Tα ζώδια της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-18-voemvriou-2022 (2)

Η Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 αναφέρεται στις καταστάσεις όλων των ζωδίων, όπως τις καταγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Pavel από το Pixabay 

Η Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 αναφέρεται στις καταστάσεις όλων των ζωδίων, όπως τις καταγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία, είναι τα «κλειδιά» για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ημέρας. Συγκρατηθείτε, σε περιπτώσεις που προκαλέσουν την αντοχή και τη λογική σας. Αφήστε περισσότερο χρόνο στις αναζητήσεις σας και εστιάστε με πιο δυναμικό τρόπο, απέναντι στα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Φανείτε ρεαλιστές και μην αφήνετε αδυναμίες να κατακλύσουν τον ειρμό των σκέψεων σας. Αποφύγετε, ρίσκα και καταστάσεις που «οδηγούν» σε κίνδυνο. Προσέξτε, να μη φανείτε σχολαστικοί και αδιάκριτοι σε συζητήσεις, που μπορεί να εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Μία ευχάριστη διάθεση θα ανανεώσει τις σχέσεις ανάμεσά σας και θα πάρετε τη πρωτοβουλία να δώσετε ένα τέλος σε θέματα που σας απασχολούν. Παρασκήνια και «κρυφές» καταστάσεις, θα επηρεάσουν αρνητικά τον εργασιακό σας τομέα και η ψυχραιμία, θα είναι το «κλειδί» για να τις αντιμετωπίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Ζητήματα καριέρας θα ευνοηθούν και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με ανώτερα στελέχη, σχέδια ή ιδέες που έχετε οργανώσει. Διασκεδάστε και δημιουργείστε ένα νέο κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των σχέσεων σας. Θυμηθείτε, η τύχη θα είναι μειωμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΛΕΩΝ

♌Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις θα συσχετιστούν με πρόσωπα, τα οποία είναι κοντά σας ή που συμπαθείτε, δείχνοντας σας μία νέα οπτική. Μην εθελοτυφλείτε σε προτάσεις που αφορούν στην εξέλιξή σας και ιδίως, απευθύνονται σε θέματα καριέρας. Δικαστήρια ή νομικές υποθέσεις, θα ευνοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε περισσότερο για τον εαυτό σας, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας. Αποφύγετε, ματαιόδοξες σκέψεις που μπορούν να επεκτείνουν σε λάθος δρόμο τα πράγματα γύρω σας. Αναβλητικότητα ή ακυρώσεις, θα εμφανιστούν σε συγγενικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

♎O λεπτομερής έλεγχος και η επαναξιολόγηση σε σημαντικά θέματα της εργασίας, θα σας «βγάλει» από μία δύσκολη κατάσταση. Συζητήστε, με άτομα, τα οποία είναι εμπιστοσύνης ή έχουν την αρμοδιότητα επάνω στα ζητήματα που σας απασχολούν και ορίστε ένα μελλοντικό πλάνο.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-paraskevis-18-voemvriou-2022-dyo

♎Ζυγοί-O λεπτομερής έλεγχος και η επαναξιολόγηση σε σημαντικά θέματα της εργασίας, θα σας «βγάλει» από μία δύσκολη κατάσταση. Συζητήστε, με άτομα, τα οποία είναι εμπιστοσύνης ή έχουν την αρμοδιότητα επάνω στα ζητήματα που σας απασχολούν και ορίστε ένα μελλοντικό πλάνο.Φωτογραφία από Redleaf_Lodi από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Σε επαγγελματικά θέματα, μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια και απαισιοδοξία, ιδίως σε απρόοπτες προκλήσεις. Σε συνεργασίες ή θέματα γάμου, θα παρουσιαστούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, καθώς θα διατηρήσετε μία επίμονη στάση απέναντι σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η πρόθεση να αλλάξετε ένα μέρος της καθημερινότητας και να προσθέσετε δράσεις που σας ικανοποιούν, θα ανανεώσει τη διάθεσή σας και θα δείτε με πιο αισιοδοξία το μέλλον σας. Θέματα, που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, ιδίως με την εκπαίδευση και τη διαπαιδαγώγησή τους, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Προσπαθήστε να δείτε πιο αντικειμενικά τα πράγματα γύρω σας και μη μεγαλοποιείτε καταστάσεις που θα σας «φέρουν» σε αδιέξοδο. Μειωμένη  θα είναι η τύχη σε ερωτικά θέματα.  Γι’ αυτό, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Αποκαλύψεις, θα «έρθουν στο φως».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητα και προσπαθήστε να τα «βάλετε σε τάξη». Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα σας «χαρίσουν» ευχάριστες στιγμές. Εκμεταλλευτείτε, τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και στηρίξτε την επικοινωνία με τις οικείες σχέσεις,  σε νέα θεμέλια

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η επιμονή ή και η υπομονή, είναι στοιχεία που θα «οδηγήσουν» τις πράξεις σας προς το στόχο και θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η αρνητική ψυχολογία, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις σας. Γι’ αυτό, μείνετε αποστασιοποιημένοι σε συζητήσεις ή προκλήσεις.

©Typologos.com 2022