Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-3-Oktovriou-2022

Η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου «βηματίζει» στα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα «αποτυπώνει» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Dan Bui από το Pixabay 

 Η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου «βηματίζει» στα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα «αποτυπώνει» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Σήμερα,εξαιτίας της αισιόδοξης διάθεσής σας τίποτα δε σας σταματά. Η πρόθεση να ενεργοποιηθούν τα καινούργια σας σχέδια και να βρείτε νέους τρόπους για πιο γρήγορους ρυθμούς, θα απορροφήσει σκέψεις κι ενέργεια. Μείνετε προσεχτικοί στις γύρω εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Θέματα που συσχετίζονται με την υλική ασφάλεια και τα οικονομικά σας, μπορεί να «οδηγηθούν» σε κάποιες αποκαλύψεις, τις οποίες δεν αναμένετε. Μπορεί, η ημέρα να χαρακτηριστεί δύσκολη, όμως, η οξύτητα της σκέψης σας και η πειθαρχία που σας διακατέχουν, θα γίνουν τα «όπλα» να τα αντιμετωπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Διαγνώστε τα συναισθήματα των γύρω, πριν από κάποιες ενέργειες που έχετε προγραμματίσει. Οι φίλοι, θα μπορέσουν να σας συμπαρασταθούν σε προσωπικά προβλήματα, καθώς είστε διαθέσιμοι να τους ακούσετε. Κάντε ένα περίπατο στην φύση ή ασχοληθείτε με τον αθλητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την ρουτίνα και την καθημερινότητα, θα σας «κρατήσουν» προσγειωμένους σε τυχόν αποδράσεις, τις οποίες δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε. Θέματα που έχουν να κάνουν με τον νόμο και τα συγγενικά σας πρόσωπα, θα σας δυσκολέψουν.

ΛΕΩΝ

♌Η περίοδος που έχετε διανύσει ήταν αρκετά αγχώδης και αυτό ίσως, εμφανιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό σήμερα. Μείνετε στο σπίτι ή βρεθείτε με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη ημέρα. Απλά, διασκεδάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μία έντονη συναισθηματική κατάσταση μπορεί να «σταθεί» εμπόδιο στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Οργανώστε την σκέψη σας και προγραμματίστε πλάνα, τα οποία έχουν μακροχρόνια πορεία. Αποκαλύψεις σε θέματα γάμου ή συνεργασιών, θα σχηματίσουν ένα αρνητικό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ

♎Στον εργασιακό σας τομέα, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, με αποτέλεσμα να απαιτούνται περισσότερες ώρες εργασίας. «Μπείτε» σε νέους ρυθμούς και στηριχτείτε στις ικανότητες, καθώς και στις δυνατότητες που έχετε. Οι συνεργασίες σας, έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία νέα πορεία.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-3-Oktovriou-2022-dyo

♐Τοξότες-Αποφύγετε συζητήσεις με κρίσιμα θέματα, καθώς η ψυχολογία σας είναι αρκετά πτωτική. Εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας και επιζητήστε αδυναμίες, καθώς και υπερβολές, που έχετε δείξει στο παρελθόν. Μία ερωτική διάθεση θα ανανεώσει την σχέση σας και θα περάσετε ευχάριστα. Φωτογραφία από Jakub Kopczyński από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μιλήστε με ειλικρίνεια κι εκφράστε χωρίς φόβο τα ζεστά σας συναισθήματα. Η επιφυλακτικότητα σε περιπτώσεις που δεν απαιτείται, μπορεί να «βάλει φρένο» σε συζητήσεις. Η καριέρα σας, θα έχει την εύνοια της ημέρας, με αποτέλεσμα να αξιοποιήσετε τις επιδεξιότητες και τις ικανότητες που σας διακατέχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Αποφύγετε συζητήσεις με κρίσιμα θέματα, καθώς η ψυχολογία σας είναι αρκετά πτωτική. Εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας και επιζητήστε αδυναμίες, καθώς και υπερβολές, που έχετε δείξει στο παρελθόν. Μία ερωτική διάθεση θα ανανεώσει την σχέση σας και θα περάσετε ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η τάση να «σκαλίσετε» θέματα του παρελθόντος, μπορεί να σας φέρει μία ανησυχία. Περιορίστε την φαντασία σας και μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας καθοδηγούν και να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με κάτι που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συμφιλιωθείτε με άτομα, ή καταστάσεις και να οργανώσετε νέα σχέδια για το μέλλον. Συμφωνίες και συνεργασίες, που έχετε στο πλάνο, θα απαιτήσουν πολύωρες προσπάθειες, στις οποίες είστε έτοιμοι και ικανοί ν’ ανταπεξέλθετε. Η επικοινωνία με τους γύρω θα βελτιωθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μία αυστηρή κριτική μπορεί να εμφανίσουν άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος και θα γίνει το «κίνητρο» για να «πάτε παρακάτω». Δείξτε σοβαρότητα απέναντι στις καταστάσεις και αντισταθείτε σε προκλήσεις που μπορεί να σας «βγάλουν εκτός ορίων». Ευνοούνται θέματα υγείας.

©Typologos.com 2022