Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-5-Noemvriou-2022

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 «ατενίζει» τις πορείες όλων των ζωδίων, όπως τις «αποτυπώνει» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Engin Akyurt από το Pixabay 

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 «ατενίζει» τις πορείες όλων των ζωδίων, όπως τις «αποτυπώνει» η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Σήμερα, μπορείτε με ευκολία να προγραμματίσετε νέα σχέδια και να εντάξετε στη ζωή σας καινούργια πράγματα. Συνεργασίες που αφορούν στα γυναικεία πρόσωπα, θα έχουν καλύτερη επικοινωνία και θα μπορέσετε να «βρείτε μία χρυσή τομή», για τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Μία δυσάρεστη απάντηση, μπορεί να λάβετε από υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτό θα σας δημιουργήσει μία μικρή αμηχανία. Επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε κι αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς και αρνητικές σκέψεις. Η στρατηγική και η επιμονή, είναι τα «κλειδιά» της επιτυχίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Μία αισιοδοξία επικρατεί στο γύρω περιβάλλον και στην ατμόσφαιρα, δίνοντας σας το έναυσμα να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε υποθέσεις, που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Θα αντικρύσετε τα προβλήματα των αγαπημένων ή κοντινών σας προσώπων, με μία ευαισθησία και ενσυναίσθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η απαισιοδοξία, θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει να συμβούν ή να λάβουν μία νέα πορεία. Σε περίπτωση που «ξυπνήσουν» μνήμες του παρελθόντος, ή κάνοντας μία ανασκόπηση της ζωής σας, θα πρέπει να είστε αντικειμενικοί και ρεαλιστές στα συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

♌Η διάθεση να βρεθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους, θα βοηθήσει την επαγγελματική σας ζωή. Δείξτε τη δυναμική που διαθέτετε και μη βάζετε μόνοι σας εμπόδια, εξαιτίας προκαταλήψεων και στερεοτύπων. Σε αντιπαραθέσεις ή προκλήσεις, μείνετε επιφυλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Σήμερα, έχουν την εύνοια της ημέρας συναντήσεις και συμβόλαια, που έχετε προγραμματίσει αυτή την περίοδο. Δείξτε λίγη προσοχή σε αντιδράσεις και συμπεριφορές, γιατί όλοι δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις. Δικαστικά θέματα και γενικότερα υποθέσεις με το νόμο, θα εμφανίσουν μικρές δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ

♎Αποφύγετε συζητήσεις ή συναντήσεις που μπορεί να σας «βγάλουν εκτός ορίων» και ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά ζητήματα. Σε νομικές υποθέσεις θα μπορέσετε να τις  «βάλετε σε τάξη» και να επαναξιολογήσετε τα στοιχεία, που έχετε στα χέρια σας. Κάντε λίγη άθληση.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tou-savvatou-5-Noemvriou-2022-typologos

♍Παρθένοι-Σήμερα, έχουν την εύνοια της ημέρας συναντήσεις και συμβόλαια, που έχετε προγραμματίσει αυτή την περίοδο. Δείξτε λίγη προσοχή σε αντιδράσεις και συμπεριφορές, γιατί όλοι δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις. Δικαστικά θέματα και γενικότερα υποθέσεις με το νόμο, θα εμφανίσουν μικρές δυσκολίες.Φωτογραφία από 溢 徐 από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Μία ρομαντική διάθεση θα σας «φέρει» πιο κοντά και θα αναζωπυρωθούν θετικά συναισθήματα του παρελθόντος. Οικονομικά, δάνεια και κληρονομιές, θα σας απασχολήσουν και θα αναγκαστείτε να τα επανεξετάσετε με περισσότερη προσοχή. Αποκαλύψεις και «κρυφές» υποθέσεις, θα «έρθουν στην επιφάνεια».

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Το πνεύμα ελευθερίας θα σας «οδηγήσει» σε πράξεις, για τις οποίες ίσως στο μέλλον θα μετανιώσετε. Γι’ αυτό, μείνετε προσγειωμένοι και μην κάνετε υπερβολές που θα δημιουργήσουν εμπόδια στα σχέδια σας. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή και αφήστε την ημέρα να «περάσει»  με πιο ανώδυνο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η πρακτικότητα, η οργάνωση και η «σταθερή» στάση που δείχνετε απέναντι στα πράγματα, ευνοούν την επαγγελματική σας πορεία. Η δημιουργία και η διασκέδαση, είναι στοιχεία που θα σας χαλαρώσουν και θα αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια, την οποία δημιουργεί μία έντονη καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση ή συμπέρασμα. Μακρινά ταξίδια θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα υπάρξει ένα περιπετειώδες κλίμα που θα σας «κεντρίσει» το ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η ευαισθησία και η δοτικότητα, είναι στοιχεία που θα «κυριαρχήσουν» κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εξετάστε, με τις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε, στηριζόμενοι στην πραγματικότητα και το ρεαλισμό, αποφεύγοντας έτσι, σκέψεις, οι οποίες θα σας «οδηγήσουν» σε ουτοπίες.

 ©Typologos.com 2022