Tα ζώδια της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-3-Noemvriou-2022

Η Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 ενσωματώνει τις αντιδράσεις των ζωδίων, όπως τις καταγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Sam Jotham Sutharson από το Pixabay 

Η Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 ενσωματώνει τις αντιδράσεις των ζωδίων, όπως τις καταγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η διάθεση να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας έχουν δοθεί στον επαγγελματικό τομέα και να εξερευνήσετε νέους παράγοντες, οι οποίοι θα έχουν θετικές αποδόσεις μελλοντικά, θα «κινητοποιήσει» ταλέντα και δεξιότητες. Μην εγκαταλείπετε το στόχο σας, αλλά βρεθείτε πιο κοντά του.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Δείξτε στιβαροί και δυνατοί απέναντι σε προκλήσεις κι αντιπαραθέσεις, που μπορεί να συμβούν. Εξετάστε με περισσότερη λεπτομέρεια οικονομικά θέματα και βρείτε νέες διόδους σε περιπτώσεις που νιώθετε εγκλωβισμένοι. Στηριχτείτε στην ικανότητά σας, ότι ξέρετε τον τρόπο να «βγάζετε» χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να επιλυθούν παρεξηγήσεις και να κάνετε μία νέα αρχή στις σχέσεις σας. Ο ερωτισμός και το πάθος, είναι στοιχεία που θα αλλάξουν την πορεία της ερωτικής σχέσης σας. Αποφύγετε ενστικτώδεις συμπεριφορές, που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Θέματα που συσχετίζονται με ασφάλειες και οικονομικά, θα απαιτήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι και διαλλακτικοί σε προτάσεις που πιθανόν να είναι αντίθετες με τα πιστεύω σας. Μην απορρίπτετε εξ’ αρχής πράγματα που δεν έχετε δώσει να τα εξετάσετε.

ΛΕΩΝ

♌Το να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων, είναι σημαντικό για τις αποφάσεις και για  τις μελλοντικές σας κινήσεις. Σε συνεργασίες πουέχουν ξεκινήσει, θα έχετε το περιθώριο να τις επαναπροσδιορίσετε και να δείτε τα θέματα, τα οποία σας απασχολούν από μία άλλη οπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Ζητήματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν και θα «έλθετε σε επαφή» με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας ξεφύγουν. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνεια και την οργανωτική σκέψη, σε περιπτώσεις που έλθετε σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ

♎«Χαράξτε» νέα σχέδια χωρίς ενδοιασμούς και ενοχές, για το αποτέλεσμα. Σήμερα, έχετε την απαιτούμενη συγκέντρωση και τη καθαρότητα σκέψης, μένοντας σε δυσκολίες που απαιτούν να τις επεξεργαστείτε με σοφία, καθώς και με αντικειμενικότητα. Φλερτάρετε και διασκεδάστε. Εξάλλου, το αξίζετε.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-pemptis-3-Noemvriou-2022-dyo

♋Καρκίνοι-Θέματα που συσχετίζονται με ασφάλειες και οικονομικά, θα απαιτήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι και διαλλακτικοί σε προτάσεις που πιθανόν να είναι αντίθετες με τα πιστεύω σας. Μην απορρίπτετε εξ’ αρχής πράγματα που δεν έχετε δώσει να τα εξετάσετε.Φωτογραφία από Alan Frijns από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Ο τρόπος που θα επιλέξετε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά σας, θα «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των άλλων γύρω σας, καθώς θα δείξετε μία διαφορετική οπτική από τη συνηθισμένη και θα σας «φέρει» πιο κοντά στην επιτυχία. Αποφύγετε κόντρες και αντιπαραθέσεις και επικεντρωθείτε στο στόχο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Στα εργασιακά σας θέματα θα συναντήσετε αρκετές δυσκολίες, που μπορεί να σας φέρουν μικρές απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να μείνετε δυναμικοί απέναντι στις προκλήσεις και να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας, στην αντιμετώπισή τους. Φίλοι, θα σας χαλαρώσουν και θα σας διασκεδάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Στα επαγγελματικά θέματα φαίνεται να εξελίσσονται σε χαλαρούς ρυθμούς και να σας «αφήνουν» το χρόνο να επανεξετάσετε ό,τι χρειάζεται. Στον ερωτικό σας τομέα, αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες, που μπορεί να φέρουν εις βάθος συζητήσεις και αναζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ψύχραιμες χωρίς υπερβολές, ώστε να έχετε τον έλεγχο απέναντι στα πράγματα. Η τύχη σας θα είναι μειωμένη. Γι’ αυτό,  μην επιμείνετε σε συζητήσεις που απαιτούν ανάλυση. Βρεθείτε με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορούν να σας χαλαρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια κι αποκαλύψεις, θα «χαρίσουν» ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Σε περίπτωση που «στραφείτε» σε «κρυφούς» εχθρούς, μπορεί να πληγωθείτε μένοντας σε πολλές αναλύσεις. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην ισορροπία σας.

©Typologos.com 2022