Τα ζώδια της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-tritis-4-Oktovriou-2022

Η Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 αναφέρεται διεξοδικά στα σχέδια όλων των ζωδίων, τα οποία αναλύει η μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD. Φωτογραφία από Bella H. από το Pixabay 

Η Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 αναφέρεται διεξοδικά στα σχέδια όλων των ζωδίων, τα οποία αναλύει η μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα και δώστε την ενέργειά σας σε περισσότερες δημιουργίες. Οι εκδηλώσεις ή οι συνεστιάσεις, θα ενισχύσουν τον κοινωνικό σας κύκλο και θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για καινούργιες ιδέες. Βρεθείτε κοντά με τον σύντροφό σας και μέσω της κατανόησης θα ξεπεράσετε δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μη «φορτώνετε» την καρδιά σας με αρνητικά συναισθήματα και αναλογιστείτε τα πράγματα με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Ίσως, σας «ξυπνήσουν» μνήμες του παρελθόντος, οι οποίες θα αναταράξουν τον ψυχικό σας κόσμο. Η επιθυμία να αναζωπυρώσετε σχέσεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν, απαιτεί ανάλυση κι επεξεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα και να «στραφείτε»  σε καινούργια πράγματα, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με οικεία πρόσωπα και φίλους, θα σας «χαρίσει» ευχάριστες στιγμές. Μικρά ταξίδια θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα αλλάξετε εικόνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Περιορίστε τους γρήγορους ρυθμούς και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να σας παρασύρουν σε ενέργειες που δεν επιθυμείτε. «Στραφείτε» προς την υλική σας ασφάλεια κι εξετάστε με λεπτομέρεια οικονομικά, καθώς και θέματα καριέρας. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

♌Ίσως, παρατηρήσετε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο και αυτό δε θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Απρόσμενα γεγονότα θα αυξήσουν την αντιληπτικότητά σας και θα σας «κρατήσουν» εστιασμένους στην επίλυσή τους. Κληρονομικά, δάνεια, και γενικότερα νομικά θέματα, θα εμφανίσουν δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μία ρομαντική διάθεση θα είναι διάχυτη στην ερωτική σας σχέση και αυτό θα «χαρίσει» ευχάριστα συναισθήματα. Εάν παρατηρήσετε τον εαυτό σας να νιώθει περιορισμό και δέσμιο σε  γεγονότα, αποστασιοποιηθείτε και μην επιμένετε να τα επιλύσετε σήμερα. Αφήστε τα, για μια άλλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ

♎Το πνεύμα ελευθερίας και η ταχύτητα που θέλετε να τρέξετε τα πράγματα, σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους γύρω. Φροντίστε να είστε μέσα σε ρυθμούς που υποστηρίζονται από φυσιολογικά όρια και μην υπερβάλετε. Μπορεί, στην συνέχεια να μετανιώσετε για κάποιες επιλογές.

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-tritis-4-Oktovriou-2022-dyo

♑Αιγόκεροι-Η ευαισθησία και η αδυναμία που δείχνετε σε κάποιες καταστάσεις, δε σας βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα την αλήθεια. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, χωρίς να προβαίνετε σε λάθος συμπεράσματα. Διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η επιχειρηματική σας στάση και θέματα εργασίας, θα βρουν τη δίοδο που εσείς επιθυμείτε. Η ικανότητα να αντιλαμβάνεστε με ταχύτητα τις εξελίξεις και να λειτουργείτε κατάλληλα, μπορεί να στηρίξει νέες ιδέες, καθώς και στόχους. Οι προσδοκίες που έχετε θέσει, είναι ικανές να αλλάξουν τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Στα επαγγελματικά σας θα ήταν το κατάλληλο κλίμα  συζητήσεων, εάν εσείς παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων και δε βιάζεστε να ενεργήσετε. Ακολουθήστε μία «σταθερή» στάση και αποφύγετε υπερβολές, για τις οποίες  μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε. Στον ερωτικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ευαισθησία και η αδυναμία που δείχνετε σε κάποιες καταστάσεις, δε σας βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα την αλήθεια. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, χωρίς να προβαίνετε σε λάθος συμπεράσματα. Διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ευχάριστες συναντήσεις θα προγραμματίσετε σήμερα, δίνοντας σας την ευχέρεια να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Εάν έχετε προγραμματίσει να επαναξιολογήσετε ζητήματα που αφορούν στις συνεργασίες, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Στο οικείο περιβάλλον η επικοινωνία θα βελτιωθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει ανάμεσα στην ερωτική σας σχέση και θα υπάρξει η ευκαιρία, ώστε να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα. Οι συζητήσεις σας θα ήταν καλό, να γίνουν στα πλαίσια κάποιας εξόδου. Φροντίστε την υγεία σας και εντάξτε την άθληση στην καθημερινότητά σας.

©Typologos.com 2022