Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD

Μεταφυσική σύμβουλος

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-14-septevriou-2022

H Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 δίνει προτεραιότητα στις κινήσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες περιγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.Φωτογραφία από Sven Jänchen από το Pixabay 

H Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 δίνει προτεραιότητα στις κινήσεις όλων των ζωδίων και τις οποίες περιγράφει η μεταφυσική σύμβουλος, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD.

ΚΡΙΟΣ

♈Αποφύγετε συζητήσεις και ζητήματα που δεν είστε έτοιμοι να δώσετε λύση ή να τα επεξεργαστείτε κατάλληλα. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας σε περιπτώσεις που νιώσετε ότι οι προκλήσεις είναι έντονες. Αντιδράστε με τρόπο που θα μπορέσετε να έχετε τον έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρελθόντος που δημιούργησαν δυσκολίες στην επικοινωνία ή υπήρξαν ως «κρυφές» καταστάσεις. Περιορίστε τη φαντασία και μην αφήνετε αδυναμίες σας να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Νομικές υποθέσεις ή δάνεια θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Δεχθείτε βοήθεια από άτομα, τα οποία έχουν την πρόθεση να σταθούν δίπλα σας και συζητήστε θέματα που σας έχουν απασχολήσει ή σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Ξεκαθαρίσματα θα φέρουν μία νέα τροπή στις σχέσεις σας, ιδίως σε αυτές που αφορούν συνεργασίες ή σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν δείξει μία σοβαρότητα, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Μία ώθηση από τρίτα πρόσωπα, θα υπάρξει σε απρόοπτους χρόνους, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα σας. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, ανάλογα -όμως- με τον τρόπο που θα τα χειριστείτε.

ΛΕΩΝ

♌Ασχοληθείτε με υποθέσεις που συσχετίζονται με την παιδεία ή τα οικονομικά σας. Έχετε την απαραίτητη τόλμη και θα μπορέσετε να τα καταφέρετε. Αποφύγετε διλλήματα που μειώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Μικρές αποδράσεις μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Σήμερα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά θέματά σας και θα προσαρμόσετε τις ανάγκες σας με βάση τα έσοδα σας. Η ανάγκη να εξετάσετε με λεπτομέρεια την εξέλιξή τους, θα σας δώσει την σιγουριά που έχετε ανάγκη. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ΖΥΓΟΣ

♎Η ευχέρεια να διαγνώσετε τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων θα βοηθήσει στον τρόπο που πρέπει να επεξεργαστείτε τα πράγματα. Η ερωτική διάθεσή σας θα αλλάξει το κλίμα στη σχέση σας. Διοργανώστε μια ρομαντική έξοδο ή βρεθείτε σε χώρους που σας χαλαρώνουν.

jpeg-optimizer-ta-zodia-tis-tetartis-14-septevriou-2022- deftero

♉Ταύροι-Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρελθόντος που δημιούργησαν δυσκολίες στην επικοινωνία ή υπήρξαν ως «κρυφές» καταστάσεις. Περιορίστε τη φαντασία και μην αφήνετε αδυναμίες σας να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Νομικές υποθέσεις ή δάνεια θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Ζητήματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα μειώσουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Θέματα καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης θα έχουν θετικά αποτελέσματα, καθώς είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Σήμερα, έχετε τη  δυνατότητα να εξετάσετε σφαιρικά τα μελλοντικά σχέδια σας, καθώς θα βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Οι συζητήσεις με άτομα εμπιστοσύνης ή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα εμπλουτίσουν τις σκέψεις σας. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν στον οικονομικό τομέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Αποφύγετε εντάσεις και κόντρες στις μακροχρόνιες σχέσεις ή σε συνεργασίες. Η συναισθηματική κατάστασή σας, ίσως, είναι αρκετά έντονη και αυτό, δε βοηθά να μείνετε ψύχραιμοι ή να δείτε ξεκάθαρα με ποιο τρόπο θα χειριστείτε τις εξελίξεις ή τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο θα ανατρέψει το ήπιο κλίμα. Η διάθεση να λάβετε αποφάσεις και ν’ ασχοληθείτε με μελλοντικά θέματα μπορεί να μην είναι η κατάλληλη. Γι’ αυτό αφήστε περισσότερο χρόνο. «Κρυφές» υποθέσεις θα σας απασχολήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Στα επαγγελματικά ζητήματά σας φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία και μπορείτε να εξετάσετε με ευκολία τα πλάνα και τα μελλοντικά σχέδια σας. Ακολουθήστε αυτό που προστάζει η καρδιά σας και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Προβείτε σε νέα σχέδια.

©Typologos.com 2022