Τα ζώδια της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tritis-15-noemvriou-2022

Η Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 «δένει» τα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Redleaf_Lodi από το Pixabay 

Η Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 «δένει» τα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα σημειώνει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Η προσπάθειά σας να ξεπεράσετε προκαταλήψεις και ταμπού, θα βοηθήσει να αλλάξετε τη στάση απέναντι στη προσωπική ζωή σας. Αποφύγετε ζηλοτυπίες και υπερβολικές συμπεριφορές, διότι θα δημιουργήσουν εντάσεις και αποστάσεις μεταξύ του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Προγραμματίσετε εξόδους με φιλικά άτομα σε θέατρα ή καλλιτεχνικούς χώρους, που θα σας διασκεδάσουν. Σε ραντεβού ή συναντήσεις με νέα πρόσωπα, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς, μη δείξετε αργοπορημένοι. Θέματα που έχουν να κάνουν με μακροχρόνιες σχέσεις θα ξεκαθαριστούν και θα σας «χαρίσουν» μία νέα αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα και να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις. Στη δουλειά σας, ίσως αυξηθούν οι ώρες εργασίας, χωρίς -όμως- να έχουν την ανάλογη ανταμοιβή. Δυσκολίες θα συναντήσετε στον έρωτα και θα εξετάσετε τη στάση σας στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Μία εσωτερική ανησυχία κι ένταση, ίσως να μετατραπεί σε δημιουργικότητα, καθώς θα εξετάσετε με διαφορετική οπτική τα πράγματα. Αποφύγετε τις ρήξεις και τις εντάσεις σε θέματα καριέρας και προσεγγίστε τα με πιο διπλωματικό τρόπο. Δικαστήρια ή ανώτερη εκπαίδευση, ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

♌Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη στο να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας ή να επαναξιολογήσετε ζητήματα του παρελθόντος. Ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα και αφήστε τα δύσκολα για αύριο. Χρήματα που θα λάβετε σε απρόοπτο χρόνο, θα σας αναπτερώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Οι συνεργασίες και τα θέματα σχέσεων, είναι για σας πρωτεύοντα και γι’ αυτό θα «ρίξετε» σε αυτά, όλο το «βάρος». Προσέξτε να μη γίνετε υπερβολικοί και αρκετά απαισιόδοξοι σε συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά και στα κεκτημένα σας. Δώστε χρόνο, σε εσάς και στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

♎Μία κυκλοθυμική διάθεση θα επηρεάσει αρνητικά τα επαγγελματικά θέματά σας. Συζητήστε με τους ανωτέρους ή τους συνεργάτες σας, τα νέα σχέδια που θέλετε να προτείνετε. Απλά, δημοσιοποιήστε τα, χωρίς εμμονές και πιέσεις. Βγείτε στη φύση και απολαύστε την.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tritis-15-noemvriou-2022-dyo

♋Καρκίνοι-Μία εσωτερική ανησυχία κι ένταση, ίσως να μετατραπεί σε δημιουργικότητα, καθώς θα εξετάσετε με διαφορετική οπτική τα πράγματα. Αποφύγετε τις ρήξεις και τις εντάσεις σε θέματα καριέρας και προσεγγίστε τα με πιο διπλωματικό τρόπο. Δικαστήρια ή ανώτερη εκπαίδευση, ευνοούνται.Φωτογραφία από Julie Arens από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Σήμερα, θα σας συναρπάσουν οι «κρυφές» υποθέσεις που θα υπάρξουν και θα δώσουν ένα ενδιαφέρον «στίγμα» στην ημέρα σας. Οι αποκαλύψεις, ίσως είναι καθοριστικές για τον τρόπο που θα αντιδράσετε στο μέλλον. Ακούστε και συλλέξτε πρώτα, όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που θα σας βοηθήσουν να συμπεράνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Ερωτικές αναζητήσεις ή νέοι σύντροφοι θα είναι στο πλάνο σας, κάνοντάς σας πιο ερωτεύσιμους και περιπετειώδεις. Σε περιπτώσεις που εμφανιστούν αρνητικά άτομα, τα οποία θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά ή οικονομικά, προσπαθήστε να τα απομακρύνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Θέματα σχέσεων, θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και οι συζητήσεις σας, θα εξελίσσονται γύρω από αυτά. Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να δώσετε οριστικές αποφάσεις και να κάνετε μία νέα αρχή. Επικοινωνία και φιλικές ή συγγενικές σχέσεις, ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ένα αίσθημα μοναξιάς ή απαισιοδοξίας, μπορεί να σας «ακολουθήσει» κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα ή πάρτε μέρος σε δραστηριότητες που θα σας «χαρίσουν» ευχαρίστηση. Δικαστήρια ή νομικές υποθέσεις, θα σας δυσκολέψουν ή θα υπάρξει πιθανότητα αναβολής.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Οικονομικά ζητήματα θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσήλωση από μέρους σας, ώστε να «μπουν σε μία τάξη». Η διαφυγή σας από τη πραγματικότητα, με περιττά έξοδα και δαπάνες, θα σας πιέσει περισσότερο. Κληρονομιές και δάνεια, θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο αφοσίωσης.

©Typologos.com 2022