Τα ζώδια της Τρίτης 22 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tritis-22-Noemvriou-2022

Η Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 υπογραμμίζει τα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Victoria Model από το Pixabay 

Η Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 υπογραμμίζει τα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα αναφέρει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Η διάθεση να «διαγνώσετε» τα συναισθήματα των άλλων, θα σας κάνει πιο σίγουρους για τις αποφάσεις που θέλετε να λάβετε. Με άτομα, τα οποία έχουν μία ειλικρινή συμπεριφορά απέναντί σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε κατάλληλα και τα ξεκαθαρίσματα θα γίνουν σε ένα ήπιο κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η καθημερινότητα και οι δυσκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους, θα σας δημιουργήσουν μικρές εντάσεις. Η κοινωνική σας καταξίωση, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας και η διπλωματική στάση που θα κρατήσετε θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Υλικά αγαθά και οικονομικά, θα βελτιωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Μία αγχωτική διάθεση θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας, ιδίως ό,τι αφορά στα οικονομικά. Μικρές συγκρούσεις θα εμφανιστούν για θέματα περιουσιακά ή κληρονομιές, τα οποία θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μείνετε σε απόσταση και δώστε περισσότερο χρόνο στα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Ο έντονος συναισθηματισμός και η «στροφή» προς το οικείο περιβάλλον, θα φέρουν μία γαλήνη στον εσωτερικό σας κόσμο. Μην αφήσετε τις εξελίξεις να σας επηρεάσουν αρνητικά και δείτε με περισσότερη ακρίβεια τα οικονομικά θέματά σας. Μυστικά του παρελθόντος, «θα έρθουν στο φως».

ΛΕΩΝ

♌Ενώ τα πράγματα γύρω σας, θα «τρέχουν»  με ρυθμούς γρήγορους, ίσως να μην έχετε την ανάλογη διάθεση να τα ακολουθήσετε. Σήμερα, η λήψη σημαντικών αποφάσεων, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη για θετικά αποτελέσματα, αντ’ αυτού να σας «οδηγήσει»  σε αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δώσετε μία ευχάριστη νότα στη καθημερινότητα σας, ασχοληθείτε με χαρούμενες δημιουργίες. Ασχοληθείτε με το στόλισμα του σπιτιού ή με εργασίες, οι οποίες θα σας «χαρίσουν ευεξία». Η επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα έχει θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

♎Ίσως, δείξετε μία οξύθυμη συμπεριφορά σε θέματα καριέρας και οι αντιδράσεις σας θα φέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία. Προσπαθήστε να είστε πιο συνεπής και να μην αφήνετε τα πράγματα ανεξέλεγκτα. Ευνοηθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σας «βγάλουν» από το αδιέξοδο.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tritis-22-Noemvriou-2022-dyo

Υδροχόοι-Η ημέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που έχετε στο πλάνο σας να υλοποιήσετε. Η αντισυμβατικότητα και η αίσθηση του ρίσκου, σας έλκει, κάνοντας σας να λειτουργείτε βιαστικά. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι και να επανεξετάσετε τα σχέδια σας.Φωτογραφία από F1 Digitals από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Τα παρασκήνια και τα μυστικά, δίνουν ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας, χωρίς -όμως- να ξεχνάτε να δώσετε τους δώσετε τον ανάλογο χρόνο και να επεξεργαστείτε με λογική και σοφία τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί. Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα με το οικείο ή συγγενικό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Θέματα, που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό, θα βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να δώσετε ακόμα τα στοιχεία, τα οποία έχετε στην δημοσιότητα. Οι συνεργασίες σας, θα «στραφούν»σε πιο δυναμικούς τομείς και θα μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να συναντήσετε άτομα , τα οποία θα σας βοηθήσουν στον εργασιακό χώρο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και επαναξιολογήστε τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει. Ένα αρνητικό κλίμα, θα εξελιχθεί μέσω συζητήσεων με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Η ημέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που έχετε στο πλάνο σας να υλοποιήσετε. Η αντισυμβατικότητα και η αίσθηση του ρίσκου, σας έλκει, κάνοντας σας να λειτουργείτε βιαστικά. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι και να επανεξετάσετε τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μία εσωτερική παρόρμηση, θα φέρει ένταση ανάμεσα στην ερωτική σας σχέση και μυστικά του παρελθόντος, θα επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα. Περιορίστε τις αρνητικές σας σκέψεις και δείτε τα πράγματα από μία πιο αισιόδοξη ματιά. Βασιστείτε στο ένστικτο και τη διαίσθησή σας.

©Typologos.com 2022