Αξιοπιστία,ταχύτητα,οικονομία= μεταφορική εταιρεία Μαρίνος!

Υπευθυνότητα-ασφάλεια!

jpeg-optimizer-marinos-metakomiseis 1

Αξιοπιστία,ταχύτητα,οικονομία= μεταφορική εταιρεία Μαρίνος!

Η καλύτερη μετακόμιση  επιτυγχάνεται, όταν έχεις άριστους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις, που προκύπτουν από όλη την διαδικασία της συσκευασίας μέχρι και τις μεταφορές όλων των αντικειμένων.Αυτές τις καταστάσεις αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι της μεταφορικής εταιρείας Μαρίνος, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και οι οποίοι διαθέτουν την αξιοπιστία και την 23χρονη εμπειρία για να υποστηρίξουν τις  αποθηκεύσεις – μεταφορές-μετακομίσεις, αφού επιτυγχάνουν:

Εξοικονόμηση χρόνου…

Η σκέψη της συσκευασίας-αποσκευασίας των επίπλων-αντικειμένων-συσκευών,που αποκτήθηκαν μέσα στο διάβα της ζωής μπορεί να αποβεί αποθαρρυντική,ειδικά όταν αυτή περιλαμβάνει τη διαχείριση και των υπόλοιπων αγαθών της οικογένειας !Η διαδικασία των μετακομίσεων μπορεί να καταστεί εξαιρετικά χρονοβόρα και θα χρειαστεί να καταναλώσετε επιπλέον ώρες εργασίας.

«Ο χρόνος σας, είναι πολύτιμος. Εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά. Δε θα σας απασχολήσουμε περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο η μετακόμισή σας», μας λέει ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Κώστας Μαρίνος.

Μετακόμιση με το ανυψωτικό μηχάνημα στην πόλη της Καστοριάς

Ελαχιστοποίηση του

σωματικού-συναισθηματικού στρες….

Με τη συνδρομή επαγγελματιών μεταφορέων μπορείτε να είστε σίγουροι πως η μεταφορά επίπλων-ηλεκτρικών συσκευών θα γίνει με τη δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα αποφεύγοντας να χειριστείτε αδέξια βαριά αντικείμενα μέσα από τις σκάλες ή τις πόρτες κατά τη διάρκεια της μετακίνησης.

Οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν τον ειδικό εξοπλισμό και τους ανθρώπους, οι  οποίοι  ξέρουν να χειριστούν  όλη τη διαδικασία. «Κάθε εργασία απαιτεί το δικό της τρόπο για να γίνει σωστά. Αφήστε τα δύσκολα σε εμάς», τονίζει ο κ. Μαρίνος, που γνωρίζει καλά ως εμπειρογνώμονας πως κάθε άνθρωπος αισθάνεται σωματικό-συναισθηματικό  άγχος στις μετακομισεις και με τη  μεταφορά  επίπλων.

jpeg-optimizer-marinos-new-4

«Ο χρόνος σας, είναι πολύτιμος. Εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά. Δε θα σας απασχολήσουμε περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο η μετακόμισή σας», μας λέει ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Κώστας Μαρίνος

Αποφυγή

των προβλημάτων  μεταφοράς …

Για τις μεταφορές  προς το νέο περιβάλλον κατοικίας ή εργασίας  θα χρειαστεί πιθανόν να περάσετε όλο το φορτίο με το όχημα από άγνωστους δρόμους με παρκαρισμένα αυτοκίνητα και «σφικτές» γωνίες. Η μεταφορική εταιρεία του κ. Μαρίνου διαθέτει έμπειρους οδηγούς, οι οποίοι  μπορούν να καταστήσουν την κάθε μετακίνηση ασφαλή και κυρίως όχι μόνο πιο εύκολη, αλλά και πιο γρήγορη.

«Έχω μετακομίσει και παλαιότερα και ήξερα πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η μετακόμιση, όταν δεν οργανωθεί σωστά. Είχα πάρει από φόβο τις μετακομίσεις και τις μεταφορές. Δεν είχα καθόλου χρόνο και τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά. Η μεταφορική Μαρίνος με την τέλεια οργάνωση και τον επαγγελματισμό με βοήθησε πολύ», εξηγεί η κ. Άντυ Παπαστράτου από τη Θεσσαλονίκη.

