική μέθοδο, αναδεικνύοντας το μαγνητισμό και τον ερωτισμό σας. Οι εναλλαγές συντρόφων, ίσως σας ενδυναμώνουν την αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα, σας «χαρίζουν» τη περιπέτεια. Προσοχή, να μη «ξεφύγει» ο έλεγχος από τα χέρια σας και βρεθείτε εξ απήνης σε καταστάσεις, τις οποίες δεν έχετε υπολογίσει. Βαδίστε, με πιο σταθερά βήματα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ συνεργασία και η συναδελφικότητα είναι αυτά που θα χαρακτηρίζουν την εικόνα σας προς τους άλλους. Είστε διατεθειμένοι να ακούσετε και να αφουγκραστείτε ανησυχίες των γύρω, με αποτέλεσμα να τους βοηθήσετε και να τους καθοδηγήσετε, ιδίως αν έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο. Η λέξη «ισορροπία» είναι το «κλειδί» του Απριλίου του 2023, καθώς θέλετε να ενώσετε δύο αντίρροπες δυνάμεις, όπως το δυναμισμό με την αδυναμία, την αδιαφορία με το πάθος, την ψυχραιμία με το πανικό. Η εσωτερική γαλήνη θα βοηθήσει να δείτε με πιο «σφαιρική ματιά» τις καταστάσεις γύρω σας και να «στραφείτε» με πιο ξεκάθαρο μυαλό στις λύσεις τους. Η υπομονή, θα βοηθήσει να «αντλήσετε» δύναμη από μέσα σας και να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας παροτρύνουν σε ανόητες ενέργειες, εξαιτίας της ευαισθησίας και της καλοσύνης σας. Στον επαγγελματικό τομέα «οδηγηθείτε» με αργά βήματα προς την επιτυχία και αποφύγετε τη τεμπελιά ή τη φυγόπονη στάση. Ίσως, εμφανιστούν παρασκήνια ή αποκαλύψεις που θα σας εντυπωσιάσουν αρχικώς κι εκτενέστερα θα δημιουργήσουν αμφιβολίες για το τρόπο διαχείρισης τους. Στις ερωτικές σχέσεις σας ή στους μακροχρόνιους δεσμούς, θα πρέπει να είστε πιο ενδελεχείς, αφήνοντας πίσω σας ζηλοτυπίες ή ξεροκεφαλιές. Η εξάρτηση από ιδέες, απόψεις ή προτάσεις των άλλων δεν αφήνουν να «ξεδιπλώσετε» ελεύθερα τα συναισθήματα και τη προσωπικότητά σας. Στηριχτείτε στα ταλέντα και τις ικανότητές σας, προβάλλοντας με δυναμισμό τα θετικά σας στοιχεία και απορρίπτοντας κάθε τι, που σας διαβάλλει και σας «οδηγεί»  σε λάθος μονοπάτια. «Κρυφά» μυστικά που μπορεί να αποκαλυφθούν στη σχέση σας, ίσως γίνουν η αφορμή για να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας. Η απόφαση μίας προσωρινής  απομάκρυνσης ή του οριστικού χωρισμού μπορεί να είναι στις λύσεις σας.

©Typologos.com 2023