Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-14-noemvriou-2022

Η Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 επιτείνει τις δραστηριότητες όλων των ζωδίων, όπως τις υπογραμμίζει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Ermal Tahiri από το Pixabay 

Η Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 επιτείνει τις δραστηριότητες όλων των ζωδίων, όπως τις υπογραμμίζει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

 ΚΡΙΟΣ

♈Μία έντονη διάθεση να απομακρυνθείτε από τα κεκτημένα σας, θ’ «αφήσει» το περιθώριο σε αρνητικά άτομα, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο, να σας εκμεταλλευτούν. Ενώ οι συνεργασίες σας, θα έχουν την ευκαιρία το να βελτιωθούν, η στάση σας θα είναι αυτή που θα φέρει το ανάλογο αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η πρακτική και η «σταθερή» στάση που διατηρείτε απέναντι στα εργασιακά ή θέματα καριέρας, θα είναι το «κλειδί», για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση ή ανταγωνισμό. «Βάλτε τα δυνατά»  σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, μη αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, καλό θα ήταν να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων, πριν «οδηγηθείτε» σε συμπεράσματα ή δράσεις. Μην είστε αφελής, εξαιτίας της μεγαλοσύνης και της δοτικότητας σας. Νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν. Ζήστε το. Εξάλλου, το αξίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Η ευαισθησία που αναδεικνύετε σήμερα, απέναντι στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δεν ευνοεί τη στάση σας απέναντι σε προκλήσεις, οι οποίες ενδεχομένως να υπάρξουν. Η αυτοκυριαρχία σας και η αυτοπεποίθηση, είναι τα «κλειδιά» για να τα καταφέρετε. Η γιόγκα  ή  και μια βόλτα στη φύση, θα σας ευνοήσουν.

ΛΕΩΝ

♌Οι νέες συνεργασίες που έχετε στο πλάνο να υλοποιήσετε, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και οι συζητήσεις τους θα εξελιχθούν σε ένα δυναμικό ύφος. Προσπαθήστε να μείνετε «σταθεροί» στις προτάσεις σας και μη φανείτε ότι παραπαίετε σε σκέψεις ή δράσεις. Ένα άτομο με ανώτερη θέση, θα σας υποστηρίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η προσωπικότητά σας, ίσως, χάσει τη λάμψη της, εξαιτίας απαισιόδοξων σκέψεων που μπορεί να σας διακατέχουν σήμερα. Εστιάστε στα οικονομικά σας και γενικότερα σε θέματα που αφορούν στην υλική σας ασφάλεια, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας να αποδείξει τις αξίες και τις ικανότητές του.

ΖΥΓΟΣ

♎Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα βοηθήσει να μείνετε αισιόδοξοι σε θέματα που σας ενδιαφέρουν να υλοποιήσετε άμεσα. Διοργανώστε εκδηλώσεις ή εκδρομές, με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Διασκεδάστε και στραφείτε στον έρωτα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-defteras-14-noemvriou-2022-dyo

♊Δίδυμοι-Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, καλό θα ήταν να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων, πριν «οδηγηθείτε» σε συμπεράσματα ή δράσεις. Μην είστε αφελής, εξαιτίας της μεγαλοσύνης και της δοτικότητας σας. Νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν. Ζήστε το. Εξάλλου, το αξίζετε.Φωτογραφία από 👀 Mabel Amber, who will one day από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η αρνητική διάθεση να προσπαθήσετε ή να ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές δομές, θα σας «κρατήσει»  παθητικούς. Βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας και αναζητήστε νέες προσδοκίες ή όνειρα. Ίσως, νιώσετε μία έλξη από σχέσεις του παρελθόντος και θα αναπτερωθείτε συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η διάθεση να εξετάσετε με περισσότερη λεπτομέρεια και να οργανώσετε μελλοντικά σχέδια, θα αναδείξει την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Ίσως, πρέπει να μειώσετε για λίγο τις ώρες εργασίας, ιδίως αν τώρα βρίσκονται σε υπερβολή. Μικρές αποδράσεις ή εκδρομές με αγαπημένους, θα σας ευνοήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η αισιόδοξη σκέψη που διατηρείτε απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα και ο άριστος τρόπος που τα διαχειρίζεστε, σας κάνει ανταγωνίσιμους. Προσέξτε τις αντιδράσεις των άλλων, ιδίως αν δεν έχουν την αγνότητα και τη δική σας καλοσύνη. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν με το συγγενικό περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Παρατηρήστε τον εαυτό σας, αν είναι αρκετά οξύθυμος σε κάποιες συζητήσεις και ελαχιστοποιήστε τις αρνητικές αντιδράσεις. «Στραφείτε»  σε μακρινούς προορισμούς που έχουν να κάνουν με γενικότερες αλλαγές στη ζωή σας. Δυσκολίες και μικρή μείωση στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Μη παρασυρθείτε από αυταπάτες ή υπερβολικές αδυναμίες, ιδίως σε θέματα που αφορούν στις συνεργασίες ή στο γάμο σας. Ζητήστε τη συμβουλή κάποιων αρμόδιων προσώπων ή αυτών που έχετε εμπιστοσύνη. Μειώστε τη δράση σας και προχωρήστε με πιο αργά βήματα.

©Typologos.com 2022