Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-5-Oktovriou-2022

Η Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 υπογραμμίζει τα εργασιακά θέματα όλων των ζωδίων, τα οποία εξετάζει η μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 Η Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 υπογραμμίζει τα εργασιακά θέματα όλων των ζωδίων, τα οποία εξετάζει η μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και πιο συγκεκριμένα σε συνεργασίες ή θέματα γάμου, θα σας αναγκάσουν να δείτε από μία διαφορετική οπτική τα πράγματα. Τα υλικά αγαθά ή και η υλική ασφάλεια, είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Ασχοληθείτε με υποθέσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με θέματα παιδείας, οικονομικά, ταξίδια και χαρείτε την ημέρα. Μία αισιόδοξη και γενναιόδωρη διάθεση, θα βελτιώσει την ψυχολογία και θα σας κάνει τολμηρούς και αποφασιστικούς. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Μία εσωτερική παρόρμηση θα δώσει μία διαφορετική αντίληψη στα πράγματα. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και να πράξετε το καλύτερο για σας. Μυστικά του παρελθόντος ή παρασκήνια, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δώσουν ένα ενδιαφέρον «στίγμα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι το σημαντικότερο πράγμα που θα πρέπει να ερευνήσετε και να εστιάσετε σε ό,τι θεωρείτε εμπόδιο για την ισορροπία σας. Η ειλικρίνεια και η κατάθεση αληθινών συναισθημάτων, θα βελτιώσουν την ερωτική σας σχέση και θα φέρουν πιο κοντά τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

♌Μία ρουτίνα και μία καθημερινότητα θα χαρακτηρίζει την διάρκεια της ημέρας, χωρίς να έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με νέα ή πρωτότυπα πράγματα. Οι επικοινωνίες με τους γύρω θα βελτιωθούν και θα δημιουργήσουν ένα ήπιο κλίμα ανάμεσά σας. Ένας περίπατος στην φύση θα σας ευνοήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η οξύτητα της σκέψης σας και η οργάνωση απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις, θα βοηθήσουν να διαμορφώσετε μία νέα καθημερινότητα. Η ενασχόλησή σας με εκπαιδευτικά θέματα ή μόρφωσης, θα διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Κάντε τις προσπάθειες σας και θα ανταμειφθείτε.

ΖΥΓΟΣ

♎Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση θα σας εμποδίσει να εξελιχθείτε ή να επικεντρωθείτε σε θέματα του παρελθόντος. Αφήστε την ημέρα να περάσει αθόρυβα και ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε αποκαλύψεις που θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικά ή συνεργασιών.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-5-Oktovriou-2022-dyo

♒Υδροχόοι-Παρασκηνιακά θέματα που θα σας απασχολήσουν, απαιτούν προσοχή και να αποφύγετε υπερβολές. Έχετε μία τάση να «σκαλίσετε» κρυφές πτυχές σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις κοντινές σας σχέσεις και αυτό δε βοηθά να μένετε αντικειμενικοί απέναντι στα πράγματα.  Το «κλειδί» της ημέρας είναι η αποστασιοποίηση.Φωτογραφία από Jupi Lu από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μία έντονη κινητικότητα θα προσδιορίσει τις ενέργειές σας και θα προσπαθήσετε να δώσετε μία ευχάριστη «νότα» στην ημέρα σας. Η χαρούμενη διάθεση θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα, φέρνοντας αποτέλεσμα να βελτιώσετε συνεργασίες, συμφωνίες, ή θέματα μακροχρόνιων σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η ζεστασιά και η ευαισθησία που δείχνετε στα προβλήματα των κοντινών σας ατόμων, θα σας φέρει πιο κοντά. Θέματα, τα οποία αφορούν στην εργασία σας θα πάρουν την διαδρομή που έχετε επιλέξει, καθώς οι προσπάθειες, που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, θα είναι ανάλογες με το αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Αποφύγετε εντάσεις και κρίσιμα ζητήματα που δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον συναισθηματικό σας τομέα, ακόμα και στους εξωγενείς παράγοντες, δε θα σας επιτρέψουν να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να τις «βάλετε σε τάξη».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Παρασκηνιακά θέματα που θα σας απασχολήσουν, απαιτούν προσοχή και να αποφύγετε υπερβολές. Έχετε μία τάση να «σκαλίσετε» κρυφές πτυχές σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις κοντινές σας σχέσεις και αυτό δε βοηθά να μένετε αντικειμενικοί απέναντι στα πράγματα.  Το «κλειδί» της ημέρας είναι η αποστασιοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ημέρα θα έχει διττή σημασία, καθώς τα πράγματα γύρω, θα σας κάνουν να νιώθετε αμφιβολίες για το αποτέλεσμα ή τον τρόπο διαχείρισής τους. Δώστε περισσότερο χρόνο στα πράγματα και μην πιέζετε ή επιμένετε για ένα άμεσο αποτέλεσμα. Η υποστήριξη από το γύρω περιβάλλον, θα είναι αρωγός για τα επόμενα βήματά σας.

©Typologos.com 2022