Τα ζώδια της Τρίτης 25 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-tritis-25-Oktovriou-2022

Η Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 «παρέχει» δυνατότητες σε όλα τα ζώδια, όπως τις αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Mircea – See my collections από το Pixabay 

Η Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 «παρέχει» δυνατότητες σε όλα τα ζώδια, όπως τις αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα ευνοηθούν οι συναντήσεις σας. Μία καταναλωτική στάση, θα σας «οδηγήσει» σε αγορές και δώρα, προς τους αγαπημένους σας. Μια βόλτα ή μια έξοδος, θα σας «φέρει» κοντά με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Δείτε, σήμερα, με μία πιο ξεκάθαρη ματιά τις καταστάσεις γύρω σας και αποφύγετε να δράτε με ανεμελιά. Η άθληση και οι σωματικές ασκήσεις, θα βοηθήσουν να αποφορτιστείτε και να ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα. «Βάλτε»  σε εφαρμογή επιθυμίες που θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Σήμερα, μπορεί να εμφανιστούν παρασκήνια και «κρυφές» καταστάσεις, που θα εξασθενίσουν την ενέργειά σας. Φανείτε προσεκτικοί σε περιστάσεις που δείχνουν καταστροφικές. Βρεθείτε με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης. Παρασκήνια και «κρυφές» καταστάσεις, θα σας ξαφνιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής θα σας «οδηγήσει» σε πράξεις, για τις οποίες ίσως μετανιώσετε αργότερα. Δείξτε προσοχή και αφήστε την ημέρα να «περάσει», χωρίς πολλές επιπλοκές. Συζητήστε, με τον σύντροφό ό,τι σας απασχολεί, «καταθέτοντας» με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

♌Δώστε συμβουλές σε άτομα που εμπιστεύονται τη γνώμη και τη διαίσθησή σας. Μην επιμένετε σε συναντήσεις που μπορεί να «οδηγηθούν» σε εντάσεις ή ανατροπές. Θέματα, καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης, θα βελτιωθούν και θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε καταστάσεις, οι οποίες σας έχουν επηρεάσει αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων και έπειτα να κινήστε αναλόγως. Οι σχέσεις σας, με τα οικεία πρόσωπα θα βρουν θετική ανταπόκριση, αν κινηθείτε με ειλικρίνεια. Μία νέα γνωριμία θα αλλάξει την καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και να μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν άτομα με αρνητικό παρελθόν. Μείνετε μόνοι, και «βάλτε σε μία τάξη» τα συναισθήματά σας. Ασχοληθείτε, περισσότερο με τα οικονομικά και βρείτε νέους τρόπους εσόδων. Η διπλωματία, είναι το «κλειδί».

jpeg-optimizer-Ta-zodia-tis-tritis-25-Oktovriou-2022-dyo

♎Zυγοί-Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και να μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν άτομα με αρνητικό παρελθόν. Μείνετε μόνοι, και «βάλτε σε μία τάξη» τα συναισθήματά σας. Ασχοληθείτε, περισσότερο με τα οικονομικά και βρείτε νέους τρόπους εσόδων. Η διπλωματία, είναι το «κλειδί».Φωτογραφία από An An από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Προγραμματίστε νέα σχέδια και οργανώστε συναντήσεις με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Συνεργαστείτε με άτομα του γυναικείου φύλλου και ασχοληθείτε με μακροχρόνια σχέδια. Η φιλική διάθεση, που θα δείξετε στο γύρω περιβάλλον, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Οι επισκέψεις στον επαγγελματικό χώρο, μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια σας και να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας. Ίσως, λάβετε κάποια πρόσκληση που θα βελτιώσει τα μελλοντικά πλάνα σας. Ξεκαθαρίστε τις συνεργασίες και διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Μία ιδιαίτερη ευαισθησία, θα αναδειχθεί από μέρους σας, προς τα προβλήματα των άλλων. Η στάση και οι συμβουλές σας, θα φανούν υποστηρικτικές. Διασκεδάστε και περάστε ευχάριστα με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η χαλάρωση, είναι το «κλειδί» στον συναισθηματικό κόσμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η ψυχολογική σας κατάσταση, μπορεί να είναι επιρρεπής σε καταστάσεις που παρουσιάζουν κίνδυνο. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και να νιώσετε μία έντονη έλξη, σε άτομα που έχετε διανύσει μία πορεία μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Συμβόλαια και επαγγελματικές συμφωνίες θα ευνοηθούν και θα αλλάξουν τη μέχρι  και τώρα πορεία, προς το καλύτερο. Μην αφήσετε την ημέρα να πάει «χαμένη». Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, σε περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν απρόοπτα. Ένας περίπατος, θα σας χαλαρώσει.

©Typologos.com 2022