Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-16-Noemvriou-2022

Η Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 υπογραμμίζει τις τάσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες επισημαίνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Tiểu Bảo Trương από το Pixabay 

Η Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 υπογραμμίζει τις τάσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες επισημαίνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η δυναμική που θα δείξετε απέναντι στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα βελτιώσει και θα ενισχύσει τα οικονομικά σας. Βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης και μείνετε επιφυλακτικοί σε παρασκήνια ή «κρυφές» καταστάσεις που θα εξελιχθούν σε συνεργασίες ή θέματα μακροχρόνιων σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

♉«Βάλτε φρένο»  σε ενέργειες ή δράσεις που δεν έχουν κάπου να τις στηρίξετε. «Στηριχτείτε» στα θεμέλια που έχετε χτίσει και μην αφήνετε την αβεβαιότητα ή την αφέλεια, να σας «καθοδηγούν». Ξεκαθαρίσματα, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη, ιδίως σε συνεργασίες και ζητήματα γάμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Μία αυστηρή στάση ή ψυχρότητα θα παρουσιαστεί ανάμεσα στις σχέσεις σας. Γι’ αυτό, μην επιμείνετε σε συζητήσεις που απαιτούν εις βάθος ανάλυση. «Βάλτε σε τάξη» τα οικονομικά σας και δείτε πιο «σφαιρικά» τις ήδη προτάσεις που σας έχουν γίνει, επάνω σε αυτόν τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Αποφύγετε, να βρεθείτε με άτομα, τα οποία σας κάνουν να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και περιορίζουν την έμπνευσή σας. Μακρινές αποστάσεις που έχουν να κάνουν με ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα βελτιώσετε τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

♌Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας και να συγκεντρωθείτε στα δύσκολα, χωρίς να επιμείνετε σε λεπτομέρειες που σας «οδηγούν» εκτός σχεδίων. Κληρονομιές και δάνεια, θα μπορούν να ρυθμιστούν κάτω υπό νέες συνθήκες. «Βάλτε σε τάξη», ό,τι σας έχει μπερδέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Συνεργασίες με νέα άτομα ή αυτές που ήδη επικρατούν, θα αλλάξουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία προς το καλύτερο. Με άτομα, τα οποία  ανήκουν στο γυναικείο φύλλο, θα έχετε καλύτερη συνεργασία. Θέματα γάμου, θα αλλάξουν προς το καλύτερο και η επικοινωνία σας θα «σταθεί» σε ειλικρινή συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

♎Απρόοπτες επισκέψεις, μπορεί να «ακολουθήσουν»  στον επαγγελματικό χώρο και να βρεθείτε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Η διπλωματική σας στάση, θα είναι το «κλειδί» για να τα καταφέρετε. Δείξτε προσοχή, σε προτάσεις που ενδεχομένως να σας πιέσουν ψυχολογικά και να επηρεάσουν αρνητικά τα σχέδια σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-16-Noemvriou-2022-dyo

♌Λέοντες-Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας και να συγκεντρωθείτε στα δύσκολα, χωρίς να επιμείνετε σε λεπτομέρειες που σας «οδηγούν» εκτός σχεδίων. Κληρονομιές και δάνεια, θα μπορούν να ρυθμιστούν κάτω υπό νέες συνθήκες. «Βάλτε σε τάξη», ό,τι σας έχει μπερδέψει.Φωτογραφία από friday2022 από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Παρασκήνια και εργασιακά θέματα, μπορεί να αποκαλυφθούν και να προκαλέσουν μία μικρή ένταση. Η στάση σας απέναντι στη διευθέτηση των καταστάσεων, θα είναι αυτή που θα «φέρει» και το ανάλογο αποτέλεσμα. Αποφύγετε, βιαιότητες και λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η στασιμότητα στα θέματα που σας απασχολούν, δημιουργεί μία μικρή ανία και παθητικότητα. Ίσως, θα πρέπει να γίνετε πιο ενεργητικοί και να μη στρέφετε τη προσοχή σας σε λάθος καταστάσεις. Άτομα, τα οποία είναι της εμπιστοσύνης σας, θα βοηθήσουν στην επίλυσή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Μην επιτρέψετε να χαθούν ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της ημέρας. Βάλτε τα δυνατά σας και αφουγκραστείτε τις εξελίξεις γύρω σας. Άτομα, τα οποία έχουν ένα αρνητικό παρελθόν, μπορεί να μη σας βλέπουν με την δική σας αγνότητα. Μείνετε απλά, επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με τη χαρούμενη διάθεση που διαθέτετε αυτή τη περίοδο. Έτσι, θα έχετε το περιθώριο να συζητήσετε ζητήματα που σας απασχολούν, με περισσότερη δυναμική και αισιοδοξία. Μία ερωτική διάθεση θα σταθεί ως κίνητρο, στο να αλλάξετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι πιο εποικοδομητικό και χαρούμενο για τον εαυτό σας. Αποφύγετε συναντήσεις ή συζητήσεις που σας κουράζουν ψυχικά και δε μπορείτε να βρείτε άμεσες λύσεις. Το ενδιαφέρον που δείχνετε απέναντι σε θέματα εκπαίδευσης ή ανώτερης γνώσης, θα βελτιώσει τη σταδιοδρομία σας.

©Typologos.com 2022