Μετακόμιση με γερανό στη Θεσσαλονίκη

Μείωση τυχόν ζημιών και φθορών…

Οι  επαγγελματίες μεταφορείς διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στη συσκευασία και την ανύψωση των αντικειμένων σωστά και έτσι τα αντικείμενα που είναι εύθραυστα, βαριά ή μεγάλα σε μέγεθος είναι ασφαλέστερα στα χέρια τους.

«Μοναδικό μέλημά μας είναι η ασφαλής και σωστή μεταφορά των οικοσκευών και των εμπορευμάτων. Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη διαφήμισή μας, αυτό το γνωρίζουμε και φροντίζουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες μετακόμισης», επισημαίνει ο κ. Μαρίνος.

jpeg-optimizer-marinos-new-3

«Έχετε πολύ ογκώδη αντικείμενα; Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ ψηλό όροφο; Δεν υπάρχει ασανσέρ; Οι σκάλες είναι πολύ στενές; Θέλετε να τελειώσει πολύ γρήγορα η μετακόμισή σας; Έχουμε  την απάντηση και τη  λύση», λέει ο κ. Μαρίνος με ευγενικό πάντοτε  χαμόγελο

Οικονομία για το πορτοφόλι..

Εξάλλου, η εξοικονόμηση χρημάτων αποτελεί βασικό στοιχείο για την επιβίωση όλων μας.

«Παρέχουμε εκπτώσεις σε φοιτητικές μετακομίσεις και δωρεάν αποσύνδεση-σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.Κατόπιν σχετικής συνεννόησης,προβαίνουμε και σε δωρεάν εκτίμηση μετακόμισης του χώρου σας,όπου και αν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη. Με εξειδικευμένη εμπειρία, πλήρη εξοπλισμό και αρίστης ποιότητας υλικά, κάνουμε τη μετακόμιση απλή υπόθεση», υπογραμμίζει ο κ. Μαρίνος.

Από την πλευρά της,η  κ. Γεωργία Καλίτση από τη Θεσσαλονίκη αναφερόμενη  στις τιμές μετακόμισης και το κόστος μεταφοράς που προσφέρει η  οικονομική μεταφορική εταιρεία του κ. Μαρίνου περιγράφει ότι με αναβατόριο όλα έγιναν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο σπίτι που διάλεξε να μετακομίσει, αφού τα  έπιπλα  λόγω  της πολύ στενής σκάλας δε  χωρούσαν με τίποτα να ανέβουν!

«Η υπευθυνότητα,η αξιοπιστία,η ταχύτητα, η ποιότητα και η οικονομία, είναι οι λέξεις, που κάνουμε πράξη στις μετακομίσεις», επισημαίνει ο κ. Μαρίνος. Η μεταφορική εταιρεία Μαρίνος λειτουργεί όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες με «βάση» στη Θεσσαλονίκη (τηλέφωνο με αριθμό κλήσης: 2310- 84.63.38 και κινητό 6944 -20.10.55),απ’ όπου αναλαμβάνει μετακομίσεις – συσκευασίες – αποθηκεύσεις σε όλη την Ελλάδα.

«Έχετε πολύ ογκώδη αντικείμενα; Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ ψηλό όροφο; Δεν υπάρχει ασανσέρ; Οι σκάλες είναι πολύ στενές; Θέλετε να τελειώσει πολύ γρήγορα η μετακόμισή σας; Έχουμε  την απάντηση και τη  λύση», λέει ο κ. Μαρίνος με ευγενικό πάντοτε  χαμόγελο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΜΑΡΙΝΟΣ, Μεταφορές – Μετακομίσεις

28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42.

Θεσσαλονίκη (περιοχή Δελφών)

Τηλέφωνο: 2310 -84.63.38

Κινητό: 6944-20.10.55

Ώρες επικοινωνίας 8:00 – 21:00

Ωράριο λειτουργίας: 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές- Αργίες.

email: info.metakomiseismarinos@gmail.com

©Typologos.com 2022