Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη,PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-17-noemvriou-2022

Η Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 «καταδεικνύει»  τις διεξόδους για όλα τα ζώδια, όπως τις επισημαίνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη,PhD.Φωτογραφία από Alexander Krivitskiy από το Pixabay

Η Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 «καταδεικνύει»  τις διεξόδους για όλα τα ζώδια, όπως τις επισημαίνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη,PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Επαγγελματικά σχέδια που απευθύνονται στο άμεσο μέλλον, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα ξεκινήσετε να τ’ «ακολουθείτε» με μεγαλύτερο σθένος και τόλμη. Δυσκολίες και εμπόδια θα παρουσιαστούν σε οικονομικά θέματα και κυρίως σε ότι αφορά στα δάνεια και στις κληρονομιές.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Δείξτε πιο «σταθεροί» στα σχέδια που προτείνετε, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο να φανείτε αμελείς και αφελείς. Με τους συνεργάτες ή συνεταίρους σας, καλό θα ήταν να δώσετε χρόνο μεταξύ σας και ν’ αποφύγετε να οριστικοποιήσετε σχέδια, καθώς και ιδέες. Αποκαλύψεις θα «έρθουν στο φως» στον οικονομικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Ενώ τα πράγματα γύρω σας δείχνουν μία διαφορετική διαδρομή, απρόοπτα συμβάντα θα τη διακόψουν ή θα την αναβάλουν. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή να υλοποιήσετε προσδοκίες που έχετε στο πλάνο σας. Θέματα υγείας, απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα έχετε το περιθώριο να αναπτυχθείτε σε νέους τομείς, εφόσον το έχετε βάλει ως στόχο. Χρήματα που προέρχονται από συναλλαγές ή από προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Μειωμένη θα είναι η τύχη για εσάς.

ΛΕΩΝ

♌Η προσπάθεια να επικεντρωθείτε σε αντιδράσεις που σας «κινούν» το ενδιαφέρον, θα στρέψει τη προσοχή σας, σε κάτι πιο ουσιώδες. Νέοι έρωτες θα υπάρξουν στη ζωή σας και θα αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που δείχνουν ότι δεν «οδηγούνται» πουθενά. Σε σχέσεις που έχουν «γερά θεμέλια», θα αναζωπυρωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μην αφήσετε τις σκέψεις σας, να υπερβαίνουν της λογικής και να «οδηγούνται» σε ουτοπικά συμπεράσματα. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να σας εμποδίσει ν’ αναδείξετε ταλέντα και ικανότητες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

ΖΥΓΟΣ

♎Σήμερα, μπορείτε να δώσετε στη δημοσιότητα σχέδια και ιδέες που έχετε προσπαθήσει να «κατακτήσετε» στο παρελθόν και δεν έχουν ολοκληρωθεί. Η συμφιλίωση, είναι το «κλειδί» της ημέρας. Οι επικοινωνίες θα βελτιωθούν και έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε μελλοντικά ζητήματα, ιδίως των διαπροσωπικών σχέσεων σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-17-noemvriou-2022-dyo

♍Παρθένοι-Μην αφήσετε τις σκέψεις σας, να υπερβαίνουν της λογικής και να «οδηγούνται» σε ουτοπικά συμπεράσματα. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να σας εμποδίσει ν’ αναδείξετε ταλέντα και ικανότητες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ηρεμήσετε.Φωτογραφία από Pavel από το Pixabay

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η ημέρα, δε κρίνεται από τις πιο καλύτερες. Γι’ αυτό, αποφύγετε παρεξηγήσεις και συναντήσεις στο οικείο περιβάλλον. Μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμου, θα δυσκολευτούν και θα δημιουργηθούν μικρές εντάσεις ανάμεσά σας. Μία απόδραση στη φύση, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ερωτική διάθεση και ο ρομαντισμός, που θα δείξετε στη σχέση σας, θα φέρει πιο κοντά το σύντροφό σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Γι’ αυτό, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που πρόκειται να παρουσιαστούν. Η ημέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και επίλυση παρεξηγήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Παρασκήνια και «κρυφές» υποθέσεις, θα «έρθουν στην επιφάνεια»  και θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Η διάθεση να εξετάσετε τη σχέση σας υπό μία νέα οπτική, θα φέρει θετικές αλλαγές. Αποφύγετε, υπερβολές και στερεότυπα που στέκονται εμπόδιο στην επικοινωνία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ταξίδια με κοντινό προορισμό, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Η έμπνευση και η δημιουργικότητα θα είναι μειωμένες, χωρίς να σας αφήσουν το περιθώριο να δημιουργήσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Οι σχέσεις με το συγγενικό περιβάλλον, θα βελτιωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μικρές ανατροπές ή εμπόδια, μπορεί να εμφανιστούν στα δικαστικά ζητήματα ή στην εκπαίδευση. Οι συζητήσεις θα πρέπει να εξελιχθούν σε χαμηλούς τόνους, για να αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες με τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν. Περιουσιακά θέματα, θα ευνοηθούν.

©Typologos.com 2022