Τα ζώδια της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-24-Oktovriou-2022

Η Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022  τείνει να δώσει νέα ξεκινήματα σε όλα τα ζώδια και τα οποία επισημαίνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από S. Hermann / F. Richter από το Pixabay 

Η Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022  τείνει να δώσει νέα ξεκινήματα σε όλα τα ζώδια και τα οποία επισημαίνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Ένα αίσθημα μοναξιάς και απαισιοδοξίας θα σας διακατέχει στην πορεία της ημέρας και η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις. Δείξτε υπομονή και επιμονή, σε ζητήματα καριέρας, αποφεύγοντας δυσκολίες που θα εμφανιστούν σε απρόοπτο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Γεμάτη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αντιμετωπίζοντας έτσι, οποιαδήποτε πρόκληση, από συνεργάτες. Αποφύγετε, σπατάλες και περιττά έξοδα, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Συναισθήματα ή προκαταλήψεις, μπορούν να επεξεργαστούν και να τα «βάλετε σε σειρά». Αποφύγετε, υπερβολές που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις σας. Οικονομικά και κυρίως κληρονομιές και δάνεια, θα έχουν την εύνοια της ημέρας. Μία βοήθεια θα λάβετε από άτομα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα σας απασχολήσουν νέες ενάρξεις, τις οποίες έχετε στο πλάνο σας. Στο φιλικό περιβάλλον, θα υπάρξουν νέα ενδιαφέροντα που θα σας συναρπάσουν και θα αλλάξουν μορφή στη καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ

♌Η διάθεση να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε στα προβλήματα των άλλων, θα σας φέρει πιο κοντά. Χρήματα, θα έρθουν σε απρόοπτο χρόνο, αλλά θα πρέπει να τα χειριστείτε χωρίς υπερβολές. Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αλλάξει τη διάθεσή σας. Μην επιμείνετε σε λεπτολογίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μία συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια και να σας «ωθήσει» στην έναρξη των επαγγελματικών σχεδίων σας. Βρεθείτε κοντά με τους αγαπημένους σας και περάστε ευχάριστα. Διασκεδάστε και χαρείτε. Θέματα καριέρας, θα εμφανίσουν μικρές δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ

♎Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι αρκετά επιρρεπής. Γι’ αυτό, μείνετε μακριά από εντάσεις ή καυγάδες. Βρεθείτε σε μέρη που νιώθετε ασφαλής και δεν παρουσιάζουν κινδύνους. Μακρινές αποστάσεις και ταξίδια, θα φέρουν μικρά εμπόδια και ίσως αναβληθούν.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-24-Oktovriou-2022-dyo

♍Παρθένοι-Μία συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια και να σας «ωθήσει» στην έναρξη των επαγγελματικών σχεδίων σας. Βρεθείτε κοντά με τους αγαπημένους σας και περάστε ευχάριστα. Διασκεδάστε και χαρείτε. Θέματα καριέρας, θα εμφανίσουν μικρές δυσκολίες.Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Επικοινωνήστε με νέο κόσμο και συλλέξτε στοιχεία που ευνοούν τα επαγγελματικά σας. Ίσως, οι αποφάσεις που θα λάβετε, να μην έχουν την κατάλληλη υποδομή να τις στηρίξετε. Δώστε περισσότερο χρόνο σε ό,τι, θέλετε να κάνετε. Δυσκολίες θα εμφανιστούν στον οικονομικό τομέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η διάθεσή σας, είναι αυτή που θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σχέδια σας. Γι’ αυτό, μείνετε μακριά από ό,τι είναι να πραγματοποιηθεί. Μικρές εντάσεις ή καυγάδες, θα εμφανιστούν σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων. Συγκρατηθείτε και μείνετε ψύχραιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η αισιοδοξία και οι φιλοσοφημένες σκέψεις, έχουν τη δύναμη να αλλάξουν το πλάνο των επαγγελματικών θεμάτων σας. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με διαγνώσεις και προβλέψεις, που απαιτούν αποφασιστικότητα και την επανεξέτασή τους. Διασκεδάστε και χαλαρώστε με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η αρνητική σας διάθεση, θα αλλάξει κάποια γεγονότα που δείχνουν καταστροφικά. Συγκρατείστε τη φαντασία σας, σε περιπτώσεις που μπορεί να βγείτε από τα όρια σας.Συμπεριφερθείτε κατάλληλα και δώστε περισσότερο χρόνο και χώρο, στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά θέματα και μην επιτρέψετε σε υπερβολικούς συναισθηματισμούς, να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Ίσως, κάτι απρόσμενο θα «σημαδέψει»  την ημέρα σας. Μία νέα γνωριμία θα «κεντρίσει» το ενδιαφέρον σας, χωρίς όμως να υποσχεθεί διάρκεια.

©Typologos.com 2022