Τα ζώδια της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tritis-27-septemvriou-2022

Η Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 επισημαίνει τις κινήσεις των ζωδίων, τις οποίες καταγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD. Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay 

 Η Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 επισημαίνει τις κινήσεις των ζωδίων, τις οποίες καταγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η κοινωνική σας καταξίωση και τα θέματα καριέρας θα έχουν ευνοϊκή αντιμετώπιση, από ανώτερα στελέχη, δίνοντας σας το περιθώριο να δημοσιοποιήσετε τα σχέδια σας με ευκολία. Δείξτε υπομονή, σε περιπτώσεις που μπορεί να δείξουν μία έντονη αντιπαλότητα με τους άλλους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις και προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Βρεθείτε κοντά στην φύση και χαλαρώστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Μην επιτρέπετε σε αρνητικές περιστάσεις να «βάλουν φρένο» στα μελλοντικά σχέδια σας. Αποστασιοποιηθείτε -απλά – για λίγο, μένοντας σταθεροί στα πλάνα που έχετε θέσει. Ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας θα ξεκαθαριστούν και θα πάρετε μία ανάσα για να συνεχίσετε ενεργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και τις αγορές, ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό που έχετε θέσει. Αναλύσεις και συζητήσεις που έχουν να κάνουν με μακροχρόνιες σχέσεις ή τον γάμο σας, θα «βάλουν σε μία τάξη» την ζωή σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

♌Επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, θα «τραβήξουν» το ενδιαφέρον σας και θα προσπαθήσετε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Άτομα, τα οποία έχουν την πρόθεση να σας βοηθήσουν και να «σταθούν» στις ανησυχίες σας, θα γίνουν το κίνητρο για να «χτίσετε» γερά θεμέλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Έρωτες και νέα πρόσωπα θα δώσουν ένα χαρούμενο «στίγμα» στην ημέρα σας. Αφήστε πίσω δυσκολίες και εστιάστε σε ενασχολήσεις που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας. Η αρμονία των συναισθημάτων σας είναι το «κλειδί», σε απρόοπτα και προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

♎Οι ανασφάλειες και οι φοβίες είναι στοιχεία, που θα σας «κρατήσουν» δέσμιους και θα δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε τα πλάνα, τα οποία έχετε θέσει. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και με καθαρή σκέψη να οργανώσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Οικονομικά θέματα, ευνοούνται.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tritis-27-septemvriou-2022-dyo

♊Δίδυμοι-Μην επιτρέπετε σε αρνητικές περιστάσεις να «βάλουν φρένο» στα μελλοντικά σχέδια σας. Αποστασιοποιηθείτε -απλά – για λίγο, μένοντας σταθεροί στα πλάνα που έχετε θέσει. Ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας θα ξεκαθαριστούν και θα πάρετε μία ανάσα για να συνεχίσετε ενεργά.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η αναλυτική σκέψη και η διάθεση να εξαντλήσετε όλα τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί, θα βοηθήσουν να μην παρασυρθείτε από λεπτολογίες, οι οποίες είναι περιττές. Οι επικοινωνίες με τα κοντινά πρόσωπά σας, θα αλλάξουν μορφή προς το καλύτερο, καθώς είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε με ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Θέματα που ορίζουν την υλική σας ασφάλεια θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να εντάξετε αγορές και «ανοίγματα» στο προσεχές μέλλον. Σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με συνεργασίες, να είστε πιο προσεχτικοί και να αποφύγετε αντιπαραθέσεις ή εντάσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Έρωτες που υπήρξαν στο παρελθόν, θα «έρθουν ξανά στην επιφάνεια» και θα αναζητήσετε την επανένωση. «Κινηθείτε» κάτω υπό ώριμες σκέψεις, αποφεύγοντας επιπολαιότητες και λάθος αντιδράσεις. Παρασκήνια και «κρυφές» υποθέσεις, θα προκαλέσουν την αντοχή σας, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μείνετε ψύχραιμοι και μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα σε περιπτώσεις που αφορούν στην ερωτική σας ζωή. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε με θέματα διαπαιδαγώγησης των παιδιών σας και θα πρέπει να «βάλετε» τα όρια σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ξεπεράστε τις δυσκολίες με θάρρος.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Ασχοληθείτε με κάτι που είναι ασυνήθιστο και πρωτοποριακό, διοχετεύοντας έτσι την ενέργεια σας. Δείτε από μία πιο θετική και αισιόδοξη ματιά την καθημερινότητά σας και αφήστε τις δυσκολίες για μία άλλη ημέρα. Βρεθείτε με φίλους ή σε κοινωνικές ομάδες που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

©Typologos.com 2022