Τα ζώδια της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη,PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-31-Oktovriou-2022

Με τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώνεται ένας ενδιαφέρων μήνας για όλα τα ζώδια, όπως τα σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Alan Frijns από το Pixabay 

Με τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώνεται ένας ενδιαφέρων μήνας για όλα τα ζώδια, όπως τα σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈«Θερμά» συναισθήματα διοχετεύονται στην ατμόσφαιρα από μέρους σας, κάνοντας το κλίμα πιο ευνοϊκό σε θέματα επικοινωνίας. Στον εργασιακό σας χώρο, μπορείτε να είστε πιο συνεσταλμένοι και προσγειωμένοι, ιδίως σε ζητήματα που αφορούν νέες συνεργασίες. Νέα ερωτικά ειδύλλια θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η ψυχολογική σας κατάσταση, δείχνει αρκετά πτωτική και αυτό, δε σας βοηθά να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Μπορείτε, να αφήσετε περισσότερο χρόνο στην επεξεργασία των θεμάτων που σας ενδιαφέρει και να αποφύγετε παράλληλα άτομα με ένα σκοτεινό παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Ασχοληθείτε με κάτι που είναι πρωτοποριακό και ασυνήθιστο, χωρίς να σας εκπλήξει. Ίσως, συμβούν αρκετά απρόοπτα, τα οποία θα απαιτήσουν να είστε συγκεντρωμένοι στην ανάλυσή τους. Μην επιτρέψετε σε κυκλοθυμικές συμπεριφορές να δημιουργήσουν θέματα στην εξέλιξη της καριέρας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η υπομονή και η επιμονή είναι τα «κλειδιά» της ημέρας, ιδίως σε θέματα εκπαίδευσης ή νομικών θεμάτων. Οι εντάσεις και οι καυγάδες, στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Βρείτε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

♌Η αυτοπεποίθηση και η χαρούμενη διάθεση, θα αναδείξουν στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Η δυναμική παρουσία που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας, θα βοηθήσει να τα χειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Δυσκολίες, θα εμφανιστούν στον οικονομικό τομέα και ιδίως στα κληρονομικά, καθώς  και στις τράπεζες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η ψυχολογική σας κατάσταση, θα «βάλει φρένο» στις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις και θα σας «κρατήσει» μακριά από δυναμικές εξορμήσεις. Ίσως, η λύση να μείνετε στο σπίτι ή να βρεθείτε σε χώρους που νιώθετε άνετα, θα σας «φέρει» πιο κοντά με τις προσδοκίες και τα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Οι δισταγμοί και οι αμφιβολίες, δε βοηθούν να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τα θέματα που σας απασχολούν. Φίλοι και κοντινό περιβάλλον, θα «σταθούν» αρωγοί στα σχέδια σας.Σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων, θα έχετε το περιθώριο να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικά ζητήματα που σας έχουν απομακρύνει.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-31-Oktovriou-2022-dyo

♈Κριοί-«Θερμά» συναισθήματα διοχετεύονται στην ατμόσφαιρα από μέρους σας, κάνοντας το κλίμα πιο ευνοϊκό σε θέματα επικοινωνίας. Στον εργασιακό σας χώρο, μπορείτε να είστε πιο συνεσταλμένοι και προσγειωμένοι, ιδίως σε ζητήματα που αφορούν νέες συνεργασίες. Νέα ερωτικά ειδύλλια θα σας ενθουσιάσουν.Φωτογραφία από laughingfire από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Σε περίπτωση που δείξετε κάπως διστακτικοί, σκεφτείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε ό,τι έχετε στοχεύσει. Στον εργασιακό σας τομέα, θα υπάρξουν συναντήσεις ή προτάσεις που θα σας χαροποιήσουν και θα αλλάξουν τη συμπεριφορά σας απέναντι σε νέες συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Ο επαναπροσδιορισμός της θέσης σας, ιδίως σε ερωτικά θέματα θα ανανεώσει τις σκέψεις και τη συμπεριφορά σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και ιδίως με την ανώτερη εκπαίδευση, θα ανατρέψουν την μέχρι και τώρα πορεία. Μείνετε σταθεροί, στις προσδοκίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Σήμερα, ίσως εμφανιστεί μία τάση μοναξιάς και να σκεφτείτε ό,τι ονειρεύεστε. Η διαφυγή σας από την πραγματικότητα, θα είναι μία ανάπαυλα των αρνητικών σκέψεων, που ίσως μέχρι και τώρα ήταν τεταμένες. Το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε δυσκολίες που σας δημιουργούν αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα ευνοήσει τα μελλοντικά σχέδια σας. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας ωθήσει να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε περίπτωση που θα θελήσετε να αναζωπυρώσετε ερωτικά συναισθήματα σε σχέσεις του παρελθόντος, θα πρέπει να «οδηγηθείτε» σε «αργά» βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Ένα επαγγελματικό γεύμα θα αλλάξει τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή συνεταίρους σας. Συζητήστε, για ό,τι σας απασχολεί και αφήστε χρόνο και χώρο σε νέα σχέδια ή προτάσεις. Η δυναμική στάση που θα δείξετε, θα ενισχύσει την εικόνα και στη συνέχεια τα οικονομικά σας.

©Typologos.com 2022